Çocuk istiyorsun adam yaşlı zaten 2 çocuğu da var anlattiklari da çok mantıklı gelmedi bence aileni dinleHaklısınız. Herkese cevap verirken aksıyor haliyle. İnandırıcı gelmiyor yazmışlar ama kimseye inandırmaya ihtiyacım yok zaten. Sadece yardım istemiştim. Daha çok moralim bozuldu
Kadınların en zor, çaresiz anlarında karşısına destek çıkan bir erkek çıktığında karakteri sıkıntılı da olsa kusurları görmezden geliniyor bu artık aşılması gereken bir sorun. Yanlışlarını saymışsınız ne güzel ama bunları geçmişte yaşanan anlık önemsiz bir konu gibi yansıtıyorsunuz. Çocukları görmüş, nefret ediyor olabilir ancak şiddetin gözardı edilecek bir yanı yok. Zaten bu özgüveni de sizin gibi sorun etmeyen kadınlardan ve cezasını vermeyen adaletten alıyorlar maalesef.İkinci defa aldatmasına kızı şahit olmuş. Ben en güvensiz anımda tanıdım zaten onu. Ama kendi anlattığından daha çoğunu çocukarından dinledim. Kızlar şu an 23 ve 21 yaşında. Ve bu son durum 3 yıl önce yaşanmış
Hımm demek eşi aldattığı için şiddet uygulamış. Ya siz ne yaşıyorsunuz aileniz haklı tabi ki her şeyi geçtim adamın iki tane çocuğu var.Ben kol kanat gererim anne olurum diyorsanız devam edin. Şiddet olayına değinmek bile istemiyorum olayı bide eski eşten dinlemek lazım belkide sevgiliz yalan söylüyorMerhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
Annenin babanin ellerinden öpüyorum! Evladinin iyiligini düsünmek bu olsa gerek..Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
O eskiden kullandığım bir isimdi. Artık öyle bir düşüncem yokÇocuk istiyorsun adam yaşlı zaten 2 çocuğu da var anlattiklari da çok mantıklı gelmedi bence aileni dinle
Ben yargılanmak için değil yardım istemek için konu açmıştım. O adamın yaptığından memnun olduğunu belirtmedim. Herkesin başına her şey gelebiliyor. Çocuğu olması problem değil benim için. Öyle ki bu hayatta en mutlu evlilik benimkiydi ama bir kavga ve bahanelerle bir günde ayrıldım. Detay çok vermedim verevileceğim bir mecra da değil zaten. Sadece destek istemiştimAnnenin babanin ellerinden öpüyorum! Evladinin iyiligini düsünmek bu olsa gerek..
Rezil olmayi birak, adamin saglam papuc olmadigi taaa buralardan anliyoruz. Gözün bisey görmüyor bitane evlilik atlatmissin 2.ciye siddet uygulayan bir adamla evlilik yolundasin üstelik 2 cocuklu.
Evet gördüm. Hatta çocukları da şahitlik etmiş boşanma sğrecinde. Hepsini gördüm ve okudum.Boşanan erkek eski eşin ihanetine dair hikayeler anlatıyorsa kesin kendi aldatmıştır. Gördünüz mü dava dosyasını?
Aa şey pardon orda bunu geçirmemişlerdir çocukları olduğu için.
2025 yılında 30un üstünde bi kadın hâla kaçarak evlenmeyi düşünebiliyor..Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var
Aileniz kötü bir şey söylememiş ve söylediklerinde de gayet haklılar.Adamı. Mümkünse bekar biriyle evlenmem uygun onlar için. Ya da evlenip ayrılmış ama aynı yaşlarda çocuksuz biri olmalı
Dediğim gibi çok fazla eksisi ve engeller var. İnşallah hakkınızda hayırlısı olurHaklısınız. Herkese cevap verirken aksıyor haliyle. İnandırıcı gelmiyor yazmışlar ama kimseye inandırmaya ihtiyacım yok zaten. Sadece yardım istemiştim. Daha çok moralim bozuldu
Henuz 2022'de siz gebelik deniyormussunuz? Belliki uyelik sebebinizde, evlilik arzunuzda annelikle alakali.Evet gördüm. Hatta çocukları da şahitlik etmiş boşanma sğrecinde. Hepsini gördüm ve okudum.
