Ailem evlenmeme karşı geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ama biraz olsun anlayabilirdiniz. Konuşmak her zaman kolaydır.
Evet sen sordun biz de sizi tanımadan objektif bı sekilde yorum yapıyoruz. Mevzu bu değil mi? Sen sordun, cevap hoşuna gitmedi sanırım. Adam da gayet boşanma sürecinde aldatmış, anlayacağımz ne, aldatan karısını aldatmis, onu da dovselermis odesirlerdi. Anlayış beklemen ironik. Sonun öyle olacak, yapan tekrar tekrar yapar, aileni dinle.

Herkes bir şeyler yaşar bazıları ikinci şansı hakeder ama onun bilmeden dinlemeden ipini kesmek ne derece doğru ? O zaman beni de dulum diye ipe çeksinler durum bunu gösteriyor
Bazı şeylerin ikinci şansı olmaz bence. Benim için şiddette bunun içinde. Çünkü demek ki öfke kontrolü yok. O kadar sinirliyse hıncını eşyadan, kum torbasından çıkarsaymış madem. Bir kadına şiddet uygulayarak değil. Kadın ne kadar suçlu olursa olsun...
Diğer sorunuzun cevabına gelecek olursam da sorun dul olmanız değil. O adamın dul olması da sorun değil. Ama davul bile dengi dengine. Sevgiliyken o çocuklarla olan sorunlar bir şekilde halledilir ama aynı evin içine girince, herşey artık ortak olunca durum değişir, sorunlar değişir ve büyür. Köprüyü geçene kadar orta yolu bulup evlendikten sonra onlar benim çocuğum diyecektir. Belki de siz çocuk sahibi olmak isteyeceksiniz ileride o istemeyecek.
Hiç evlenmemiş veya boşanmış ama çocuğu olmayan bir adamla en azından çocuk sorunu olmayacak. Ha o evlilikte de başka sorunlar çıkabilir tabi ki ama bile bile de lades demeye gerek var mı?
Neyse bunları zaten siz aşmışsınız kendinizce kafanızda. Dediğim gibi hayat sizin hayatınız. Evlenin madem ve yaşayarak görün. Aileniz istemezler tabi ama zamanla mecbur kabullenirler. Evlatlarısınız neticesinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…