- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
24 yaşında değil de, 17 yaşında bir genç kız yazmış gibi.
Bence probleminiz bu.
Kütüphaneye gidin??
Benimle konuşmayın çalışırken deyin??
Ananeyi susturun??
Ilginçmis gerçekten..Normalde aileler yeterki çocuğum okusun die kendinden taviz verir seninkiler ise tam tersi..Ben bi anlam veremedim..Mesela sizi daha iyi anlayacağına inandığınız bi büyüğünuzle bu durumu tüm ciddiyetiyle paylassaniz..Bu ortamda ders falan çalışamıyorum benim kpss kazanmam gerek deseniz ne derler???Yada kendinize bir kütüphane belirleyin hergün çalışmak için oraya gidin...Emin olun çok yararını göreceksiniz...
İmkanlarınızı kendiniz yaratmalısınız. Bilgisayar varsa bilgisayarı çekin öyle çalışın.Gayet açıklayıcı yazdığıma inanıyorum. İlk olarak düzenim yoksa kütüphaneye gitmem bile fark etmez zaman kaybı. Benimle konuşmayın diyorum karşıma alıp konuştum ve anlamıyorlar.
Ay okurken daraldım.
Neden kardeşinizin çalışma masasında bilgisayarında çalışamıyorsunuz? 1den fazla bilgisayar varmış neticede.
Kitaplarınızı balkona değil de çekyatın altına koyun küflenmiş hastalık kaparsınız yoksa.
Geçici bir işe girin dicektim ama kpss çalışıyormuşsunuz.
Anneanneniz çalışmanıza engel oluyorsa lafınızı esirgemeyin, şu an yemek yapamam anneanne ders çalışmam gerek, şu an konuşamam ders çalışmam gerek deyin başka odaya geçin.
Bizim komşunun kızı da böyleydi wcye girip ders çalışıyordu alan yoktu evde çalışmak için.
Çok mu uzak kutuphane evde daha çok zaman gidiyor bence baksana
Saçmalamaa. Evlenince çok güzel ders çalışırsın sanki canım, sizinkiler senin düşünme yetkini de etkilemiş. Git herhangi bir kafede otur çalış. Parkta otur çalış. İyi sabrediyorsun. Gerekirse evdeki herkesle küs ohh kafan rahat olur kimse seninle konuşmaz. En son çare bu yani.Anneannem laftan anlamıyor. Bu ortamdan kaçmak için evlenmeyi bile düşünüyorum.
Saçmalamaa. Evlenince çok güzel ders çalışırsın sanki canım, sizinkiler senin düşünme yetkini de etkilemiş. Git herhangi bir kafede otur çalış. Parkta otur çalış. İyi sabrediyorsun. Gerekirse evdeki herkesle küs ohh kafan rahat olur kimse seninle konuşmaz. En son çare bu yani.
24 yaşına gelmişsiniz artık. Bir şeyleri ailenizden beklemek yerine kendiniz yaratmalısınız.
Kütüphane yoksa kafe olur dershane olur. Çıkamıyorsanız itiverin bilgisayarı kenara çalışın.
Pasif kalıp başkalarından beklemeyin küçük değilsiniz artık.
Nerede yaşıyorsunuz allah aşkına sakin bir kafe de mi yok ortalıkta? Ya da ilköğretim lise falan? Gidin boş bulduğunuz bir yerde çalışın.Biz evde 5 kişiyiz bana saygı duymuyorlar ki. Zaten emekli ailem var her an gürültülü bir ev. Babam her dakika bilgisayar başında. Ya da tv başında nereye gitsem beni oradan çıkartıyor. Kütüphane uzak. Kendi alanımı yaratmam için bu evden gitmem gerek.
Nerede yaşıyorsunuz allah aşkına sakin bir kafe de mi yok ortalıkta? Ya da ilköğretim lise falan? Gidin boş bulduğunuz bir yerde çalışın.
Ben de ağır bir bölüm okuyorum sabah 8de evden çıkıp akşam 9 10 da döndüğüm oluyor. Evde çalışmıyorum çünkü ne olursa olsun dikkat dağılır insanlar siz ders çalışacaksınız diye put gibi oturamaz ya. Illa ses olacak. Kütüphaneye giderken 1 saat bile harcasam çok daha verimli çalışmış olacağım için bunu kayıp görmem. Illa uzak diyorsanız gidin bir kafede oturun çalışın. Bahane üretiyor gibi geldiniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?