Ailem erkek arkadaşımı kabul etmiyor

Aileniz daha tanışmadı mı sevgilinizle?

Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
Valla neredeyse 9 yıldır Ankara'da yaşıyorum bugün metroya bindim.
5 6 tane erkek bindi yani tipleri hareketleri bakışları kendi aralarında konuşmaları öyle igrencti ki 3 durak sonra inmeme rağmen tiksinti geldi bana.
Kısaca pislik insanlar her yerde her zaman var.
Aileniz bağımlı bir aile sanıyorum bahane olarak bunu bulmuşlar.
Bazı aileler böyle ördek ailesi gibi dip dibe yaşamak istiyor.
Bence siz kararlı olduğunuzu gösterirseniz onlarda zamanla kabullenir diye düşünüyorum.

Ben kararlıyım ama daha ne yapacağımı bilmiyorum araya kimi sokup halledeceğimi şaşırdım.Bir yandan çocuğa da umut verip bekletmek istemiyorum benim ailem gerçekten tuhaf beni sevseler diyeceğim bir nevi tamam da seven de yok

E hiç tanımadıkları biriyle evlenmenizi nasıl istesinler ailenize de hak verin. Önce tanıştırıp sonra bu kararı alsaydınız keşke.
Biz ciddi düşündük ama dedik birbirimize zaten. Önce tanışma olsun eğer hayır derse tamam deriz dedik öyle anlaştık. İki ailede daha tanışmadı. Tanışmadan hayır dediler direk benim ailem

Ailen bence Ostim taraflarını hiç görmemiş organiza sanayida ne iğrenç herifler var valla tüm Türkiye pis herif kontenjanını tek başına doldurur
Benim ailem nasıl size söyleyim mi?Milleti eleştiren aman bu açık giymiş aman şu şöyle diyen bir aile sorsan güya muhafazakar aileyiz.Ailem olabilecek en kötü aile, iletişim kuramıyoruz babam bana gelip sormadı bile çocuğu haber yollattırdı,hatta ilk duyunca bana pislik,kusurlu vs diye de suçladı.

Kaç yaşındasınız? Eğitimi hayatınız bitti mi ? Yani aslında aile reddediyorsa bir gerekçeleri vardır . Gerekçeleri ne

Bu arada Antaşla genel olarak gayet medeni bir yer yaf, ne giyersen giy kadın olarak asla rahatsız edici bakışlara maruz kalmıyorsun, hava karardıktsan sonra bile istediğin gibi gezebiliyorsun ... Ankara'da koskoca bir hanzo popülasyonu var beni konuşturmayın şimdi, Antalyanın bu ailenin anlattıklarıyla alakası yok

Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
Ankara için de pavyonlarin ,travestilerin yeri diyorlar. Tobe yarabbim ya bahaneye bak insanın her yerde iyisi kötüsü var.

Yobazlar tabiki saçma sapan düşünürler her zaman ve ben yoruldum
başka bi sebep olsaydı aileni dinle derdim sebep sadece şehir ise siz karşıdaki kişiden eminseniz biraz daha ısrarcı olabilirsiniz aileniz de zamanla yumuşar

Kaç yaşındasınız? Eğitimi hayatınız bitti mi ? Yani aslında aile reddediyorsa bir gerekçeleri vardır . Gerekçeleri ne
24 yaşındayım şu an çalışıyorum gerekçe basit Antalya da yaşaması çocuğun

başka bi sebep olsaydı aileni dinle derdim sebep sadece şehir ise siz karşıdaki kişiden eminseniz biraz daha ısrarcı olabilirsiniz aileniz de zamanla yumuşar
Eminim ben karşımdakinden ama nasıl yol izleyeceğim daha bilmiyorum ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum

Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum

Bende Ankara'da yaşıyorum ama mesele şehir değil. O insan nerede yaşarsa yaşasın aileniz sorun çıkartacak gibi duruyor.

Aileniz kendince bir türkü tutturmuş onu söylüyor tanımadığı adamın nerede oturduğu evlilik için bir bahane olabilir mi? Hee derlerse biz evlendikten sonra uzakta yaşamanızı istemiyoruz o yüzden sıcak bakmıyoruz tamam derim de şehirlere suç atfetmek akıl işi değil.

Çalışan para kazanan biriyseniz ve karşınızdaki kişiye güveniyorsanız para biriktirin, evlilik için hazırlık yapın aileniz de seve seve kabul etmek zorunda evde ilk evlenecek kişiyseniz de şaşırıp korkabiliyorlar bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ama alışırlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…