Olmayacak duaya amin deme diyip dalga geçen ailem var zamana bıraksam da olmayacakZamana bırakın
Aileniz daha tanışmadı mı sevgilinizle?Merhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Hayır tanışmadılar.Aileniz daha tanışmadı mı sevgilinizle?
Valla neredeyse 9 yıldır Ankara'da yaşıyorum bugün metroya bindim.Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
E hiç tanımadıkları biriyle evlenmenizi nasıl istesinler ailenize de hak verin. Önce tanıştırıp sonra bu kararı alsaydınız keşke.Hayır tanışmadılar.
Ben kararlıyım ama daha ne yapacağımı bilmiyorum araya kimi sokup halledeceğimi şaşırdım.Bir yandan çocuğa da umut verip bekletmek istemiyorum benim ailem gerçekten tuhaf beni sevseler diyeceğim bir nevi tamam da seven de yokValla neredeyse 9 yıldır Ankara'da yaşıyorum bugün metroya bindim.
5 6 tane erkek bindi yani tipleri hareketleri bakışları kendi aralarında konuşmaları öyle igrencti ki 3 durak sonra inmeme rağmen tiksinti geldi bana.
Kısaca pislik insanlar her yerde her zaman var.
Aileniz bağımlı bir aile sanıyorum bahane olarak bunu bulmuşlar.
Bazı aileler böyle ördek ailesi gibi dip dibe yaşamak istiyor.
Bence siz kararlı olduğunuzu gösterirseniz onlarda zamanla kabullenir diye düşünüyorum.
Biz ciddi düşündük ama dedik birbirimize zaten. Önce tanışma olsun eğer hayır derse tamam deriz dedik öyle anlaştık. İki ailede daha tanışmadı. Tanışmadan hayır dediler direk benim ailemE hiç tanımadıkları biriyle evlenmenizi nasıl istesinler ailenize de hak verin. Önce tanıştırıp sonra bu kararı alsaydınız keşke.
Benim ailem nasıl size söyleyim mi?Milleti eleştiren aman bu açık giymiş aman şu şöyle diyen bir aile sorsan güya muhafazakar aileyiz.Ailem olabilecek en kötü aile, iletişim kuramıyoruz babam bana gelip sormadı bile çocuğu haber yollattırdı,hatta ilk duyunca bana pislik,kusurlu vs diye de suçladı.Ailen bence Ostim taraflarını hiç görmemiş organiza sanayida ne iğrenç herifler var valla tüm Türkiye pis herif kontenjanını tek başına doldurur
Az çok bsieyler anlamışsındır amaOnay vermemeleri için tanımaları gerekiyor. Hiç tanışma bile olmadı.
Kaç yaşındasınız? Eğitimi hayatınız bitti mi ? Yani aslında aile reddediyorsa bir gerekçeleri vardır . Gerekçeleri neMerhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Ankara için de pavyonlarin ,travestilerin yeri diyorlar. Tobe yarabbim ya bahaneye bakAntalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
başka bi sebep olsaydı aileni dinle derdim sebep sadece şehir ise siz karşıdaki kişiden eminseniz biraz daha ısrarcı olabilirsiniz aileniz de zamanla yumuşarYobazlar tabiki saçma sapan düşünürler her zaman ve ben yoruldum
24 yaşındayım şu an çalışıyorum gerekçe basit Antalya da yaşaması çocuğunKaç yaşındasınız? Eğitimi hayatınız bitti mi ? Yani aslında aile reddediyorsa bir gerekçeleri vardır . Gerekçeleri ne
Eminim ben karşımdakinden ama nasıl yol izleyeceğim daha bilmiyorum ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorumbaşka bi sebep olsaydı aileni dinle derdim sebep sadece şehir ise siz karşıdaki kişiden eminseniz biraz daha ısrarcı olabilirsiniz aileniz de zamanla yumuşar
Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum
Bende Ankara'da yaşıyorum ama mesele şehir değil. O insan nerede yaşarsa yaşasın aileniz sorun çıkartacak gibi duruyor.Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
o nedemek mis. antalyalı olarak ne demem gerekiyor şimdi. şerefsiz heryerde var. ayrı bir topragi mı varmış bu cinslerinAilem çocuk Antalya da yaşıyor diye reddediyor olmaz diyor Antalya şerefsiz yeriymiş vs diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?