• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni sevmiyor

Merhaba kızlar ;
ben memeur emeklisi bir ailenin tek çocuguyum.
ikinci evliliğimi yaptım ama hiç mutlu da değilim
ne ilk evliliğimde sorunlarımda ne şimdi evlenirken hiç bir şeyde yanıma olmadılar
sadece ilk evliliğimden olan torunlarına masraf yaparlar hediye alırlar sürekli başıma kakarlar .orası ayrı on laflarından dokuzu paradır evleri kendinin iki maaş alıyorlar her kuruşun lafı olur
ikinci eşimle evlerine gittik bize yemek dahi vermediler
ben ikinci eşimin yanında utandım .
evlerinde de kalmadık başka şehirden çıktık geldik birde
yemek olayı tabi eşimin ağzına sakız oldu mu oldu .
ailen seninble ilgilenmedi vs diye evdeyken yemek istedim çaktırmadan parasını ben ödedim eşime ayıpolmasın diye eşim farketti
onca yoldan geldik ailen yemek dahi vermedi dedi
bu hep böyle boşandım ilk evliliğimde bir kere kapımı açmadılar ne yersin ne içersin sormadılar
izne gittiğimde yanlarına hep ben harcama yaptım cebime 50 lira koyup göndermediler .üzerine masrafa girdim ben de asgrai ücretin bir tık üstünü alıyorum milyarlar kazanmıyorum.
tek çocugum üniversite okurken çalıştım
ne ilk ne ikinci evliliğimde çeyiz altın hiç bir şey yapmadılar .doğum günümde bir pasta kestiklerini bilmem çok üzülüyorum .
ikinci eşim ve ailesi ile asla geçinemiyoruz sürekli yüzüme vuruyorlar :KK43:
ne yapacağımı şaşırdım
bir sorun anlatmak bile istesem annem dinlemez bile beni
Bunun örneğini gördüm dayımın eşi böyle bir anne ve dayımın çocukları geldiğinde eşiyle çocuklarıyla annem ağırlar. Maalesef beklemeyeceksiniz eşimin ailesine de ailenizi korumayacaksınız. Ön yargıysa ön yargı onlara gleisn siz suçlu değilsiniz ki. O konuda da aileye tavrınızı koyun sizin suçunuz yok yaptıkları ayıp

Yani bilemedim bilmediginiz bi durum olabilir mi? Evlatlık vs.. hep böyle miydiler? Bir aile evladına nasıl böyle olabilir aklım almıyor o yüzden aklıma direkt bu geldi.
Ayrıca bir müddet uzak durun bence. Muhatap olmayın. Bos verin, buraya yazın. Yada ulasın bana dertleselim.
Valla tek çocuk deyince benimde aklıma o geldi evlatlık mı diye 😢

İlk eşinize kaçmıştınız.
İyi bir şey olsa kaçmazdınız da boşanmazdınız da.
İkinci eşiniz ve ailesi de rezil insanlar.
Aileniz bu seçimlerle karşılarına çıkmanızdan rahatsız olabilir mi? Kim olsa kahrolur çünkü,siz hala yemeğindesiniz,harçlığındasınız. İğneyi biraz da kendinize batırsanız sebebi görürsünüz belki.

İlk eşinize kaçmıştınız.
İyi bir şey olsa kaçmazdınız da boşanmazdınız da.
İkinci eşiniz ve ailesi de rezil insanlar.
Aileniz bu seçimlerle karşılarına çıkmanızdan rahatsız olabilir mi? Kim olsa kahrolur çünkü,siz hala yemeğindesiniz,harçlığındasınız. İğneyi biraz da kendinize batırsanız sebebi görürsünüz belki.
aslında aielmden bir beklenti içerisinde değilim manevi olarak düşünülmek yalnız olmadığımı hissetmek zorda kaldığımda bir kapım olduğunu bilmek isterdim.
cocuktum o zamanda bağlarımız kuvvetli değildi.
üniversitede ayaklarıma kara sular inerdi çalışmaktan ki okuyup harçlık kazanayım.hastalandığımda çok küçükken evet ama büyüdüğümde para gider diye doktorun kapısından geri çeviren bir babam var.
kadın olmak anne olmak zor bana rabbim sağlık versin düşşem bakacak bir ailem yok .
küçükken bu sevgisizlik birilerinde sevgi arama ihtiyacına itti beni belki de bilemiyorum
emekli karı koca insanlar tek evlad ben ister istemez artık evlattık mıyım diye düşünmeden edemiyorum.
corona geçirdim /çok kötü atlattım uzaktayım geçmiş olsun demediler. gibi gibi

