- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
25 yaşındayım yani bana göre sanırım geç kaldım
canım artık zaten insanlarala aramada mesafe koydum arkadaş falanda istemiyorum herkesin işi bitene kadar sonra sanki kendileri aynı şeyi yaşamamış gibi oluyolarsen izin vermezsen kimse seninle dalga geçemez
bu işler nasip işi tatlım.. neden bu kadar üzülüyorsun anlamadım. hayır yani 40-50 yaşında olsan neysebekar günlerinin tadını çıkar bence :)
geç olsunda temis olsun :))) sen mllete bakma kendi çaplarında 2 yüzük takıolar işte laf olsun ! zamanı vardır bekle böyle olsun olsun dersen karsına it kopuk çıkar kitlenirsin asık olursun sonrada neden evlendm diye konu açarsın:))
daha çok gençsin bence. 23 yaşındayım ama evlenmek için o kadar erken diye düşünüyorum ki.. bana kalsa 28 29 yaşında falan evlenirim ama erkek arkadaşım çok ısrarcı.. daha önüne kimler kimler çıkar dert etme bunu..
Üzülme herşey kader kısmet meselesi. Kuyunun dibinde bile olsan eğer kaderde evlenmek varsa kısmetin gelir seni bulur. Allahtan hayırlısını dilemek gerek
bilmiyorum inanın anlamıyorum bende ama ciddi anlamda eksiklik gibi çevrem bana o kadar evlnemem gerektiğini aşıladiki ben kendimi hep eksik hissettim ..ama işin doğrusuda bu haklılarmış hiç kimse yok çevremde arkadaşlarım falan yok yani insanlar şimdi çıakrcı beni seven sahiplenen bi eşim olsn istiyorum işte
Ah canım ya bu çevrenin Allah canını alsın diyeceğim geldi merak etme evlendikten sonrada çocuk yap demeye başlarlar rabbim hepsini ıslah etsinkısmet meselesi canım kaderindeki kişi mutlaka çıkacak birgün karşına....bak ben evlendim ama bu seferde bebişim olmuyor sonuçta yine olan bize oluyor çevre faktörü olduğu sürece herşey zor yaşın kaç canım?takma bu kadar kafaya ya rabbim herşeyin hayırlısını versin canım....
ben de 25 yaşındayım ve bekarım. üstelik ilişkim yeni bitti. yalnız değilsin yani. her şeyin hayırlısı deyip dua etmeliyiz
bende arkadas gibi 25 yasındayım benim de ilişkim yeni bitti, yalnız değiliz konu sahibesi bak aslında ne kadar çokuz
herkes mutlu olur inşallah elbette ama işte benim etrafımda bekar insan kalmayınca diyorum sanırım bi benim o derece pskoloji gitti
canım yaşın daha genç sanki 30 unu geçmişsinde evde kalmışsın gibi konuşmuşsun :26:
bu kadar karamsar olma yahu , 30 dan sonrada evlenen insanlar oluyor , önemli olan doğru insanla karşılaşmak doğru evlilik yapmak , herşeyin hayırlısını istemek lazım , ya evlilik yapsaydın bu yaşına kadar Allah korusun sorunlu bir evliliğin olsa idi o zaman napıcaktın , sen üzülme canım herşeyde bir hayır vardır , zamanı gelince olur seninde neden olmasın
Al benden de o kadar. Ben de 25 yaşındayım ve aşağı yukarı senin gibi hissediyorum Yalnızlık zor gerçekten...
sanırım işte çevreden dolayı benim çevremdekilere göre ben öldüm bittimaaa benim çevremde de tam tersi benimle yasıt ancak bir kaç arkadasım evlendi, facebookumdaki ve yakın arkadaslarım hep bekar,ya bizle yasıtlar ya bizden büyük takmaaa, görmüyo musun burda acılan konuları,genç yasta evlenip sonu hüsran olan mutsuz insan dolu ne yazık ki.. pişman olunacak bir evliliktense geç bir evlilik ama hayırlı bir evlilik en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?