- 25 Ekim 2017
- 18
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi neptunnnn1
-
Affetmicem hiçbirini benden hayatımı çaldıklari için teşekkür ederim canımAh canım benim ya...
Ne demek ölmek istiyorum falan sakin ol daha yolun başındasın ne bu pes etmek .
Sirkelen kendine gel.
Aile odaklı olma, üzülmek istemiyorsan.
Kendini düşün..
Çalış çabala ve kazan okulunu ..
Ayrı eve çık kimseye eyvallah etme. Ailen bil olsa sana kötü davrananları affetme
Umarım herşey güzel olur .
Çok güzel demissiniz ama ailede hep ni bana karşı baskı olunca dershaneye gidersem hadi kazanamazsam ölüm gibi bişi benim için o yüzden fersahenye gitmek istemedim ailem yazdiralim dedi ama her seferinde başıma kakcaklarini biliyorum lise mezunu olarak kalinmicagini da biliyorum kalmak da istemiyorum zaten kütüphaneye gitmeye çalışıyorum orda güzel ders calisabildigimi keşfettim çünkü inşallah bu yıl kendi cabalarimla yapıcam ve herkes hayretle izlicek beniBence fazla karamsarsın
Örneğin sen dershaneye gideyim dememişsin bile
Baban ağır işten çıkarmış seni
Otur çalış dersini
Haftasonu alacağın 200 ile baban zengin olmaz ki
Sen kendine okumakta gözü olmayan evlat imajı çizmişsin geçici işlerde vs çalışarak
Bunları kafaya takma sen kazan okuturlar o Zaman
Okutmazlarsa da işte o Zaman geçmiş çalışma deneyimlerini de kullanıp hem çalışıp hem okursun
Şimdi ders çalışma zamanı
Evet annemle de hep arkadaş gibi olmaya çalıştım ama konu ne zaman bu konulara gelince ben hataliymisim hep çok aşiymisim bu seferde her şeye susmayi tercih ettim asla cevap vermemeyeiAilenle konuştun mu hiç bu durumu. Annenle paylaştın mı? Bazı durumları abartıyor olabilirsin sen geldin yine keyfimiz kaçtı diye takılıyor olabilirler de ciddiye alıp cevap ver bakalım defolup gideyim de hepiniz rahatlayın gibisinden tepkileri ne olacak.
Ama ben sende özgüven eksikliği gördüm bunu aşman gerekiyor
Olabilir çok duygusal çok kafaya takan bi insanım ama bunun çözümü nedirYaşınız gereği fazla hassas olabilir misiniz acaba ?
Nasıl söyleyim ki ben babama babacim diyince bile çok tuhaf oluyorum o da mesajda yüzyüze bile söyleyemem yetişme tarzı öyle annecim babaçim falan diyemem demeyi çok isterim ama mesela annemle abim öyle abim her dışarı çıktığında annem onu savuşturur öper ama bana aslaSor
Beni sevmiyor musunuz diye.seviyorsaniz bunu duymaya ihtiyacim var ailemden de öğren.
Yasin geregi olan dusunceler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?