- Konu Sahibi yorgunummm
-
onuda dedi babam ölünce kolundan tutar atarlar dedi ben kim atacak oyle şeymi olur dedim hak sahipleri hakkını ister vs sacmaliyordu sonra küfür fln kavga basladiBoyle abla dusman basina! Hic abla falan demeyin iliskinizi tamamen kesin. Bu ne boyle yahi. Allah korusun babaniza bi sey olsa kardesinizi evden atar bu. Kendinizi guvene alin ve bu ablanizi unutun.
evet banada oyle geliyor ama kimse onu zorlamadi ki hatta eniştemi babam istemedi kaçarak evlendi annem hep derdi iyi ki kaçmış diye biz versek siz verdiniz böyle oldu diye diye dilinden kurtulamazdik derdi ah annem ahİçten içe kaynıyor ablanız, ya da evlendiğine bin pişman ki kardeşinin yerini kıskanıyor. Ablam yok, kız kardeşim yok, eltim yok, görümcem yok ama görümce adayıyım kendim. Böyle bir durumda olsam cenaze günü başlardım avucuma hohlayıp osmanlı tokatlarıma
yok değişmezVala bazılarıda hakediyor işte kafayı yemiş ablanız açgözlülükten ama değişirmi sanmam
etmez sanmıyorum ama aile içinde eşiyle çocuklarıyla çok iyi neseli çevresi çok ama şöyle sorunu olabilir beyninde kurup o gerçekmiş gibi anlatıyor mesela ben lisede staj için onun çalışdığı şirkete gittim yöneticiyle bi konuda ters düştük çıktım eve geldim geçen seneydi galiba aradi bak eniştenle neye gülüyoruz dedi neye dedim hani sen bizim si yerine geldin bi gün çalışıp kactinya dedi anlamadim dedim tekrar aynısını söyledi ben çalışmadım dedikce calistinya dedi açıkladım hee tamam dediTerbiyesiz kadincok üzüldüm gercekten belki psikolojik destege ihtiyaci var? Kabul edermi?
Bu cümleyi diyen annem olsa yok sayardım. Fazla tahammül etmişsiniz kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış... Uzak durun... Kardeş,anne baba vs çok önemli amenna ama huzur bozan insanlar olunca kimsenin bir önemi kalmıyor.2 gün boyunca konuştum inanın ya tanısanız laftan anlayan birisi değil hemen küfür hakaret işine giriyor ben buyum ben soyleyim ayaklarında alttan aldikca korktugumuzu düşünüyordu sizin ne eksiğiniz varsa onu vuruyor mesela benim oğlum bi rahatsızlık geçirdi kucukken yine bi tartışma çıkardı bana dediği cümle ne kadar pislikseniz Allah size hastalıklı çocuk verdi dedi o günden beri zaten benim icin bitti görürsem konuşuyorum nadir ariyordum artik asla konusmam
Nefsi müdafaa ile karşı olduğumuz şiddet birbirinden ayrı şeyler.simdi bir sürü şiddete hayır propagandası yapan çıkar.bana anneme babama aileme demediğini etmediğini bırakmayacak;babamın evinden kovacak tehditler savuracak üzerine durmayıp o...Tamam şiddete karşıyız da bazıları da gerçekten dayağı hak ediyor. Belki şimdi aklı başına gelir. Siz geride kalanlar sıkı sıkı tutunun birbirinize. Anneniz içinde Allah rahmet eylesin.
aynen bu duruma kendisi getirdi zaten her tartışmada çıta giderek yükseldi yukseldi o ettigi kufurler yetmezmis gibi bel altı vurmaya basladi sonuç bu olduNefsi müdafaa ile karşı olduğumuz şiddet birbirinden ayrı şeyler.simdi bir sürü şiddete hayır propagandası yapan çıkar.bana anneme babama aileme demediğini etmediğini bırakmayacak;babamın evinden kovacak tehditler savuracak üzerine durmayıp o...
diyecek ben ona çiçek atıp medeni Olcam öyle mi.
