Ailem çok mu anlayışsız :( bıktım tepkilerinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paran mı? Hangi paran? Ailenin Türkiyenin cari açığına yaklaşmış borcundan haberi yok sanırım?
Sen hangi lafı dinliyosun da onların dediğine takılacaksın halledersiniz yavruum

Tesettüre bi takıntısı var sürekli kapanmaktan bahseder seviyor öyle yani
Tesettür diyen oldu mu?
Kadın "Küçükken eline sopayı alacaktın" demiş babanıza, dövmeliydin diyor yani. Bu mu anlayışlı pamuk anne?
Aman banane ya öf, sanki burda edilen tek kelimeyi bile dikkate alıyorsun da..

höff
yahu yapacağını zaten yapıyorsun
annen baban laf dedi diye tırnak yaptırmayacak olsan nikahsız türlü çeşitli şeyler yaşamazdın

ne tuhaf insansın ya o kadar şeyi yapşarken ailem duysa ne olur demeyen sen gidip tırnak yaptıracğaını ne sebeple söylüyorsun? işine gelmeyeni söylememeyi gayet becerebiliyorsun?

benim annem de böyledir. tırnak yaptırdığım an kriz geçiriyor. her seferinde daha uzun daha gösterişli yaptırıyorum. ben eskiden tesettürlüydüm o zaman bana çok kapalısın koca karı gibisin diyordu annem. açıldım bu sefer de çok açığım diye şikayet. saldım

Kendi paran yokmu kendi aileni kendin bilirsin.Kapali kapalı kızlar upuzun ojeli tırnaklar la geziyor sen bir günlük yaptiracaksin.Ama şöyle söyleyeyim ben uzun takma tırnak ile nişanımda çok zorlandim.Kendi tırnağıni uzat derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…