• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem cok sıkı

Sabahlayinca noluyor? Napicaksiniz ki yalan soyleyecek kadar. Bende eve 2de 3te gelmisligim vardir yilbasi vs gunlerde sabahta geldim. Ama ailem buna kizmiyordu. Yalan atacak kadar onemli olan ne?

@zz1905 öncelikle cinsellik yaşamak "kötü bir şey yapmak" değildir. Bunu kendi hayat görüşüne göre evlilik içinde ya da dışında yaşayabilirsin ama ikisi de kötü bir şey değil.
22 yaşındasın, bir bireysin. Eğer sevgilinle sevişmek istiyorsan ya da aynı evde kalmak istiyorsan kanunen önünde bir engel yok.
Her ne yaşayacaksan bir yetişkin olarak sorumluluğunu alabileceğini düşündüğün şeyler yaşa. Ve tanıdığın, güvendiğin bir insanla yaşa.
Erkek arkadaşını ne kadar tanıyorsun? 3. sayfa haberlerine konu olabilir misin? Kesilmiş kafanı bir gitar kutusunun içinde bulabilirler mi mesela?
Ya da sen sadece uyuyacağız sanırken o seni sekse zorlar mı?
Bunların her biri önemli ve senin hayatını etkileyecek kararlar. Bu konularda doğru kararlar verebilecek olgunluğa eriştiğine inanıyor musun?
Bu ülkede kızların ciddi bir bölümü sevgilisiyle oğlanın ailesi evde yokken yarı zorlama yarı tecavüz şeklinde kaybediyorlar bekaretlerini. Yani doğru, ahlaklı ve düzgün bir insanla mı birliktesin?
Cinsellik hakkındaki bilgilerin yeterli mi mesela? Örneğin sen şimdi "kötü bir şey yapmayacağız" diyorsun ya 3 gün sonra "erkek arkadaşımla sürtünme kuvvetini test ettik üzerimde külotum da vardı ama hamile kalmışımmıdır" diye konu açma ihtimalin yüzde kaç?
Yazım tarzın bence bütünnnn bunları tartacak olgunluğa erişmediğini gösteriyor.
Ve not: Ailene asla ama asla yalan söyleme. Bunu sana doğrucu görünen bir "abla" olarak söylemiyorum. Seni nerede bulacaklarını ve kime soracaklarını bilsinler ve güven kaybolduğunda zor kazanılan bir şeydir.
7 aylık sevgilin muhtemelen 3 ay sonra hayatında olmayacak ama annen-baban uzun bir süre hayatında olacak.

Üniversite boyunca 3 tane erkek arkadaşım oldu hepsiyle de "sabahlama" anım var. İyi ki de yapmışım yine olsa yine yaparım. Klasik türk ailesine hiç yalan söylemeden gençliği geçirmek için ot gibi yaşamak lazım o yüzden "aa aileye yalan söylenmez" diyemeyeceğim.

Ha ama cinsellikten "kötü bir şey yapmak" olarak söz eden biri sevgilisiyle sabahlamamalı. Hatta gündüz de iç mekanda bir araya gelmemeli. Siz sevgilinizle gündüz ve dışarda görüşün.

Sabahlamak iyidir de, sabahlama sırasında meydana gelmesi olası ihtimallerin doğuracağı sonuçları düşünmek gerek. Altından kalkabilecek misin? Ailen sıkıymış, riske atma...

Yoo ailen hicte sıkı değil. Sen bence pek normal olmayan birsey istiyorsun.
Kotu birsey yapmayacagim diyorsunda. 2 kisi yalnizken 3..kisi seytan olurmus.

Sonrada buraya bir konu daha...
Erkek arkadasimla şöyle şöyle okdu hamilemiyimdir acaba diye...

Ya neden boyle birseye ihtiyaç duyuyorsunuzki evlenince zaten istemedigimiz kadar bir erkekle bir evi paylasacaksiniz ve birton kavga bile edeceksiniz her evlilikte oldugi gibi...

