Siz bu hikayeyi yemeye gönüllü iseniz ne ana baba ne biz sizi ikna edemeyiz.İnsan kaderini kendi belirler,illa uçuruma atlayacağım diyorsanız sizi kimse tutamaz ben ailenize çok üzüldüm ....Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
Aılenız akıllı ınsanlarmıs , akıl dagıtılırken aıleden pay düşmedi mi size
Adamı. Mümkünse bekar biriyle evlenmem uygun onlar için. Ya da evlenip ayrılmış ama aynı yaşlarda çocuksuz biri olmalıBu adamı mı istemiyorlar,hiç evlenmenizi mi istemiyorlar?
Makul görmüyorum tabiki. Bu durumu o da yaşamak istemezdi ama ben yaşadığı her şeyi çocuklarından da dinledim. Şeffaf bir şekilde tüm süreci biliyorum. Ayrılmak istemiş bundan 20 yıl önce. Ama ailesi ve eşi dahil çocuğu çocuk esirgemeye vermeye kalkmışlar. Dolayısıyla o da bir şeylere razı gelmişAldatıldıysa boşanıp uzaklaşsaydı. Çocuklar için devam etmişmiş inandınız sizde? Ha tutun ki öyle,ne onursuz bir davranış. Ayrıca Şiddeti makul mu saymamız gerekiyor aldatıldığı için.
2 çocuğu var, aranızda yaş farkı çok fazla + tüm bunları geçtim eski eşine şiddet uygulayan birisi size de kötü bir tartışma anında şiddet uygular bunun farkında mısınız? Aileniz haklı. Bu adamla evlenirseniz hayatınız zehir zıkkım olur.Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
Adam boşanma döneminde sizle beraber miydi?Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
Ve bu yaptığını doğru mu buldunuz?Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış.
Evet yaşadığım her şeyin farkındayım. 5 yıl evli kaldım ve tek bir kavga ile boşandım. Kavga sebebi ise benim dışımda gelişen eşim tarafından bahaneyle çıkarılmış ve ailesinin baskısıyla büyümüş sebeplerdi. Ailesi annesi için evliliğini bitirdi ki ortada bir sebep bile yoktu. 3 yıldır bu ilişkinin içindeyim. Bir saygısızlık görsem aksi bir durum sezsem zaten ben istemem.2 çocuğu var, aranızda yaş farkı çok fazla + tüm bunları geçtim eski eşine şiddet uygulayan birisi size de kötü bir tartışma anında şiddet uygular bunun farkında mısınız? Aileniz haklı. Bu adamla evlenirseniz hayatınız zehir zıkkım gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?