biliyorm kızlar yaa hep aynı konuları açıyorum ama o kadar kötüyümki sanki bu hayatta tek ben bekar kalmış gibi hissediyorum vede ablam onla çevremizdede bi kaç arkdaş dışında kimse kalmadı resmen yaaokadar eksikliğini hissediyorumki anlatamam size hiçbiyerde mutlu olamıyorum anlık oluyo mutluluklarım ...bugün bi sınava gittim çevreme bakıyorum millete resmen çoluk çocuk parmaklarında alyans hepsinin bu bende resmen eksiklik gibi oldu düşünmemeye çalışıyorum ama muhakkak konusu geçiyo yada benm aklımdan çıkmıyo hiç artık ümitlerim bu konuda bitti resmen ailem bile artık bizim evlenemiyceğmizi düşünüyo
Canim kendini bu kadar sikma ya daha vakti zamani gelmemistir,vakti zamani geldiginde elbette sende evlenceksin.Bende bekarim ama kafama hic takmiyorum.
Bir insanin dogum saati,evlilik saati ve olum saatini hic kimse bilemez.Yuzuk olayina gelince artik 15 yasindaki cocuklar bile yuzuk takiyor ve herkese biz nisanlandik diye duyuruyorlar artik her gencin parmaklarinda yuzuk var.
Kaç yaşındasin ki :26:
ben 26 yaşındayım ve bekarım ben öleyim o zaman nefes almam hata . ya kardeşim ne tuhaf milletiz ya . sen ayakları üzerinde dur bir sürü talibin olur merak etme evlenirsin
Canım ben de aynı durumdayım.
Geçen ay da son bekar arkadaşımı nişanladık ve tek bekar ben kaldığımdan alay konusu da oldum. =P
Ama her şey kader kısmet meselesi.
Sırf milletten geri kalmamak için çoook yanlış evlilikler yapanlar var.
Sakın bir ben kaldım gibi bir zararlı fikirle böyle bir yanlışa düşme ileride.
Vardır senin de bir kısmetin, zamanını bekliyordur.
Hayırlısı olur inşallah canım.
Ben kadere inanırım vardır bir kısmetin karşına gelecek.
Evlenme yaşı artık 25-30 arası zaten , insanlar hayatlarını ancak kurup evlenecek pozisyona geliyorlar.
Strese sokma kendini, Allah hayırlısını çıkarsın karşına.
25 yaşındayım yani bana göre sanırım geç kaldım
Neye daha 25 yaşındasın yahu.Bende 25 im.Yok bir şeye geç kaldığımız felan.Genceciğiz körpeciğiz daha.
Bunları kafana takmak için erken.
Ha dersen bir sevgilim olsun istiyorum hayatı paylaşayım,çevre edinmen lazım.Ne bileyim bir iş hayatı.Arkadaş çevresi.Doğru insanın nerede olduğu belli değil
canım iş hayatında çok insan çıktı karşıma ama hepsimi sorunlu olur bekledilerki peşlernden koşayım gariplerdi bişeklde bişe çıktı bitti anlıycağın bişe anlamadım bndezaten arkadaş çevresi kalmadı hepsi evlendi ggitti geçen bi arkadşımla konuştuk evli oda artık dalga geçiyo bi evlenemedin diye
3 yıldır geçicide olsa işim var taliplerde çıktı ama hepsinde bişe çıktı bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?