Ailem beni hiç tanımadığım biriyle evlendirmek istiyor üstelik o kişi için türkiyeden Almanyaya gitmemi?

İsteyen biri 3 senede vatandaşlık alabilir artık kolaylaştırdılar son yasaya göre
O yasa yüksek öğrenimi olan( Üniversite veya master), Kendi parasını yasalara göre koyulan en alt sinirin üstünde kazanan ve B1 seviye almancasi olanlar için geçerliydi.

Ve 2024ün sonunda kaldırıldı.

Lütfen ütopik fikirlerinizin altının dolu olup olmadığını inceleyin herkesle paylaşırken.

zorla evlendirildin dönersem öldürürler derse kalamaz mı
ne bileyim her halükarda türkiyeden kolay geliyor

Bu evde kalma ne demek ya!!!
İnsan evladına bunu nasıl söyler
Sizi kovmuşlar resmen
Size sormadan milleti çağırmasalarmış ne düşünürlerse düşünsünler

Mesajınızı okurken bir an kendimi 2000'lerin başında hissettim. Yani sizin bebek olduğunuz dönem. İnsan gençken düşünüyor ki ben büyüdükçe artık bu tür fikirler kalmaz ama nerde... Evde kalmak, yaşıtlarının 2-3 çocuğu olması vs derken bir an aklıma evde oturup çeyizini yapsın diye okuldan alınan kızlar geldi. Belki onların bunu düşünüp öngörecek bilinçleri yoktu çünkü o dönem hep öyleydi, eğitimli bir aileye doğmadıysanız size biçilen rol buydu. Fakat bu kadar yıl sonra sizin kadar genç kadınların böyle konuşması çok garibime gidiyor. Aileniz ve çevreniz yirmi beş yıl öncesinde yaşıyor belli ama sizde öyle yaşıyorsunuz. Aileniz siz mutsuz olduğunda sizinle dert etmeyen tiplerse eninde sonunda "evlenmeseydin." der işin içinden çıkarlar. Kararlarınızı başkalarını değil kendinizi mutlu etmeye yönelik alın.

Bence hala böyle yaşayan bölgeler var, Kk da buna benzer çok konu var, ailesinin eşinin, okutmadığı, çalıştırmadığı, sokağa bile kendi başına çıkamayan, markete bile gidemeyen bi kadın vardı geçen. Kaynanasından izin alıp bakkala gitmiş, üç çocukla evde hapis, parka bile götüremeden yaşayan bi kadın.

Aslında kendi ayaklarım üstünde durcak kadar gücüm var birikmiş param var biraz ama cesaretsizim

Ailem sen kabul et tanırsın diyor o orda ben burda nasıl taniycam 3 5 ay içinde evlilik yapmamı istiyorlar

30 yaşında evlendim ben 23te evlenseydim bir sürü hata yapar mutsuz bir evliliğim olurdu muhtemelen. 23 bana göre çok erken bir yaş

38 yalındayım ağustosta evleniyorum ne var yani kime göre geç? Benim dogru zamanım bu zamanmış buna kim karar veriyor herkeste vi çok bilmişlik. B* k gibi bi ailen var malesef buda senin sınavın evlenmesen darlıcak baskılıcaklar seni. Dünyaya gelme sebebimiz sadece evlenmek sanki!! Valla adamı begenırsen evlen git derim ama Almanyaya gitme işini artık zorlaştırdılar Almanca kursuna gidip biraz dil öğrenmen lazım eskisi gibi hemen evlen git olmuyor diye biliyorum artık onu bi araştır bakalım

Öyle bi kisitlamam yok markete dışarı çıkabiliyorum çalışamıyorum da 7 ay dir çalışıyordum şuan boşum 15 gündür çok yorulduğum için

Öyle bi kisitlamam yok markete dışarı çıkabiliyorum çalışamıyorum da 7 ay dir çalışıyordum şuan boşum 15 gündür çok yorulduğum ixin
Neden çalışmıyorsunuz ve bu konuya eğilmiyorsunuz demek istiyorum. Bir iş bulup çalışma isteğiniz yok mu?
7 ay düzenli çalıştım şuan 15 20 gündür boşum

Ama burnumdan çıkardılar 15 20 günde hemen evliliğe teşvik

Beğenirsen Evlen git ne ya benim içi tipi önemli deil karakter adamlığı bana sahip çıkması vs. Önemli hiç tanımadığım bi insanla nasıl evleneyim sadece bir ilişki için geceleri kullanılmak için mi

Çalışıyorum normalde 15 20 gündür boşum kendi paramı kazanacak gücüm var kimseye muhtaç değilim

Evden koyuyorlar beni kabul etmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…