24 yasindayim. Sana tavsiye verecek kadar büyük degilim. Ailemin hic bir zaman haberi olmadi olmasinda inşallah sabahladigimiz gecelerden..
nişanlanana kadar laylaylomduk daha.. daha uzun oturalim muhabbet edelim biraz birlikte olalim ki her anlamda birlikteyiz de.. evet insn nasil heves ediyor nasil istiyor ama durmak gerekiyor eger icin huzursuz olacaksa.. ben istemeden istemedigim bir sey yasamadik ama sen istersen yanlis bir seyi ne olacak.. insanin nefsi istiyor o yüzden biraz beklemeni acizane tavsiye ediyorum.

ahh benim annemde neler neler derdi kadına hep bağırırdım.. şimdi hamile bile değilim ama düşünüp düşünüp kuruyorum,kızımı asla şehir dışına yollamayı düşünmüyorum zira her erkek babası gibi olmaz :sinirli:

Ayy böyle yazmissiniz ya nisanlim diyor ki göndermem kizimi da ogluma da otursunlar evinde :) biz kendimiz gibi olur diye korkuyoruz yanliz isin kötü tarafi :duduk:

8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
Belki ahiretten bahsedecekler ,
Lavabo pompasına koptum :KK53:

Sorumluluğunu alacaksan yaşa birşey diyemem aman zarımda zarım benim canım canım zarım meselesi olucaksa bulaşma

Vahh yavruuuummm sen sıkı aile görmemişin . Benimkilerle yaşasan ne yaparsın acaba.

22 yaşına gelmiş oğlunun eline kız eli değmeyeceğine mi inanıyorsun gerçekten? 12 değil yahu 22, yetişkin insan...
Bir de o işin sadece gece yapıldığını mı sanıyoruz nedir anlamadım.

Zaten 22 yaşına gelmiş çocuğun eline kız eli değmezse ileride sağlıklı bir cinsel hayatı olma ihtimali sıfır..ondan sonra gelsin erken boşalmalar,gitsin iktidarsızlıklar,tatmin olmamalar aldatmalar..çocuğunu seksten koruyacağına ahlaksızlıktan korumalı insan..ahlak=dürüstlük+vicdan+hayata karşı bir duruşa sahip olması+kibarlık,görgü+merhamet vs..

Ayrıca o işin sadece gece birinde kalmayla yapıldığını zannetmeleri de hayatı ne kadar bilmediklerinin göstergesi..genelde aynı tip bağnaz ailelerde büyümüş hiçbişey görmeden de o evden çıkıp koca evine geçmiş insanlar..hayatı ne yazik ki altın bilezikten,eltisinden,görümcesinden ibaret sananlar..gerçek hayat hakkında en ufak fikri olmayanlar

Zaten 22 yaşına gelmiş çocuğun eline kız eli değmezse ileride sağlıklı bir cinsel hayatı olma ihtimali sıfır..ondan sonra gelsin erken boşalmalar,gitsin iktidarsızlıklar,tatmin olmamalar aldatmalar..çocuğunu seksten koruyacağına ahlaksızlıktan korumalı insan..ahlak=dürüstlük+vicdan+hayata karşı bir duruşa sahip olması+kibarlık,görgü+merhamet vs..

Ayrıca o işin sadece gece birinde kalmayla yapıldığını zannetmeleri de hayatı ne kadar bilmediklerinin göstergesi..genelde aynı tip bağnaz ailelerde büyümüş hiçbişey görmeden de o evden çıkıp koca evine geçmiş insanlar..hayatı ne yazik ki altın bilezikten,eltisinden,görümcesinden ibaret sananlar..gerçek hayat hakkında en ufak fikri olmayanlar

Aynı şey kız çocukları için de geçerli. Eline evlenene kadar erkek eli değmemiş, kendi vücudunu bile tanımayan bir genç kadının sağlıklı bir cinsel hayatı olması düşünülemez. Ondan sonra gelsin görev gibi zevksiz ilişkiler, vajinismuslar ya da bilinçsiz yakınlaşmalar.

Son paragrafa kelimesi kelimesine katılıyorum.

ben de konu başlığını görünce teselli vermeye gelmiştim.
gece yatısına elbette göndermeyebilir aileniz, çok da sıkı sayılmazlar sadece bu ise.

erkek arkadaşla sabahlamak istemeni de anlıyorum da,
ailenle aynı evde yaşıyorsan eğer hiç niyetlenme, hem kendini direk yalan söylediğin için kötü hissedersin hem de açığa çıktığında sonu kötü biter.

8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
Ayyyy süper bi cevap. Zalımsu

Aynı şey kız çocukları için de geçerli. Eline evlenene kadar erkek eli değmemiş, kendi vücudunu bile tanımayan bir genç kadının sağlıklı bir cinsel hayatı olması düşünülemez. Ondan sonra gelsin görev gibi zevksiz ilişkiler, vajinismuslar ya da bilinçsiz yakınlaşmalar.

