Ailem bile bizim evlenemeyeceğimizi düşünüyor:(

daha çok gençsin bence. 23 yaşındayım ama evlenmek için o kadar erken diye düşünüyorum ki.. bana kalsa 28 29 yaşında falan evlenirim ama erkek arkadaşım çok ısrarcı.. daha önüne kimler kimler çıkar dert etme bunu..

25 yaşındayım yani bana göre sanırım geç kaldım

Yaşın daha çok genç yarın ne olacağı bilinmez ne bu acele :) Üstelik ben o zaman zararım ya yaş 30 hala da evlilik felan koşturmam heyecanım yok sen genceciksin bu kadar saplantı yapma kendine.

bu işler nasip işi tatlım.. neden bu kadar üzülüyorsun anlamadım. hayır yani 40-50 yaşında olsan neyse bekar günlerinin tadını çıkar bence :)

zaten kendimi üzdüğümle kalıyorum canım inanki olan bana oluyo birleri için çok üzüldüm çok kastım kendimi ama bakıyorum herkesin keyfi gayet yerinde

canım çok haklısın güzel demişsin:44: ama işte nebileyim bu bi takıntı oldu artık sanırım inş. geçer

nebileyim canım artık hayal kurmaktan korkarmı insan hayal kurmuyorum hoşlandığım ilgimi çeken birileri oluyo bakmıyorum artık üzülürüm diye artık kaçmaya başladım herkesten herşeyden

Üzülme herşey kader kısmet meselesi. Kuyunun dibinde bile olsan eğer kaderde evlenmek varsa kısmetin gelir seni bulur. Allahtan hayırlısını dilemek gerek

Üzülme herşey kader kısmet meselesi. Kuyunun dibinde bile olsan eğer kaderde evlenmek varsa kısmetin gelir seni bulur. Allahtan hayırlısını dilemek gerek

evet öyle tabide. ne bileyim burda herkes saolsun bişeler söylüyo moral buluyorum ama tekrar takıntı haline getiriyorum işte elimde değil bugün bi haber aldım çok kısa bi zmaan önce görüştüğüm çocuk nişan yapmış kısa süre görüştük beni sevdiğini söylüyodu aradığım insan sensin falan diyodu ama bugün nişan yapmış üzülmeidm ama şaşırdım diyorumki sanırım artık insanlar beni kullanmaya başlıyo

Ah canım ya bu çevrenin Allah canını alsın diyeceğim geldi merak etme evlendikten sonrada çocuk yap demeye başlarlar rabbim hepsini ıslah etsinkısmet meselesi canım kaderindeki kişi mutlaka çıkacak birgün karşına....bak ben evlendim ama bu seferde bebişim olmuyor sonuçta yine olan bize oluyor çevre faktörü olduğu sürece herşey zoryaşın kaç canım?takma bu kadar kafaya ya rabbim herşeyin hayırlısını versin canım....

evet canm çevre derdi bitmiyor zaten öyle bi süreçkii kabus ciddi hakka giriyolar 25 yaşındayım herşeyin hayırlısı tabi. canım benim inşallah tez zamanda bi bebeğin olur

ben de 25 yaşındayım ve bekarım. üstelik ilişkim yeni bitti. yalnız değilsin yani. her şeyin hayırlısı deyip dua etmeliyiz

bende arkadas gibi 25 yasındayım benim de ilişkim yeni bitti, yalnız değiliz konu sahibesi bak aslında ne kadar çokuz

canım yaşın daha genç sanki 30 unu geçmişsinde evde kalmışsın gibi konuşmuşsun :26:
bu kadar karamsar olma yahu , 30 dan sonrada evlenen insanlar oluyor , önemli olan doğru insanla karşılaşmak doğru evlilik yapmak , herşeyin hayırlısını istemek lazım , ya evlilik yapsaydın bu yaşına kadar Allah korusun sorunlu bir evliliğin olsa idi o zaman napıcaktın , sen üzülme canım herşeyde bir hayır vardır , zamanı gelince olur seninde neden olmasın

Son düzenleme:
canım ben 25 yaşındayım. bende mayısta evleniyorum.ama bi sürü maddi olanaksızlıktan dolayı bu tarihe kadar ertelenmek zorunda kaldı. o yüzden sana diyeceğim şu ki vakti geldiğinde herşey daha güzel oluyo

bende arkadas gibi 25 yasındayım benim de ilişkim yeni bitti, yalnız değiliz konu sahibesi bak aslında ne kadar çokuz

herkes mutlu olur inşallah elbette ama işte benim etrafımda bekar insan kalmayınca diyorum sanırım bi benim o derece pskoloji gitti

Al benden de o kadar. Ben de 25 yaşındayım ve aşağı yukarı senin gibi hissediyorum Yalnızlık zor gerçekten...

herkes mutlu olur inşallah elbette ama işte benim etrafımda bekar insan kalmayınca diyorum sanırım bi benim o derece pskoloji gitti

aaa benim çevremde de tam tersi benimle yasıt ancak bir kaç arkadasım evlendi, facebookumdaki ve yakın arkadaslarım hep bekar,ya bizle yasıtlar ya bizden büyük takmaaa, görmüyo musun burda acılan konuları,genç yasta evlenip sonu hüsran olan mutsuz insan dolu ne yazık ki.. pişman olunacak bir evliliktense geç bir evlilik ama hayırlı bir evlilik en güzeli

inşallah canım o kadar sevgiye açımki belkide ondandır

sanırım işte çevreden dolayı benim çevremdekilere göre ben öldüm bittim biliyorum aslında öyle değil rabbim dert vermesinde hayat o kadar zorki yorolduğunda bazen seni hayat boğduğunda istiyosunki yanında biri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…