ailem giderek yok oluyor

Anneniz böyle olmasini istemezdi. Kemikleri sizlamisdir... kardesiniz degil mi acik acik konusun ben bundan bundan rahatsiz oluyorum diyin ... arayi bulun ve baristirin derim. Normal hareketler degil bunlar ... üzüntü stres derken birbirinizi yediniz... yapmayin kardes gibisi yok bu dünyada

Allah rahmet eylesin . mekani cennet olsun insallah annenizin . ins ev buyuk ablanin ustune degildir

aynısını diyor bil

aynisini diyor 10 senedir evli bilsem daha önceden döverdim diyor ama ben yinede üzülüyorum
Şu yorumun tatlılığına
Şu klasik lafı taşlanmadan düşeyim şiddete karşıyız tabiki
Ama yani anlamsızca içimde haketmiş diye bir ses geliyor
Peki Şimdi sevgili yorgunummm,ablanızın huyu olabilir mi ?
Yoksa psikolojik sorunlu mu?
Bunları aklı başında biri yapmaz çünkü
Ve annenizin mekanı cennet olsun

2 gün boyunca konuştum inanın ya tanısanız laftan anlayan birisi değil hemen küfür hakaret işine giriyor ben buyum ben soyleyim ayaklarında alttan aldikca korktugumuzu düşünüyordu sizin ne eksiğiniz varsa onu vuruyor mesela benim oğlum bi rahatsızlık geçirdi kucukken yine bi tartışma çıkardı bana dediği cümle ne kadar pislikseniz Allah size hastalıklı çocuk verdi dedi o günden beri zaten benim icin bitti görürsem konuşuyorum nadir ariyordum artik asla konusmam

Abiniz nerde? Bu manyak ablanın sizden uzaklaştığı zaten iyi olmuş. Ailem dağılıyor diye düşünmeyin.

Rabbim anneciğinize rahmet eylesin, babacığınıza hayırlı uzunlar ömürler versin inşallah.

Şiddete karşı olabilirim ama son hamleyi haketmiş gitsin tedavi olsun ağır psikolojik vaka gibi görünüyor hangi normal evlat cenaze yemeğine yalanır ki

huyumu bilmiyorum ama inancı zayıf nasıl desem inanmıyor gibi benle küçük olan tesetturluyuz geldiğinde dalga geçer gibi bakar eniştemin yanında başımızda tülbent olur tabi enişteniz yiycek ya sizi der tesettürlü bayanlara laf arasında acayip bel altı şeyler söyler bence iman zayıflığından kaynaklaniyor psikolojim olsa kendi ailesinede yansıtır diye dusunuyorum

Senelerdir kaşınmıs...ay delirdim ne saygisiz bir kişilik ..yaptigi psikolojik siddetin karsiliginu kötekle almış..

Terbiyesiz kadin cok üzüldüm gercekten belki psikolojik destege ihtiyaci var? Kabul edermi?

Boyle abla dusman basina! Hic abla falan demeyin iliskinizi tamamen kesin. Bu ne boyle yahi. Allah korusun babaniza bi sey olsa kardesinizi evden atar bu. Kendinizi guvene alin ve bu ablanizi unutun.

Aileniz neden dağılsınki, dışlayın büyük ablayı, siz kenetlenin.
Dışlayın dedim, evet insanın içi acır ama ablanız çok terbiyesizmiş, kimseye saygısı sevgisi olmayan biri. Bağrınıza taş basın yok sayın.

Şiddete karşı olabilirim ama son hamleyi haketmiş gitsin tedavi olsun ağır psikolojik vaka gibi görünüyor hangi normal evlat cenaze yemeğine yalanır ki
çünkü annesini sevmiyor hatta mutlu bile bence annemi her geldiğinde ağlatır giderdi kadın yogun bakımdayken eve gittik dolaptan et kıyma verdim az ver sunun şeyini yarın çıkınca laf eder dedi

Konuyu okurken şunu biri dövmüyor mu yahu diye dusunuyordum ki ablaniz dövmüş. Artik agzi bozuldukca carpsin bi tane hem kendi rahatlar.
ayni seyi dusunmusuz, siz cok yasayin benden haha.

arsiz ablanin hazin sonu diyelim, ne diyelim artik. uzmeyin kendinizi, babaniza ve diger kardeslerinize sahip cikin.

ben kavgadan sonra çok agladim saçını çok yoldu küçük olan . hatta bana kes ağlamayı haketti falan dedi ben daha duygusal bakıyorum olaylara sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…