gucum yoktu ki cenaze günü sınır krizi geçirdim 2 gün kendimde değildim duyuyordum ama tepki veremiyordum bilemiyorum gücüm olsa bende saldırabilirdim zaten diğer ablamda bunların birikimide vardi annemin intikamını aldim diyorVallahi iyi dayanmışsınız ben olsam o kahkaha attıgı zaman gömerdim yerin dibine
evet ikisinide çok seviyorum ablamla gun de en az 10 defa konuşuruz canım o benimTekdir ile uslanmayanin hakkı kotektir.icim buzzz oldu bir de yerden sekseydi.siz de musibetten uzak durun.uzulmeyin babanıza ve kucuk ablaniza kenetlenin.cok isteseydi küçük ablaniz da kacardi.cok sinirlendim cok
Sizde haklısınız insanın aklına gelmez o an zaten acı içindesiniz. Bundan sonra laf ettirmeyin ablanız kaybetmiş. Anneniniz mekanı cennet olsun inşallahgucum yoktu ki cenaze günü sınır krizi geçirdim 2 gün kendimde değildim duyuyordum ama tepki veremiyordum bilemiyorum gücüm olsa bende saldırabilirdim zaten diğer ablamda bunların birikimide vardi annemin intikamını aldim diyor
abim sessiz sakın birisidir olayı anlattık üzüldü ama pek şaşırmadı onun sonu kötüydü zaten dediabla klinik vaka bence
annesinin cenazesinde kahkalarla yemek kapıyo
bekar kardeşine evde kalmış o... diyo ki bunu düşman olsa demez
kendi yaşamadığı baba evinden kardeşini kovuyo
kardeşten babanın maaşını kıskanıyo
içim daraldı vallahi
bekar ablanıza ve babanıza iyice sarılın onu da yok sayın görüşmeyin selam bile vermeyin
abi bu olayların neresinde onu merak ettim
O evli olan ablanizla konusmayin muhatap olmayin sizi de mahveder demekki o ablasi yüzünden stres üstüne stres yasadi bünyesi dayanamaz hale gelip göctü ama ablan gercekten merhametsiz vicdansizin tekiymis!!! Görüsmeyin terbiyesiz ablanizla neyine üzülüyosunuz!! Annenize üzülün... dayagi hak etmis kusura bakma böyle bi evlada böyle bi kardese ne evlat derim ne de kardes derim3 ay oldu annem vefat edeli ..
çok zor Allah kimseye yasatmasin yada en en geç zamanda hayırlı ölüm nasip etsin yaşı 54 du konu annem değil ama hep onu anlatmak istiyor gibiyim 4 kardeşiz en küçük benim iki ablam 1 abim var buyuk ablam evli küçüğü bekar büyük olan hep kin nefret dolu degisik bir karakteri var her seferinde ağzında bana ne yaptınız bana ne verdiniz ki kaçtığı halde herşeyi yapıldı ama yapılacağını bildiği halde arsız çocuk gibi isterdi evlat ama annem pek sevmezdi maddi durumu iyi mesela kurban kesmez annemler kesince yarısını alır giderdi annem ses etmese bile babamın evi babamın maaşı annenin evinden mi getirdin falan derdi sürekli kavga ederdi annem vefat etti ikinci gün kahkahalar gelen yemeklere ayyy neler gelmiş neler demeler en son geçen hafta babamın evine gittim (başka şehirdeyim ve bekar ablamla babam yaşıyor) büyük olanda geldi durduk yere başladı bekar olana bu evden gideceksin bilerek evlenmiyorsun babamın maaşta sana kalır evde gideceksin bu evden benim adımda x se seni bu evde koymam yada babam evlendiricem vs saçmalıyor ve ağzı okadar bozukki anlatamam küfürler hat safada küçük olan öğretmen atanmayla uğraşıyor oyle evde oturayım birisi değil hep çabalar o dinliyor en son evde kalmış o... dedi ben dondum kaldim ablamın o kadar zoruna gitti ki kalkti saçından tuttuğu gibi yere vurdu ben çığlık atiyorum ayırmaya çalışıyorum yok zar zor ayırdim ama büyük olan sok oldu hiç beklemiyordu babam geldi o sıra kızdı hala diyo ki ya evleneceksin ya bu gidecek babam sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye büyüğü evden gönderdi o günden beri hiç birimiz onunla görüşmüyoruz he iyi mi oldu hayir ama lafla durdurmak mümkün olmadi bundan sonra ne olur bilemem ama ailenin tamamen dağıldığı kesin.
Benim gönlüm hic görüsmeyin demeye razi degil :) yinede siz bilirsiniz :)etmez sanmıyorum ama aile içinde eşiyle çocuklarıyla çok iyi neseli çevresi çok ama şöyle sorunu olabilir beyninde kurup o gerçekmiş gibi anlatıyor mesela ben lisede staj için onun çalışdığı şirkete gittim yöneticiyle bi konuda ters düştük çıktım eve geldim geçen seneydi galiba aradi bak eniştenle neye gülüyoruz dedi neye dedim hani sen bizim si yerine geldin bi gün çalışıp kactinya dedi anlamadim dedim tekrar aynısını söyledi ben çalışmadım dedikce calistinya dedi açıkladım hee tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?