Merhaba 2 doğum Yaptım 2 sindede yalnızım ailem eşimin ailesi kimse gelmedi yardımcı tuttum aileme uzak oturuyorum ancak Yazları gidiyorum torun görmeye bile gelmediler herkesin kızkardeşi annesi geliyo Günlerce kalıyor ben resmen yalvarmama rağmen gelmiyorlar ilk doğumda yurt dışındaydım onun için gelmediler ikincisindede sağlık sorunları vardı bu Yüzden gelmediler... Gelelim asıl meseleye yazın kız kardeşim evleniyor evde hazırlık her yönden aileme yakın bir Şehirde olacak evi kıskançlık mı bilmiyorum ama şimdiden kardeşimin çocuğuna gidip bakarlarsa onunla sık görüşürlerse diye şimdiden canımı sıkıyorum ayrıca annem hep şunu dile getirir sizi okunurken yaptığımız harcamaların Hesabını tutsaydık kime ne kadar masraf yapmışız ortaya çıkardı diyor bu beni rahatsız ediyor sanki biz karşılığını ödemek zorundayız gibi,yazın gidiyoruz en fazla 20 gün kalabiliyoruz giderken maşallah kızım iyi uzun kaldınız iyi vakit geçirdiniz diyor halbuki çoğu arkadaşım 2-3 ay ailesi ile kalıyor,mesela memlekete gidiyoruz eve yeni girmişiz başka akrabalarda var kızım sana nolmuş gözlerinin altı çökmüş yaşıtların bekar geziyor diyor herkesin yanında dur Bismillah yeni gelmişiz ya bu durumlar canımı sıkıyor yanlış mı düşünüyorum