Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiddete tepkililer. Haklılar da ancak 3 yıllık ilişkimde beni üzecek herhangi bir tavrı olmadı. Üstelik zorluklar da yaşadık ama beraber konularak çözdük her şeyi. O yıllarca evli kalmış ama aslında hiç aile hayatı yaşamamış, sevgi görmemiş, çocuklarına annelik de etmiş bi baba. hala beraberler çocuklar şu an 20 li yaşlarda ikisi de çalışıyor. Kimse böyle bir hayat hayal etmez elbette ama diyorum ya yaşanacak bir şey varsa zaten önüne geçilmiyor. Ben sadece güzel olsun güzellikle olsun istiyorum. Bu da salaklık ve şiddet yanlısı olarak algılanıyor. Ne diyeyim ki. Yargılayın bi siz kalmıştınız zaten.3 yıl tanışmak için makul bir süre..34 yaşında hayatı bilen bir kadınsınız..2 çocuklu kadınların evlenmesi normal de bu adama neden bu kadar tepkililer anlamadım,34 yaşındaki bir kadının 43 yaşındaki adamla olması nesi tuhaf ..ama ilişkilerde bir denge olmalı..onu 2 çocuğuyla kabul edecekseniz size rahat ve güzel bir hayat verebilmeli..bir güvenceniz olmalı..hem çocuklu alacaksınız,hem çulsuz olacak bu olmaz..çocuklarına halen bakıyor mu,meslekleri var mı ?bunlar da çok önemli ..ilerde sizin başınız ağrır
O zaman cevap vereyim. Ailem korkuyor doğal olarak. Bir kere mutsuz oldun bir daha olma diye aslında buradaki herkesle aynı bakıyorlar olaya. Ama onlar bu kadar detay bilmiyorlar. Çünkü oturup beni dinlemediler bile. Babamla konuşmak istediğimde kriz geçirdi ayıldı bayıldı kesti ve attı. Onlara göre ben kötü bi evlat, onlar için imtihanım.. Ben babamın beni dinlemesini, üzüleceksem bana bunu sakin ve güzellikle anlatmasını ve yanındayım demesini isterdim. Sonuçta ilk evliliğimde de boşanmak için bi adım atmadım ama ummadığım şeyleri yaşadım. İyi dedikleri bana hayatı cehennem etmişken bende anlamıyorum açıkçası bu yargıları.Yok ben ciddiyim yaparım. Herkes sana muhalif olunca sen dalga sandın galiba
Karısı aldatmış, o da dövmüş öyle mi, kıyamamMerhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var![]()
Eee yani? Bu da aldatmayı mı gerektiriyor yani?Bir kadın kocasını niye aldatır şu forumu incelesen anlarsın ya cinsellik yoktur yada adam vardır ama yoktur o evde
ya bunlara nasıl inanabildiniz? sevgi görmemişmiş aile hayatı yaşamamışmış!! iki çocuk nasıl olmuş o zaman. çok ciddi manipüle ediliyorsunuz. aileniz sizi uyarmaya çalışıyor ama sizin aşktan gözünüze perde inmiş. eski eşini kötüleyen erkekten HAYIR GELMEZ. adam şiddet uygulamış, onda bile adamı aklamışsınız kafanızda. ateşe yürüyorsunuz hanımefendi. kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu sahiden... her şey iyilik güzellikle olur siz böyle kendi ateşinize odun taşımaya devam edin. dilerim gözünüz açılır...Şiddete tepkililer. Haklılar da ancak 3 yıllık ilişkimde beni üzecek herhangi bir tavrı olmadı. Üstelik zorluklar da yaşadık ama beraber konularak çözdük her şeyi. O yıllarca evli kalmış ama aslında hiç aile hayatı yaşamamış, sevgi görmemiş, çocuklarına annelik de etmiş bi baba. hala beraberler çocuklar şu an 20 li yaşlarda ikisi de çalışıyor. Kimse böyle bir hayat hayal etmez elbette ama diyorum ya yaşanacak bir şey varsa zaten önüne geçilmiyor. Ben sadece güzel olsun güzellikle olsun istiyorum. Bu da salaklık ve şiddet yanlısı olarak algılanıyor. Ne diyeyim ki. Yargılayın bi siz kalmıştınız zaten.
Boşuna yardım istemişim ben.
Malesef burada akılda yargıda dağıtan çokMerhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var![]()
ya üf sabah sabah bağırttınAılenız akıllı ınsanlarmıs , akıl dagıtılırken aıleden pay düşmedi mi size
Şiddetin bahanesi olmaz onu söyleyim dedimhala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış.
Manyaktı 2.siBoşanan erkeklerinde birinci lafı aldatıldım nedense..
Adamı. Mümkünse bekar biriyle evlenmem uygun onlar için. Ya da evlenip ayrılmış ama aynı yaşlarda çocuksuz biri olmalı
Hata tabi. Kimse böyle saçma şeye çanak tutmaz burada. Ailende desteklememiş burada da destek görmedin aklın yolu bir çünkü. Ne tavsiyesi? Ne tavsiyesi verilecek şu duruma?Evet. Tam olarak sorun bu. Ama sizden tavsiye beklemek hataymış.
Daha anlattığım şeyi anlamamışsınız kisiz size zor zamanlarda uzatılan dalın sağlam olduğunu düşünüyorsunuz ama sanmıyorum çok iyi bir adam olsaydı eşini darp etmezdi 3 yıl dövmemiş olması hiç yapmayacağı anlamına gelmiyor ve aldatıldığı ne malum? Belki dövdüğü için kendine kılıf uyduruyorda olabilir. 2 tane çoçuğu var, dadı da arıyor olabilir sizde çoçuk yok birlikte olmanız için bi tane geçerli sebep yok öpüyorum ailenizin ellerinden kimse bile isteye evladını kör kuyuya atmaz
Aksine bunu bana anlatan çocuklar oldu.Manyaktı 2.si
Paragöz 3
İnanan sayısı 0
çoçuklar büyümüş orasını kaçırmışım :) çok önemli değil ya siz nasıl olsa yaşamadan bazı şeyleri anlamayacaksınız ,sizde bu kısımları anlamıyorsunuz nede olsa.Daha anlattığım şeyi anlamamışsınız ki