inanki yaşını görünce şaştım kaldım ben de baya yaşın var sandım.lütfen bunu kafaya takıp üzülme şimdiden sonra zaten tam zamanların.25ten önce evliliğin erken olduğunu düşünüyorum ben.acele edip de yanlış bir karar da verme.inşallah karşına hayırlı biri çıkar ve mutlu olursun.25 yaşındayım yani bana göre sanırım geç kaldım
Takılmamaya çalış.Bi kuzenim vardı evlenmek istiyordu 28 yaşında.Aradı taradı bu ara erkek kendisi.Ama çok istiyordu işi gücü yerinde ama bi türlü o insanı bulamıyor kaç kızla görüştü ama bi türlü olmadı.En sonunda üst katında oturan kişinin kardeşi ile nişanlandı.Kaç kere evlerine gittiği insanalar halbusa ki yani kısmetin nerede bilemezsin.Bazen burnunun dibindedir fakat doğru zamanı gelmemiştir.
Her şeyin hayırlısı.Kafana taktıkça seni daha da bunaltır bu düşünceler.Zamanı gelince inan olacak seninde kendi mutluluğun.Dua et bol bol Rabbim hayırlı insan çıkarsın karşına
benime öle . hep birileri çıkıyor ama olmuyor . ben bide çok seçiciyim herkesi istemiyorum . sendende öle birşey vardır .
Kısmet bu işler.
Aynı yaştayız , ve açıkçası kendi planlarıma göre daha 3-4 senem var en az.
Bu denli kafana takıp , kendi içinde aşılmaz bir sorun gibi görme bence bunu.
Hayırlısı olsun .
Geç olsun ki bana göre geç değil yeter ki sonu güzel olsun .
Ama kızmaya başlıyorum artık, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz. Ne olmuş evlenmediyseniz
Bir iki ay sonra 36 yaşında olacağım, hiç evlenmedim bunu dert de etmedim. Hayatın bütün anlamı evlilik midir, insan kocasız yaşayamaz mı nedir ?
Gencecik insanlar, hayatın en güzel çağları dert üretmeyin kendinize Allah aşkına ya, kısmetse zaten sizi bulacak kaçışınız yok, kısmet değilse yine elden gelen bir şey yok.
Bu zamanlarınızın kıymetini bilin, okuyun, kendinizi geliştirin, iş yaşamınızı geliştirin, Rabbim göstermesin ne dertleri olan insanlar var, kendinizi bunun için niye hırpalıyorsunuz.
Her zaman derim kaderinde ne varsa onu yaşarsın canım boşuna sıkma kendini.
Demek ki daha zamanın var ki olmuyor üstelik daha çok gençsin 25 yaşındasın bence biraz abartıyorsun.
Hayır olmuyorsa olmuyor hayatın tadını çıkarmaya bak her şey evlenmek demek mi?
Üzme boşuna kendini akışına bırak her şeyi.
ne güzl canım keşke bende senin gib takmasam artık:2:
25 yaşındasın 52 diiil ne geç kalması sıkma kendini bu kadar aynı yaştayız ve benim bikaç arkadaşım dışında evlenen yok sen çevrenden dolayı böyle hissediyorsun sanırım
ben de 25 yaşındayım ve bekarım. üstelik ilişkim yeni bitti. yalnız değilsin yani. her şeyin hayırlısı deyip dua etmeliyiz
32 yaşındayım
bekarım
bütün arkadaşlarım evli
kiminin ikişer üçer çocuğu var
ama ben yine de mutluyum
evlenmek hayatın anlamı değil
birini sevmeden evlenmenin hiçbir güzelliği yok bence
ömrünü çürütme bu düşüncelerle
Allah yazdıysa evlenirsin
yazmadıysa kendini hırpaladağınla kalırsın
25 asla geç değil. sen bir an evvel yuva kurmak istediğin için sanırım geç kalmış gibi hissediyosun. bu yaşta alelacele yapacağın renksiz bir evliliktense,üç beş yıl sonra yüreğinin sevdiği istediği biriyle evlenmen arasında çok fark var. ben de 28 yaşındayım ve bekarım
evet insanı hırpalıyoki hemde nasıl hırpalıyo. canım etrafımdaki insanların lüzumlu lüzumsuz kimseyi küçük görmüyorumda öyle insanlar benle bu konuda dalga geçmeye çalışıyoki evlenemedin gibisinden insan üzülüyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?