Yani bilemedim bilmediginiz bi durum olabilir mi? Evlatlık vs.. hep böyle miydiler? Bir aile evladına nasıl böyle olabilir aklım almıyor o yüzden aklıma direkt bu geldi.
Ayrıca bir müddet uzak durun bence. Muhatap olmayın. Bos verin, buraya yazın. Yada ulasın bana dertleselim.
iki maaş girerdi eve bana okul başında bir ayakkabı almak için evde kavga çıkardı almaz istemezlerdi.
arkadaşlarım senin başka kıyafetin yok mu diye dalga geçerdi.annem çalışıyordu ama arada büyüdüm ben regl oldum ilgilenmedi arkadaşlarımın annesinden destek aldım .ağda vs bilmiyordum öğretmedi .bende okuldan kızlarsan öğrenip jilet yapardım.hep soğuktu bana karşı.
şimdi travma olmuş ayakkabı ve pantolon alırım sürekli .
boşandım ilk eşimden ev taşıyacağım umurlarında olmadım o dönem o kadar yalnızım dert yandım.abartma dediler dinlemediler bile.
daha dün dedim vücüdümda zona var doktora gittim çok zor bir hastalıkmış bu sıkıntı stresten dedi doktor dedim
duymamazlıktan geldiler .insaf vicdan olur .eşim ailesi de o kadar kötüler ki.

Premses sen bunları geç artık. Resmen dram bağımlısı olmuşsun. Farkında değilsin ama beynin drama bağımlı.

Senin şu an hayati tehliken var. Koca deden pislik seni tahdit ediyordu ayrılmak istiyordun. İkinci evliliğindeki kocan manyak ruh hastası biri ve şiddet görüyorsun. İlk evliliğinde de şiddet görüyordun.

Aileni de bırak bir kenara. Farzet ki evlatlıksın veya yurtta büyüdün. Gerisi boş. Senin bir an önce kurtulman gerekiyor.

Ailenin yaptığı ayıp, eşinin yüzüne vurması başka bir ayıp. Kendi ayaklarının üzerinde durup kimseye minnet etmemek bu zamanda en iyisi galiba ya :/

Premses sen bunları geç artık. Resmen dram bağımlısı olmuşsun. Farkında değilsin ama beynin drama bağımlı.

Senin şu an hayati tehliken var. Koca deden pislik seni tahdit ediyordu ayrılmak istiyordun. İkinci evliliğindeki kocan manyak ruh hastası biri ve şiddet görüyorsun. İlk evliliğinde de şiddet görüyordun.

Aileni de bırak bir kenara. Farzet ki evlatlıksın veya yurtta büyüdün. Gerisi boş. Senin bir an önce kurtulman gerekiyor.
Lütfen bu yorumu dikkate alın.
Yazanın alnından öpesim geldi,beğenmelere doyamadım.
Sizin aileniz hep böyleymis. Nasıl ki onlara güvenip okumadıysanız ,kendiniz çabalayıp bitirdiyseniz okulu,şu an değişen birşey yok,yine kendi kendinize kalkacaksınız düştüğünüz yerden.
Ha keşke böyle olmasalardı o ayrı ama bu saatten sonra değişmezler. Ölürlerse varsa evleri ne bileyim size kalacak birşeyleri o zaman fayda görebilirsiniz ailenizden. Şu an imkansız belli ki.
Eşinizle bu şekilde ciddi sorunlarınız varsa boşanın zaten. Ailesi kötü,eşiniz zaten saygısız ufacık bir şeyi başınıza kakmış sanki kendi ailesi mükemmelmiş gibi.

