Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh benim annemde neler neler derdi kadına hep bağırırdım.. şimdi hamile bile değilim ama düşünüp düşünüp kuruyorum,kızımı asla şehir dışına yollamayı düşünmüyorum zira her erkek babası gibi olmaz![]()
Belki ahiretten bahsedecekler ,8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
22 yaşına gelmiş oğlunun eline kız eli değmeyeceğine mi inanıyorsun gerçekten? 12 değil yahu 22, yetişkin insan...
Bir de o işin sadece gece yapıldığını mı sanıyoruz nedir anlamadım.
Zaten 22 yaşına gelmiş çocuğun eline kız eli değmezse ileride sağlıklı bir cinsel hayatı olma ihtimali sıfır..ondan sonra gelsin erken boşalmalar,gitsin iktidarsızlıklar,tatmin olmamalar aldatmalar..çocuğunu seksten koruyacağına ahlaksızlıktan korumalı insan..ahlak=dürüstlük+vicdan+hayata karşı bir duruşa sahip olması+kibarlık,görgü+merhamet vs..
Ayrıca o işin sadece gece birinde kalmayla yapıldığını zannetmeleri de hayatı ne kadar bilmediklerinin göstergesi..genelde aynı tip bağnaz ailelerde büyümüş hiçbişey görmeden de o evden çıkıp koca evine geçmiş insanlar..hayatı ne yazik ki altın bilezikten,eltisinden,görümcesinden ibaret sananlar..gerçek hayat hakkında en ufak fikri olmayanlar
Ayyyy süper bi cevap. Zalımsu8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
Aynı şey kız çocukları için de geçerli. Eline evlenene kadar erkek eli değmemiş, kendi vücudunu bile tanımayan bir genç kadının sağlıklı bir cinsel hayatı olması düşünülemez. Ondan sonra gelsin görev gibi zevksiz ilişkiler, vajinismuslar ya da bilinçsiz yakınlaşmalar.
Son paragrafa kelimesi kelimesine katılıyorum.
Çok güzel açıklamışsin. Aynen senin gibi düşünüyorum,@zz1905 öncelikle cinsellik yaşamak "kötü bir şey yapmak" değildir. Bunu kendi hayat görüşüne göre evlilik içinde ya da dışında yaşayabilirsin ama ikisi de kötü bir şey değil.
22 yaşındasın, bir bireysin. Eğer sevgilinle sevişmek istiyorsan ya da aynı evde kalmak istiyorsan kanunen önünde bir engel yok.
Her ne yaşayacaksan bir yetişkin olarak sorumluluğunu alabileceğini düşündüğün şeyler yaşa. Ve tanıdığın, güvendiğin bir insanla yaşa.
Erkek arkadaşını ne kadar tanıyorsun? 3. sayfa haberlerine konu olabilir misin? Kesilmiş kafanı bir gitar kutusunun içinde bulabilirler mi mesela?
Ya da sen sadece uyuyacağız sanırken o seni sekse zorlar mı?
Bunların her biri önemli ve senin hayatını etkileyecek kararlar. Bu konularda doğru kararlar verebilecek olgunluğa eriştiğine inanıyor musun?
Bu ülkede kızların ciddi bir bölümü sevgilisiyle oğlanın ailesi evde yokken yarı zorlama yarı tecavüz şeklinde kaybediyorlar bekaretlerini. Yani doğru, ahlaklı ve düzgün bir insanla mı birliktesin?
Cinsellik hakkındaki bilgilerin yeterli mi mesela? Örneğin sen şimdi "kötü bir şey yapmayacağız" diyorsun ya 3 gün sonra "erkek arkadaşımla sürtünme kuvvetini test ettik üzerimde külotum da vardı ama hamile kalmışımmıdır" diye konu açma ihtimalin yüzde kaç?
Yazım tarzın bence bütünnnn bunları tartacak olgunluğa erişmediğini gösteriyor.
Ve not: Ailene asla ama asla yalan söyleme. Bunu sana doğrucu görünen bir "abla" olarak söylemiyorum. Seni nerede bulacaklarını ve kime soracaklarını bilsinler ve güven kaybolduğunda zor kazanılan bir şeydir.
7 aylık sevgilin muhtemelen 3 ay sonra hayatında olmayacak ama annen-baban uzun bir süre hayatında olacak.
Evet bende oğlumun dışarda kalmasına izin vermem. Mesele o işi yapması d22 yaşına gelmiş oğlunun eline kız eli değmeyeceğine mi inanıyorsun gerçekten? 12 değil yahu 22, yetişkin insan...
Bir de o işin sadece gece yapıldığını mı sanıyoruz nedir anlamadım.
gördüğüm en mantıklı cevap@zz1905 öncelikle cinsellik yaşamak "kötü bir şey yapmak" değildir. Bunu kendi hayat görüşüne göre evlilik içinde ya da dışında yaşayabilirsin ama ikisi de kötü bir şey değil.
22 yaşındasın, bir bireysin. Eğer sevgilinle sevişmek istiyorsan ya da aynı evde kalmak istiyorsan kanunen önünde bir engel yok.
Her ne yaşayacaksan bir yetişkin olarak sorumluluğunu alabileceğini düşündüğün şeyler yaşa. Ve tanıdığın, güvendiğin bir insanla yaşa.
Erkek arkadaşını ne kadar tanıyorsun? 3. sayfa haberlerine konu olabilir misin? Kesilmiş kafanı bir gitar kutusunun içinde bulabilirler mi mesela?
Ya da sen sadece uyuyacağız sanırken o seni sekse zorlar mı?
Bunların her biri önemli ve senin hayatını etkileyecek kararlar. Bu konularda doğru kararlar verebilecek olgunluğa eriştiğine inanıyor musun?
Bu ülkede kızların ciddi bir bölümü sevgilisiyle oğlanın ailesi evde yokken yarı zorlama yarı tecavüz şeklinde kaybediyorlar bekaretlerini. Yani doğru, ahlaklı ve düzgün bir insanla mı birliktesin?
Cinsellik hakkındaki bilgilerin yeterli mi mesela? Örneğin sen şimdi "kötü bir şey yapmayacağız" diyorsun ya 3 gün sonra "erkek arkadaşımla sürtünme kuvvetini test ettik üzerimde külotum da vardı ama hamile kalmışımmıdır" diye konu açma ihtimalin yüzde kaç?
Yazım tarzın bence bütünnnn bunları tartacak olgunluğa erişmediğini gösteriyor.
Ve not: Ailene asla ama asla yalan söyleme. Bunu sana doğrucu görünen bir "abla" olarak söylemiyorum. Seni nerede bulacaklarını ve kime soracaklarını bilsinler ve güven kaybolduğunda zor kazanılan bir şeydir.
7 aylık sevgilin muhtemelen 3 ay sonra hayatında olmayacak ama annen-baban uzun bir süre hayatında olacak.