- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aynen sonra düşündüm hata bende ;(Düğün için tırnak yaptırmaktan doğal ne var çok konuşma böyle şeyleri ailenle huylarını biliyorsun
Zorunlu kv gelinlik parasini odedi mi? Vallahi bana dert oldu. Nolur cvp ver.Hehehenişanlımın hareketler
Görüyorlar onun için nişanda da yaptırmıştım çok laf ediyorlarAilene ne yaptırdığın tırnaktan? Tuvalete gittiğini de söylüyor musun?
ÖdediZorunlu kv gelinlik parasini odedi mi? Vallahi bana dert oldu. Nolur cvp ver.
Ederse etsinler. Kendileri çalsın kendileri oynasın. Annem aynı senin annen gibi taksam böyle kavga çıkıyor. O yüzden ne söylerim ne de dediklerini dinlerim. He de geç.Görüyorlar onun için nişanda da yaptırmıştım çok laf ediyorlar
Oh cok sukur.
Zorunlunun exleriyle ve yavrum reisle nikahsiz ne maceralar yasadigini bilseler tirnagin gusulune takilmayacaklar amaSanırım gusl geçmediği için tırnak yaptırmanı istemiyorlar sende 1 günlüğüne takma tırnak al öyleyse
Aynen öyle heheZorunlunun exleriyle ve yavrum reisle nikahsiz ne maceralar yasadigini bilseler tirnagin gusulune takilmayacaklar ama
Annem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(
ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor .
O değilde eşin borçları öğrendi mi söyledin mi merak ettimAnnem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?