Son paragrafa kelimesi kelimesine katılıyorum.

Ee o sebeple forumun yarısından fazlası vajinusmus zaten..

@zz1905 öncelikle cinsellik yaşamak "kötü bir şey yapmak" değildir. Bunu kendi hayat görüşüne göre evlilik içinde ya da dışında yaşayabilirsin ama ikisi de kötü bir şey değil.
22 yaşındasın, bir bireysin. Eğer sevgilinle sevişmek istiyorsan ya da aynı evde kalmak istiyorsan kanunen önünde bir engel yok.
Her ne yaşayacaksan bir yetişkin olarak sorumluluğunu alabileceğini düşündüğün şeyler yaşa. Ve tanıdığın, güvendiğin bir insanla yaşa.
Erkek arkadaşını ne kadar tanıyorsun? 3. sayfa haberlerine konu olabilir misin? Kesilmiş kafanı bir gitar kutusunun içinde bulabilirler mi mesela?
Bunların her biri önemli ve senin hayatını etkileyecek kararlar. Bu konularda doğru kararlar verebilecek olgunluğa eriştiğine inanıyor musun?
Bu ülkede kızların ciddi bir bölümü sevgilisiyle oğlanın ailesi evde yokken yarı zorlama yarı tecavüz şeklinde kaybediyorlar bekaretlerini. Yani doğru, ahlaklı ve düzgün bir insanla mı birliktesin?
Cinsellik hakkındaki bilgilerin yeterli mi mesela? Örneğin sen şimdi "kötü bir şey yapmayacağız" diyorsun ya 3 gün sonra "erkek arkadaşımla sürtünme kuvvetini test ettik üzerimde külotum da vardı ama hamile kalmışımmıdır" diye konu açma ihtimalin yüzde kaç?
Ve not: Ailene asla ama asla yalan söyleme. Bunu sana doğrucu görünen bir "abla" olarak söylemiyorum. Seni nerede bulacaklarını ve kime soracaklarını bilsinler ve güven kaybolduğunda zor kazanılan bir şeydir.
7 aylık sevgilin muhtemelen 3 ay sonra hayatında olmayacak ama annen-baban uzun bir süre hayatında olacak.
Çok güzel açıklamışsin. Aynen senin gibi düşünüyorum,:KK9:

21 yaşında üniversite öğrencisiyim, ailemden ayrı başka şehirde okuyorum. 3.5 yıllık güzel bir ilişkim var. ona gerçekten güveniyorum, ama bu güven 6 7 ayda oluşmuş bir güven değil. erkek arkadaşım başka bir şehirde okuyordu dolayısıyla çok sık görüşemiyorduk, ben 18 yaşındayken her ne kadar onun okuduğu şehre gidip onla birkaç gün kalmak istesem de pratikte korkutucu geliyordu. ailem buna zaten izin vermezdi, sonuna kadar da haklıydı. ben de yalan söyleyemezdim ya yolda başıma bi şey gelseydi ya bi şey olsaydı ne derdim onlara? ben senin kurduğun cümleleri 18 yaşındayken bile kuramıyordum. şimdi ailemden uzağım, erkek arkadaşımla yakın şehirlerdeyiz, gidip geliyoruz. birbirimizi daha iyi tanıyoruz artık ve güveniyoruz. senin ''kötü bir şey'' diye nitelendirdiğin şeyler aslında kötü şeyler değil. kötü ellerdeyse eğer ''kötü şeyler''e dönüşüyor. bir kadın ve bir erkek yalnız kaldığında yakınlaşmaması için evliya olması lazım. öyle bi dünya yok. 22 yaşında bi birey artık kendi kararlarını verebilecek olgunluktadır. fakat bizim aile yapımız bunu kabul etmez. eğer ''sabahlama'' dediğin şeyin arkasında duracaksan sonra pişman olmayacaksan, karşındaki adam 2 ay sonra ''sen ne aşağılık bi adammışsın'' diyebileceğin bi adam değilse git yap. ama kurduğun cümlelerden şunu anlıyorum pişman olma potansiyeli yüksek birisin. o yüzden yapma.

22 yaşına gelmiş oğlunun eline kız eli değmeyeceğine mi inanıyorsun gerçekten? 12 değil yahu 22, yetişkin insan...
Bir de o işin sadece gece yapıldığını mı sanıyoruz nedir anlamadım.
Evet bende oğlumun dışarda kalmasına izin vermem. Mesele o işi yapması d
gördüğüm en mantıklı cevap

Back
X