Yemeği sizin ödediğinizi nereden öğrendi eşiniz? Bakın söylüyorsunuz bir şeyleri, durmadan anlatıyorsunuz, başınıza kakılıyor ama akıllanmıyorsunuz. Hoş adam olsa bunların lafını yapmaz da.
Ailenize gitmeyin? Mecbur musunuz? Bazı yaşını almış insanlar böyle oluyor. Üzgünüm bu böyle.. Ya kabul edin ya gitmeyin. Düzelecekleri yok.

Merhaba kızlar ;
ne ilk evliliğimde sorunlarımda ne şimdi evlenirken hiç bir şeyde yanıma olmadılar
sadece ilk evliliğimden olan torunlarına masraf yaparlar hediye alırlar sürekli başıma kakarlar .orası ayrı on laflarından dokuzu paradır evleri kendinin iki maaş alıyorlar her kuruşun lafı olur
ailen seninble ilgilenmedi vs diye evdeyken yemek istedim çaktırmadan parasını ben ödedim eşime ayıpolmasın diye eşim farketti
bu hep böyle boşandım ilk evliliğimde bir kere kapımı açmadılar ne yersin ne içersin sormadılar
izne gittiğimde yanlarına hep ben harcama yaptım cebime 50 lira koyup göndermediler .üzerine masrafa girdim ben de asgrai ücretin bir tık üstünü alıyorum milyarlar kazanmıyorum.
ne ilk ne ikinci evliliğimde çeyiz altın hiç bir şey yapmadılar .doğum günümde bir pasta kestiklerini bilmem çok üzülüyorum .
ikinci eşim ve ailesi ile asla geçinemiyoruz sürekli yüzüme vuruyorlar :(
ne yapacağımı şaşırdım
2.Eşini de aileni de boşa defolup gitsinler hayatından.

Kocana diyemedin mi, onları ben seçmedim onlar beni doğurdu diye. Ailenle değil seninle evlendi ve sana karısının hakettiği şekilde davranmak zorunda. Ailen yok sayıyor diye onun aşağılamasına izin vermemelisin, haddini bildir kapıyı göster. Sen kendini değerli görmezsen herkes ezer. Benim ailem de bana bayılmaz, hiç pohpohlanmadığım gibi hep de patavatsızlık yaparlar, kocam da görür ama asla bana onlar gibi davranamaz, boğarım adamı, dik duracak beğenmeyene kapıyı göstereceksiniz.

Premses bak kendine seçtiğin nick bile psikolojini gösteriyor, nerde şiddet mağduru evinde mutsuz biri gelinlerin kraliçesi veya prenses oluyor, lütfen psikolojik destek al, psikiyatri uzmanı veya psikologdan ve artık çözüm bul kendine. Sen yardım almadan ailen, daha önceki travmalara bakışını değiştirmen gerekiyor. Ciddi ciddi travmaya bağımlısın

Merhaba kızlar ;
ikinci eşim ve ailesi ile asla geçinemiyoruz sürekli yüzüme vuruyorlar :KK43:
ne yapacağımı şaşırdım
Eşinizde bir zahmet size anne babalık yapamayan ailenizin eksikliğini hissettirmesin. Asıl aileniz o oluyor çünkü. Bunları yüzüne vurup laf edeceğine aksine üzülme ben yanındayım diyerek destek olması gerek sanki tüm bunlar sizin suçunuzmuş gibi laf sokması saçma. Ailenize gelince zaten huylu huyundan vazgeçmez hesabı ne deseniz siz suçlu olursunuz onlar için şahsen ben mesafeli olurdum hatta gitmezdim bile. Madem bu kadar belli ediyorlar istemediklerini, soğuklar niye gideyim ki? Haklısınız aileniz sevgi ve özlem bekliyorsunuz ama böyle daha da kırılıyorsunuz.

Back
X