ailem giderek yok oluyor

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
3 ay oldu annem vefat edeli ..
çok zor Allah kimseye yasatmasin yada en en geç zamanda hayırlı ölüm nasip etsin yaşı 54 du konu annem değil ama hep onu anlatmak istiyor gibiyim 4 kardeşiz en küçük benim iki ablam 1 abim var buyuk ablam evli küçüğü bekar büyük olan hep kin nefret dolu degisik bir karakteri var her seferinde ağzında bana ne yaptınız bana ne verdiniz ki kaçtığı halde herşeyi yapıldı ama yapılacağını bildiği halde arsız çocuk gibi isterdi evlat ama annem pek sevmezdi maddi durumu iyi mesela kurban kesmez annemler kesince yarısını alır giderdi annem ses etmese bile babamın evi babamın maaşı annenin evinden mi getirdin falan derdi sürekli kavga ederdi annem vefat etti ikinci gün kahkahalar gelen yemeklere ayyy neler gelmiş neler demeler en son geçen hafta babamın evine gittim (başka şehirdeyim ve bekar ablamla babam yaşıyor) büyük olanda geldi durduk yere başladı bekar olana bu evden gideceksin bilerek evlenmiyorsun babamın maaşta sana kalır evde gideceksin bu evden benim adımda x se seni bu evde koymam yada babam evlendiricem vs saçmalıyor ve ağzı okadar bozukki anlatamam küfürler hat safada küçük olan öğretmen atanmayla uğraşıyor oyle evde oturayım birisi değil hep çabalar o dinliyor en son evde kalmış o... dedi ben dondum kaldim ablamın o kadar zoruna gitti ki kalkti saçından tuttuğu gibi yere vurdu ben çığlık atiyorum ayırmaya çalışıyorum yok zar zor ayırdim ama büyük olan sok oldu hiç beklemiyordu babam geldi o sıra kızdı hala diyo ki ya evleneceksin ya bu gidecek babam sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye büyüğü evden gönderdi o günden beri hiç birimiz onunla görüşmüyoruz he iyi mi oldu hayir ama lafla durdurmak mümkün olmadi bundan sonra ne olur bilemem ama ailenin tamamen dağıldığı kesin.

Son düzenleme:
aynısını diyor bil
Konuyu okurken şunu biri dövmüyor mu yahu diye dusunuyordum ki ablaniz dövmüş. Artik agzi bozuldukca carpsin bi tane hem kendi rahatlar.
aynisini diyor 10 senedir evli bilsem daha önceden döverdim diyor ama ben yinede üzülüyorum

Konuyu okurken şunu biri dövmüyor mu yahu diye dusunuyordum ki ablaniz dövmüş. Artik agzi bozuldukca carpsin bi tane hem kendi rahatlar.
Lafı ağzımdan aldın neden bu kadar kötü laf söylemesine müsaade ediyorsunuz ki
lütfen kalkıp onun yapısı böyle demeyin yazık değil mi küçük kardeşinize babanıza

Lafı ağzımdan aldın neden bu kadar kötü laf söylemesine müsaade ediyorsunuz ki
lütfen kalkıp onun yapısı böyle demeyin yazık değil mi küçük kardeşinize babanıza
babam ablamin evde olmasindan mutlu bile o olmasa ben ne yaparım diyor ikisi bir giriyor çıkıyor yapısı böyle diyemem böylesi insan olamaz ablamın dediği ben bunu önceden de döverdim ama biz yokken bi kavga çıkarır anneme saldırır diye korktum diyor

Öncelikle Allah rahmet eylesin
Zaten zarar vericek olanı zarar vereni ekarte etmişsiniz
Kalanlar birbirinizi sarılın gitsin

Annem der ki hep baba olurse anne yuvayi kurtarir ama anne olurse o yuva dagilir der sen yazarken onu dusundum. Kac kiz kardessiniz hepiniz tutun birbirinizin elinden yuvanizi dagitmayin. Annende cok gencmis rabbim mekanini cennet etsin size sefaatci olsun ins. Yapan yaptigi pislikle kalsin siz takilmayin ablaniza. Onunuze bakip daha fazla sarilin birbirinize. Zor zamanlar bunlar bilirim

kavga çıkmasın diye konuşmaya çalışıyorum yapma deme babam evlenmez evlenirse de mutlu olmaz cevabı banane benim evim ayrı yurdum ayrı beni ilgilendirmiyor sadece bu evden o gitsinde..

o bu zamana kadar susmanızdan şımarmış ... sanmış ki benden korkuyorlar, siniyorlar ama abla öyle olmadığını göstermiş ... evlat olsa sevilmez denilen tip tam olarak bu ablanız oluyor heralde... babanız hiç yüz vermesin de haddini bilsin biraz

İçten içe kaynıyor ablanız, ya da evlendiğine bin pişman ki kardeşinin yerini kıskanıyor. Ablam yok, kız kardeşim yok, eltim yok, görümcem yok ama görümce adayıyım kendim. Böyle bir durumda olsam cenaze günü başlardım avucuma hohlayıp osmanlı tokatlarıma

Vallahi az bile yapmis keske ayirmasaydiniz.saygisiz kustah. Kendi ailesine saygisi yok Allah bilir esi evde bunu ne yerine koyuyorda bu gelip sinirini sizden cikariyor dengesiz. Valalhi gorusmeyin hicte kotu olmamis gayette yerinde bir davranis

aynen öyle derdi zaten ben adamın a.. ederim ben fenayım fln ama filmin sonu kötü bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…