- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Askeri personel hayatı boyunca hep aynı yerde nasıl kalacak?Ailenize sorun şerefsizlerin olmadığı yerleri ona göre tercih yapsınAntalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
Biz ciddi düşündük ama dedik birbirimize zaten. Önce tanışma olsun eğer hayır derse tamam deriz dedik öyle anlaştık. İki ailede daha tanışmadı. Tanışmadan hayır dediler direk benim ailem
haklılar valla :)) antalya rus ukraynalı dolu ençok boşanma oranı orda çocuk zor yetişir haklı ailenAilem çocuk Antalya da yaşıyor diye reddediyor olmaz diyor Antalya şerefsiz yeriymiş vs diyorlar
Bir de benim başımdan bir nişan geçti ve yine ailem yaptı sorun çıkardı bittiBende Ankara'da yaşıyorum ama mesele şehir değil. O insan nerede yaşarsa yaşasın aileniz sorun çıkartacak gibi duruyor.
İnanın ben ailemden uzaklaşmak istiyorum ama nasıl kabul ettireceğim şaşırdım stresten kilo veriyorum sürekli, 2 aydır kabul ettirmeye çalışıyorumgel seni kaçıralım buraya burdaki tek şikayetimiz agustosta ki nemiii
Çocuğun ablası da Antalya’da evli mesela sorun yok. Ayrıca ailelerimiz gelenek olarak aynıhaklılar valla :)) antalya rus ukraynalı dolu ençok boşanma oranı orda çocuk zor yetişir haklı ailen
Maaşımı alıyorum yiyorlar ben kendime bir şey yapamıyorum ki. sürekli evlensen rezil olup geri geleceksin diyorlar.Ya sizi evlendirmek istedikleri başka biri var ya da başka şehre gidecek olmanıza tepkililer ya da genel olarak evlenmeyin istiyorlar.
Yoksa bahsettikleri neden gerçekten saçma, burada asıl mesele neden böyle saçma sebepler sundukları.
Maaşınızı onların eline veriyor musunuz, geçimde size bağımlılar mı? Şöyle şöyle kişilerle çık diye baskıları var mı?
Normalde burada anne babayı dinleyin deriz ancak sizinkiler size karşı dürüst değil. Ortada görüşmeyi kabul bile etmeyecek hiçbir durum yok. Birisi böyle şüpheli davranıyorsa mutlaka altında başka sebep arayın.
Sevgilim de diyor tanışsınlar benimle önce bir tanışalım diyor.Hatta dün beni bekleme yoluna bak olmaz bizim işimiz dedim kabul etmedi ben senin için mücadele edeceğim dediErkek arkadaşın gelip ailenle yüz yüze tanışsın belki fikirleri değişir
6 Sene once aynılarını yasadim 2 sene ugrastim suan 4senelik evli 4 aylik anneyimMerhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Önce bi yüz yüze gelsinler bu kadar çabuk vazgeçme benim eşimde 5 defa gelip istedi ailem hem kürt olduğu için hemde pazarcıydı diye istemediler ama şuan 7 yıllık evliyiz mutluyuz biraz uğraş çaba göster gelsin tanışsınlarSevgilim de diyor tanışsınlar benimle önce bir tanışalım diyor.Hatta dün beni bekleme yoluna bak olmaz bizim işimiz dedim kabul etmedi ben senin için mücadele edeceğim dedi
Ortada gerçekten geçerli bir sebep yok inanınki.Sadece önyargı var,mesafe sorun,gurbet olur diyor yapamazsın rezil olup boşanacaksın diyorlar halbuki bana güvenmeleri gerekiyor6 Sene once aynılarını yasadim 2 sene ugrastim suan 4senelik evli 4 aylik anneyim
Nasipte varsa olur kuzum. Burda onemli olan ailenin neden basinda kestirip attigi bazen.bazi detaylari goremeyebilirx
Peki araya bir büyüğü katsam olur mu ben babamla iletişim problemi yaşıyorum hep benimle konuşmaz beni pek sevmiyor daÖnce bi yüz yüze gelsinler bu kadar çabuk vazgeçme benim eşimde 5 defa gelip istedi ailem hem kürt olduğu için hemde pazarcıydı diye istemediler ama şuan 7 yıllık evliyiz mutluyuz biraz uğraş çaba göster gelsin tanışsınlar
Babanla konuşamıyosan annenle konuş yada dediğin gibi araya birini sok gerçekten ciddiysen sevdiğine eminsen güveniyorsan ailem istemiyor deyipte vazgeçmePeki araya bir büyüğü katsam olur mu ben babamla iletişim problemi yaşıyorum hep benimle konuşmaz beni pek sevmiyor da
Annem de arkamda değil o da ikili konuşuyor hep.Arkamda ailemden kimsem yok maalesef,tek seçenek halam kaldı.Babanla konuşamıyosan annenle konuş yada dediğin gibi araya birini sok gerçekten ciddiysen sevdiğine eminsen güveniyorsan ailem istemiyor deyipte vazgeçme
Anladığım kadarıyla annende babandan mı çekiniyor erkek arkadaşınla konuş tek çekiniyorsa ailesiyle gelsin hem ailelerde tanışır ortamı sakinleştirmek için birini de çağırınAnnem de arkamda değil o da ikili konuşuyor hep.Arkamda ailemden kimsem yok maalesef,tek seçenek halam kaldı.
asıl sorun bu olmasın... uzakta olursan nasıl yiyecekler...Maaşımı alıyorum yiyorlar ben kendime bir şey yapamıyorum ki. sürekli evlensen rezil olup geri geleceksin diyorlar.
Nedenlerinden biraz bahsederf misin? Böyle ne tavsiye verebiliriz bir sebep olsun ki sonuç için bir şeyler söyleyebilelim.Merhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Benle konuşurken tamam falandı her şey.Dün de bana sen istersen ağla istersen zırla baban vermezse olmaz benim duygularımın,sevgimin önemi hiç yok yani.Bende düşündüm ailesi gelsin diye de sevgilim korktu bu sefer işimiz hiç olmaz diye.Anladığım kadarıyla annende babandan mı çekiniyor erkek arkadaşınla konuş tek çekiniyorsa ailesiyle gelsin hem ailelerde tanışır ortamı sakinleştirmek için birini de çağırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?