Zamana bırakınMerhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Ailem çocuk Antalya da yaşıyor diye reddediyor olmaz diyor Antalya şerefsiz yeriymiş vs diyorlarAileniz neden reddediyor? Açıklarsanız yardımcı olabiliriz.
Erkek arkadaşım askeri personel bende yazılımcıyım.O 28 yaşında ben 24E böyle sari çizmeli Mehmet aga gibi olmuş. Yaşınız küçük herhalde. Erkek arkadaşının da sağlam bir işi yoktur muhakkak. Acele etmeyin
Onay vermemeleri için tanımaları gerekiyor. Hiç tanışma bile olmadı.Ailen onay vermiyorsa inan ki ileride vermediği sebebi yaşıyorsun. Ben kendimden biliyorum. Keşke dinleseydim dersin benim gbi
Hiç geçerli bir sebep değil. Ailenize sinirlendim şuan.Ailem çocuk Antalya da yaşıyor diye reddediyor olmaz diyor Antalya şerefsiz yeriymiş vs diyorlar
Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vsAilenizin sebepleri ne. Yas ve egitim durumunuz nedir?
hmm ailen yobaz galiba. saçma sapan düşünceleri var. başka şehirlerdeki herkes pürüpak mı acaba?Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
Yobazlar tabiki saçma sapan düşünürler her zaman ve ben yoruldumhmm ailen yobaz galiba. saçma sapan düşünceleri var. başka şehirlerdeki herkes pürüpak mı acaba?
Bu aile ile işin zor. Erkek arkadaşının ve ailesinin iyi biri olduklarını düşünüyorsan ve seviyorsan ayak diret kararlı dur.Değil bende bunu söylüyorum geçerli bir sebep olamaz.Yaşları ne kadar büyük olursa olsun cahillik gerçekten geliyor beraberinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?