Ailem eşimi beğenmiyor

Aileniz sizi yaninizda esinizin hakkinda bu kadar hadsizce nasil konusabiliyor? Buna nasil izin veriyorsunuz? Bana simdi hic "ama ailem ne yapabilirim" demeyin. Benim ailem esimi böyle kötüleyip dursa ortaligi bir yikarim bak bir daha oluyor mu. Elinde olan kötülüklerini söyleseler neyise. Görüntüsünü agza sakiz etmek basitligin kacinci seviyesi. Esinize üzüldüm böyle bir aileye düstügü icin

Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Ailenizden biri ensenize kürekle vurdu ve bayıldınız sanırım. Konu açıp çıkmanın başka bir açıklaması olamaz.

Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim.
Canım eve yavru kedi mi alıyorsun ?
Ne yapsın bu insanlar,kocanın tüylerini mi oksasin.
Kocanı oldugu gibi sevecekler.
Olmadı ; saç ektirip birde öyle deneyin.

Kaynananız da oğluna kimbilir kimleri layık gördü ama sizle evlendi gitti sizi buldu

Ailenizin dedigini kafaya taktığınıza göre sizin de aman aman bir sevginiz yok galiba
Herkes red edince aman bu kaçmasın demişiniz ama şimdi içten içe pişmanlık var gibi

Ailenizin lafindan çıkmayan ve eşine laf ettiren birisiniz ailenizi de haklı buluyorsunuz belli ki

Kel ne demek, bu ne terbiyesizlik. Bir sac ettirmeye bakar,aileniz çok geri kalmis. Bu hayatta kimsenin garantisi yok,bir araba çarpar ketoya döner onları diyenler, insanlara kulp takmak hoş değil. Sadece tiple de evlilik isleri yurumuyor.

Ailene "şimdiye kadar çok yakışıklı beni reddetti sevgili ailem bilginiz olsun" de
Senin hayatında yakışıklı görmediğini ilk erkek olarak eşini görüp koştuğunu sanıyorlar 😏 eşine nasıl davranıyorlar

Behlül yakışıklıydı
Ama Adnan değildi
Ama iyi olan Adnan'dı
Başka söze gerek yok sanırım iyi günler 😄

Siz buna engel olacaksınız, nasıl çirkin sözler bunlar nasıl dinleyip gık demeden oturup eşlik ediyorsunuz bu saçma konuşmalara. Eşinizin değerini siz bileceksiniz ki etrafınızdaki insanlara da bildireceksiniz. Ama önce siz. Sizin de demek ki fikriniz bu yönde ki susup he diye onaylıyorsunuz belki de. Eşinize çok üzüldüm

Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik
E sende çok bayılmamışsın ki resmen evlenmek için ilk he diyene gitmişsin daha senin beğenmediğin adamı başkasının beğenmesini neden bu kadar istiyorsun önemsiyorsun boşver

Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Başkasının lafıyla kocanızdan mı soğuyorsunuz, ya da onlar saçmalayınca eziliyor musunuz? Yerinizde olsam hepsini bir lafla olduğu yere gömerim. Ben sevdim ben evlendim, koynuna ben giriyorum size ne ya da çok beğendiyseniz gidip siz evlenin demek çok mu zor. Neden böyle konuşmalarına izin veriyorsunuz. Hata sizde, ailenize kocanızı beğendirme çabasına girmek yerine çenelerini kapatmalarını sağlayacaksınız. Hepsi bu, kime ne ayol sizin kocanızın tipinden boyundan, evde huzurunuz dolabınızda yemeğiniz varsa herkese b.k yemek düşer

Size göre iyiyse bırakın aileni ne derse desin sizin aileniz eşinizi kötülerden, hayır ben eşimi seviyorum banafa gayet yakışılıklı geliyor demeniz yada şöyle anlatayım bana göre eşim gayet yakışılıklı diyebilirsiniz

Ailen mi alacak eşini koynuna ? ben beğeniyorum eşim hakkında böyle yorumlar yapmanızı istemiyorum de geç siz ona benim gözümle bakın de benim gözümde bitane de eğer eşinden memnunsan konuşturma kimseye hakkında

Niye kocanızı sevdirmek zorundasınız??? Birbirinizi sevmeniz yetmez mi??? Aile bazı nedenler olur kızını korumak için mesafe koyar uyarır,soğuk durur anlarım.Tip yüzünden eleştirmek ilk defa duyuyorum.Takilmaliri gereken karakteri sizi mutlu edip etmemesi.Ailenizin etkisinden kurtulun ,bu konuda kimseye söz hakkı vermeyin.😡

Eşiniz için gerçekten üzüldüm ben:( Daha iyisi de var ama daha kötüsü de vardır elimdekiyle idare edeyim şükredeyim diye mi düşünüyorsunuz? Bence seven kişiye sevdiği dünyanın en yakışıklısı en güzeli gibi gelmeli. Sizin kendinizi çirkin bulduğunuz anlarda bile saçmalama çok güzelsin demeli. Sevgilimin ailesi benim hakkımda böyle düşünse umrumda olmazdı ama sevgilim böyle düşünse aşırı üzülürdüm...

Karakter olarak neyini beğenmediklerini yazmamışsınız.

Hep gelinler mi beğenilmeyecek, biraz da damatlar beğenilmesin :) "Artık evlendik, farkında mısınız?" diyebilirsin, "Yakında çocuğum olacak, çocuk babaya benzerse toprağa mı gömeyim? Saçmalamayı kesin, üzüyorsunuz beni" diyebilirsin.

Sen beğendikten sonra kime ne? Ben de hep kelleri beğeniyorum, bence daha şirinler. Ayrıca benim beğendiklerim de hep 1.70 :) Bak beterin beteri var: Ben de 1.70'im ve adamların yanında at gibi duruyorum, ayrıca bana evlilik teklifi de gelmedi. Seninki sana etmiş :) Günün avuntusu.

Back
X