Ailesini aramış ama gelmemişler. Sonra farklı olaylar ve konuşmalar araya girince sinirine engel olamamış zaten hemen polisi aramış kendime engel olamam diye. Ne kendi ailesi ne eşi ne eşinin ailesi çocukları istemeyince mecburen devam ettirmiş evliliğini şattlarla.Adamı istememe sebepleri ne ? Eski eşine şiddet uyguladığını biliyorlar mı? Şiddetin sebebi ve miktarı olmaz ama şiddet dediğiniz aldatıldığını öğrendiği an bir tokat atmak mı yoksa kadını dövmüş mü? Bunların hepsinin değişken olduğunu düşünüyorum
Insan çoğu zaman o şartları kendi oluşturur, kendinizi kandırmayın. Bile bile lades yapıp sonra "benim de imtihanım buymuş" demeyin.Diyorsunuz ya çocuklar annesini kötülemez diye. Evet ama gerçekten anne olanın ki 3 yıldır bir kere görmek bile istemedi kadın ama hep suçladı. Bunlara tanık oldum. Her zaman annelerini görmeleri konusunda da desteğim ayrıca ama çocuklar annelik görmediği için kendileri istemiyor. Yargılarken iyi düşünün çünkü kimse kolay şeyler yaşamıyor. Bazen vazgeçmek kolay da olmuyor. Hayat herkese aynı şartları sunmuyor çünkü. Bir kere bu hatayı yapmış ama bir daha asla el kaldırmamış. İkinci aldatışında bile aramış ve evden ayrılmasını yoksa polisle geleceğini ve uzaklaştıracağını söylemiş. Kadında terketmiş zaten. Ve evet. Bunları çocukları anlattı. Çünkü kızı aramış babasını ve aldatıldığını o şekilde öğrenmiş
Artık öyle bir düşüncem yok. Ve evet. Çocuk düşünüyorken eşimden ayrıldım. Gerçekten bazen insan istemediği ya da aklımın ucundan geçmeyen şeyler yaşayabiliyor. Şiddeti bende asla onaylamıyorum ama yaşadığım şeylere bakınca onun yaşadığı duyguları anlıyorum. ve onun yaşadığı pişmanlığı da gördüğüm için onunlayım.Henuz 2022'de siz gebelik deniyormussunuz? Belliki uyelik sebebinizde, evlilik arzunuzda annelikle alakali.
Bende tarihler oturmasada (ayrilik surecinde mi tanıştınız, onu anlayamadim) ki onemi yok, aileniz sonuna kadar hakli.
Bir kere evliligi tecrube etmis 30+ bir kadin, bu denli hayale kapilamaz yahu, inanmak istemiyorum ben.
Bile bile lades demedim ama 5 sene sonra sebepsiz bir şekilde ayrıldım. Hayat bu. Herkesin imtihanı farklı ve kimse başına ne gelir bilemez.Insan çoğu zaman o şartları kendi oluşturur, kendinizi kandırmayın. Bile bile lades yapıp sonra "benim de imtihanım buymuş" demeyin.
Aldatilinca siddet gosterecek kadar coşan bir adam daha sonrasinda huzurla devam mi etmiş evliligine? (20 yil?)Artık öyle bir düşüncem yok. Ve evet. Çocuk düşünüyorken eşimden ayrıldım. Gerçekten bazen insan istemediği ya da aklımın ucundan geçmeyen şeyler yaşayabiliyor. Şiddeti bende asla onaylamıyorum ama yaşadığım şeylere bakınca onun yaşadığı duyguları anlıyorum. ve onun yaşadığı pişmanlığı da gördüğüm için onunlayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?