Ailem bile bizim evlenemeyeceğimizi düşünüyor:(

25 yaşındayım yani bana göre sanırım geç kaldım
inanki yaşını görünce şaştım kaldım ben de baya yaşın var sandım.lütfen bunu kafaya takıp üzülme şimdiden sonra zaten tam zamanların.25ten önce evliliğin erken olduğunu düşünüyorum ben.acele edip de yanlış bir karar da verme.inşallah karşına hayırlı biri çıkar ve mutlu olursun.

dua ediyorum canım zaten başka yapılcak bişede yok tabi. anlattığın olay değişikmiş demekki işte ara dur vakit gelmedimi olmuyo... saol canım

benime öle . hep birileri çıkıyor ama olmuyor . ben bide çok seçiciyim herkesi istemiyorum . sendende öle birşey vardır .

seçiciyim bu bi gerçek ama karşıma çıkanalrda gerçekten olabilcek değillermiş onu anlıyodum sonradan

ne güzl canım keşke bende senin gib takmasam artık:2:

canım ne güzel dert etmemen inanki çok haklısınız keşke benimde elimde olsa ama artık bende inşallah takmıycam. tabiki ne dertler var rabbim vermesin

Her zaman derim kaderinde ne varsa onu yaşarsın canım boşuna sıkma kendini.
Demek ki daha zamanın var ki olmuyor üstelik daha çok gençsin 25 yaşındasın bence biraz abartıyorsun.
Hayır olmuyorsa olmuyor hayatın tadını çıkarmaya bak her şey evlenmek demek mi?
Üzme boşuna kendini akışına bırak her şeyi.

işte benim saçmalığım kendime kızıyorum sanki haytta evlilik herşeyi bitircek biliyorum aslında bitirmiycekte ama dediğin gibi herşeyi akışına bırakmak en güzeli yorum için teşekkürler

25 yaşındasın 52 diiil ne geç kalması sıkma kendini bu kadar aynı yaştayız ve benim bikaç arkadaşım dışında evlenen yok sen çevrenden dolayı böyle hissediyorsun sanırım

ben de 25 yaşındayım ve bekarım. üstelik ilişkim yeni bitti. yalnız değilsin yani. her şeyin hayırlısı deyip dua etmeliyiz

32 yaşındayım
bekarım
bütün arkadaşlarım evli
kiminin ikişer üçer çocuğu var
ama ben yine de mutluyum
evlenmek hayatın anlamı değil
birini sevmeden evlenmenin hiçbir güzelliği yok bence
ömrünü çürütme bu düşüncelerle
Allah yazdıysa evlenirsin
yazmadıysa kendini hırpaladağınla kalırsın

ne güzl canım keşke bende senin gib takmasam artık:2:

Bu senin elinde canım .
Bütün gün bunu düşünüp , aklından çıkarmazsan takıntı haline gelir artık.
Çık dolaş . Bahar da geliyor ne güzel .
Kendine vakit ayır .

25 asla geç değil. sen bir an evvel yuva kurmak istediğin için sanırım geç kalmış gibi hissediyosun. bu yaşta alelacele yapacağın renksiz bir evliliktense,üç beş yıl sonra yüreğinin sevdiği istediği biriyle evlenmen arasında çok fark var. ben de 28 yaşındayım ve bekarım

25 yaşındasın 52 diiil ne geç kalması sıkma kendini bu kadar aynı yaştayız ve benim bikaç arkadaşım dışında evlenen yok sen çevrenden dolayı böyle hissediyorsun sanırım

canım sanırım zaten ben çevre yüzünden bu hale geldim yakın görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi evlendi

ben de 25 yaşındayım ve bekarım. üstelik ilişkim yeni bitti. yalnız değilsin yani. her şeyin hayırlısı deyip dua etmeliyiz

canım artık öyle bi pskolojiye büründümki sanıyorum bi ben senin adına üzüldüm inş. senin içinde herşey güzel olur dua edelm

evet insanı hırpalıyoki hemde nasıl hırpalıyo. canım etrafımdaki insanların lüzumlu lüzumsuz kimseyi küçük görmüyorumda öyle insanlar benle bu konuda dalga geçmeye çalışıyoki evlenemedin gibisinden insan üzülüyo işte

inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir hayırlı kişiler canım

sen izin vermezsen kimse seninle dalga geçemez

bu işler nasip işi tatlım.. neden bu kadar üzülüyorsun anlamadım. hayır yani 40-50 yaşında olsan neyse bekar günlerinin tadını çıkar bence :)

geç olsunda temis olsun :))) sen mllete bakma kendi çaplarında 2 yüzük takıolar işte laf olsun ! zamanı vardır bekle böyle olsun olsun dersen karsına it kopuk çıkar kitlenirsin asık olursun sonrada neden evlendm diye konu açarsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…