• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem cok sıkı

Canım eşimle uzun yıllar beraber olduktan sonra evlendim. Hiç sabahlamadık, tabii ki hayallerini kurmadık değil. :oops:Geçenlerde eşim keşke daha rahat olsaymışız ailen rahat olsaymış üniversite hayatımız daha güzel olurdu dedi, ben de o kadar pişmanlık yaşıyosan ailenle konuş kız kardeşini kısıtlamasınlar en azından o mutlu olsun dedim. Sustu:KK48:

ayy evet o nasıl aile öyle. sadece gündüzleri gezmene izin verip nasıl erkek arkadaşınla gecelemene izin vermezler. kızım aç iki haber oku. bu ergenlerin biraz zeki olmasını istiyorum. kızım gece kalayım mı dese büyük konuşmayayım ama otobüs çarpmışa çevirirdim sanırım. kal annenin evinde

kötü bişey yapmıcaz zaten de. hayır bence her aile izin vermiyor diye bir şey yok gayette veriyolar
Evet dün de vardı bir kız. Anadan doğma soyunmuş ama kötü bişey yapmıcaklarmış. Hay allah çocukta birden parmağını sokuvermiş. Anladın sen!

Ailene yalan söyleme asla ve asla..başına gelebilecek olanların küçük bir listesini vereyim;
1)Erkek arkadaşınla tahmin ettiğinden fazla yakınlaşma olabilir ve pişman olabilirsin(bu anlıktır cunku)
2)Hamile kalabilirsin
3)Adam sapık çıkabilir
4)Adam manyak bir katil cikabilir (Münevver Karabulutu hatırla. .oda erkek arkadaşını yıllarca tanıyor ve seviyordu)
5)Gece acil bir durum olabilir.Hastalık kaza deprem vs..
Bu liste uzar dahada..Ailen herzaman nerede olduğunu bilsin. Ne yapacaksan yap ama dürüst olmaktan vazgeçme. .

önceki konularına baktım.
senin uzun süre dediğin kişi 7 ay. çoğu ayrı geçmiş zaten. seninle hiç ilgilenmiyor, hatta bence seni aldatıyor, sen hala onu kazanmak için kendini 1 gecede feda etmeye hazırsın. sana göre tek sorun ailenin sıkı olması mı? kendini kandırma. biz senin kötülüğünü isteyecek değiliz.

arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum
Kız ile erkek muhakkak yan yanyana kaldığında cinsellik olmasa bile elle kolla göster çek ile karşı karşıya kalır.
Eğer bunu yaptığında da yarın bu çocuk seni terk ettiğinde yada çocuğun aslında kötü biri olduğunu düşünüp ayrılmak istediğinde uzulmeyeceksen git kal çocukla. Ama kesin üzülürdüm acılar içinde bırakacaksın. Göbeğime organı değdi hamile kalır miyim diye soranini bile gördük :-) yada bilmem ne oldu hamileymişim aldırmak istemiyorum baba adayı da kaçtı diyeni de gördük.
Bunları düşün.
Ailene değil önce kendine yalan deme ve kendini üzecek bir harekette bulunma. Basın göğe ermeyecek.

Arkasinda duramayacagin islere kalkisma...

Ailene yalan felanda soyleme...

Erkek arkadasla sabahlamak?

Hemde sıkı bir aileye sahipken yalan soyleyerek.

eger yalan soyleyip gidip erkek arkadasinla sabahlarsan bundan sonra acagin basliklari tahmin etmek cok zor degil.

Sonra gelip konu acarsin bekaretime birsey olmus mudur? Cok pismanim diye.

Bin tane erkek arkadas bulursun ama bir tane daha aile bulamazsin.

önceki konularına baktım.
senin uzun süre dediğin kişi 7 ay. çoğu ayrı geçmiş zaten. seninle hiç ilgilenmiyor, hatta bence seni aldatıyor, sen hala onu kazanmak için kendini 1 gecede feda etmeye hazırsın. sana göre tek sorun ailenin sıkı olması mı? kendini kandırma. biz senin kötülüğünü isteyecek değiliz.
Ya bu kızlar sanıyorlar ki çocukla kalırsam öper kokarsa beni daha çok sever. Yok öyle bir dunya.

arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum
Konu sahibi aklına başına topla. Videonun çekse sadece otururken bile olsa geceliğini giyerken bile cekseler şantaj yapsalar ne yapacaksın! Görüşünü gere gere göster len herkese korkmuyorum gidip şikayet edici diyebilir misin? Her yediğine içtiğini ilaç uyuşturucu madde koymadığını nasıl emin olacaksın. Ot içer kafası gider seni keser döver? Wc gittin bi bakarsın evde 3 kişi olmuşlar kendini nasıl koruyacaksin?

22 yaşında birey yetişkindir..hernekadar oryantel toplumlar bunu kabullenmek istemesede gerçek budur..istediğinizi yaparsınız,sonucuna da siz katlanırsınız.Onlar sadece sizi uyarabilir,22 yaşındaki bir insanı zorla evde tutamazlar..
Böyle alıştırmışsınız

Canım benim küçük oğlum var inan erkek olduğu halde ilerde 20 yaşını geçse bile ben de arkadaşıyla kalsın istemem.
Kız erkek meselesi değil durum ortalık kötü insanlar kötü...
İlerde kocanla yıllarca sabahlarsın merak etme.
Hem hiçbişey yapmıcam diye de kesin konuşamazsın.

8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
erkek ve kız çocuğu ayrımı yapmadığınız için size büyük saygı duyuyorum

Aklına koyduysan tabi ki gidersin ama geri dönüşünde kimseyi arkanda bulmazsın. Ailene de seni erkekle sabahlatmıyor diye kızma

Senin yaşlarındayken belki biraz daha küçükken anneme "nerede olduğumu bilmeyi mi tercih edersin yoksa yalan söylememi mi?" diye sordum. Bilmeyi dedi. O saatten sonra ne ben yalan söyledim ne de annem oraya gitme bunu yapma dedi. Sadece nerede kalacaksın, nasıl döneceksin gibi şeyler konuşuldu..

Yalan söyleme lütfen, başına ne geleceği belli olmaz. Çok istediğin şeyler için aileni ikna edebilirsin.

8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
Kız o neydi öyle gülerken gözlerimden yaş geldi yeminle

22 yaşına gelmiş oğlunun eline kız eli değmeyeceğine mi inanıyorsun gerçekten? 12 değil yahu 22, yetişkin insan...
Bir de o işin sadece gece yapıldığını mı sanıyoruz nedir anlamadım.

hicbisey yapmiycaksiniz oyle mi atesle barut yan yana sakin sakin bunu dysunme sen yapsanda erkekleri tanimiyosun daha burada ne konular var oku bari birazda ders al burada ailenede hakisizlik yapma kim izin verirki buna hangi aile hangi anne

Back
X