Ailem bile bizim evlenemeyeceğimizi düşünüyor:(

hayırlı olsun canım mutluluklar

25 yaşında bir ınsan şu zamanda nasıl evde kaldıgını düşünüyor hayret doğrusu çok şaşırdım...

Yalnız 25'ler kulübü:))) Yalnızlığımızın bir an önce sonlanması umuduyla iyi geceler. :)

canım gerçekten kendine dert arıyorsun,ben 21 yaşında evlendim şuan 29 yaşındayım,bana kalsa 25 26 da evlenirdim ama ozamanlar aşk insanın gözünü körr ediyoreşime hala aşığım seviyorum ama genç kızlık yıllarımı daha doyasıya yaşamak isterdim,ailemle daha uzun yaşamak isterdim..ya nasip yarın ne olacağı belli olmaz,bu işler kısmet meselesi,bakarsın bir kaç ay sonra apar topar evlenirsinbenimle yaşıt daha çok arkadaşım var ve bekarlar..kendini kasma bu kadar vakti saati gelince olur canım

mutluluğnuz daim olur inşallah ama ne güzel erken yaşta sevdiğin aşık olduğun insanı bulmuşken evlenmek çok güzel ah ah darıs bana

konuyu okuyunca yaşınızı daha büyük düşünmüştüm.daha çok gençsiniz.artık eskisi gibi değilki okuldu işti,daha yeni girmişsiniz evlenme yaşına.sizin yaşınızdan daha büyük olup çok güzel evlilikler yapan birsürü insan tanıyorum.sosyal çevrenizi genişletmeye bakın 2-3 yıla evlenirsiniz bence :)

canım inan çevreylede alakalı değil bnce nasip olmayınca olmuyo

bende arkadas gibi 25 yasındayım benim de ilişkim yeni bitti, yalnız değiliz konu sahibesi bak aslında ne kadar çokuz

mart ayında ayrılan çift çokmuş zaten astroloji uzmanları öyle diyor:) hayırlısı canım

evet canm çevre derdi bitmiyor zaten öyle bi süreçkii kabus ciddi hakka giriyolar 25 yaşındayım herşeyin hayırlısı tabi. canım benim inşallah tez zamanda bi bebeğin olur

inşallah canım....su akar yolunu bulur demişler hayırlı birisi çıkar karşına acele etmeye gerek yok hayırlısını istemek gerek canım olsunda nasıl olursa olsun demememiz lazım her konudarabbim gönlüne göre versin canım

çevre çevre çevre..... yahu nedir bu evlenme evlendirme merakı? arkadaşım 25 yaşındasın nereye yetişiceksin? Mesleğin varmı? çalışıyormusun?birikimin varmı?kendini aile kurmaya hazır hissediyormusun yoksa sadece yalnızlıktanmı bunaldın? Kolaymı zannediyorsun evlenip evi çekip çevirmeyi... Biraz sert oldu ama kusura bakma

inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…