ailem giderek yok oluyor

Boyle abla dusman basina! Hic abla falan demeyin iliskinizi tamamen kesin. Bu ne boyle yahi. Allah korusun babaniza bi sey olsa kardesinizi evden atar bu. Kendinizi guvene alin ve bu ablanizi unutun.
onuda dedi babam ölünce kolundan tutar atarlar dedi ben kim atacak oyle şeymi olur dedim hak sahipleri hakkını ister vs sacmaliyordu sonra küfür fln kavga basladi

evet banada oyle geliyor ama kimse onu zorlamadi ki hatta eniştemi babam istemedi kaçarak evlendi annem hep derdi iyi ki kaçmış diye biz versek siz verdiniz böyle oldu diye diye dilinden kurtulamazdik derdi ah annem ah

Terbiyesiz kadin cok üzüldüm gercekten belki psikolojik destege ihtiyaci var? Kabul edermi?
etmez sanmıyorum ama aile içinde eşiyle çocuklarıyla çok iyi neseli çevresi çok ama şöyle sorunu olabilir beyninde kurup o gerçekmiş gibi anlatıyor mesela ben lisede staj için onun çalışdığı şirkete gittim yöneticiyle bi konuda ters düştük çıktım eve geldim geçen seneydi galiba aradi bak eniştenle neye gülüyoruz dedi neye dedim hani sen bizim si yerine geldin bi gün çalışıp kactinya dedi anlamadim dedim tekrar aynısını söyledi ben çalışmadım dedikce calistinya dedi açıkladım hee tamam dedi

Bu cümleyi diyen annem olsa yok sayardım. Fazla tahammül etmişsiniz kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış... Uzak durun... Kardeş,anne baba vs çok önemli amenna ama huzur bozan insanlar olunca kimsenin bir önemi kalmıyor.

Dayak iyidir yazan insanlar olmuş, güzel ülkemin iflah olmaz yobaz insanları.

Dayağın, fiziksel temasın hiçbir şekilde açıklaması olamaz. Önce bunu bir kanıksayın.

Tekdir ile uslanmayanin hakkı kotektir.icim buzzz oldu bir de yerden sekseydi.siz de musibetten uzak durun.uzulmeyin babanıza ve kucuk ablaniza kenetlenin.cok isteseydi küçük ablaniz da kacardi.cok sinirlendim cok

Tamam şiddete karşıyız da bazıları da gerçekten dayağı hak ediyor. Belki şimdi aklı başına gelir. Siz geride kalanlar sıkı sıkı tutunun birbirinize. Anneniz içinde Allah rahmet eylesin.
Nefsi müdafaa ile karşı olduğumuz şiddet birbirinden ayrı şeyler.simdi bir sürü şiddete hayır propagandası yapan çıkar.bana anneme babama aileme demediğini etmediğini bırakmayacak;babamın evinden kovacak tehditler savuracak üzerine durmayıp o...
diyecek ben ona çiçek atıp medeni Olcam öyle mi.

aynen bu duruma kendisi getirdi zaten her tartışmada çıta giderek yükseldi yukseldi o ettigi kufurler yetmezmis gibi bel altı vurmaya basladi sonuç bu oldu

Vallahi iyi dayanmışsınız ben olsam o kahkaha attıgı zaman gömerdim yerin dibine
gucum yoktu ki cenaze günü sınır krizi geçirdim 2 gün kendimde değildim duyuyordum ama tepki veremiyordum bilemiyorum gücüm olsa bende saldırabilirdim zaten diğer ablamda bunların birikimide vardi annemin intikamını aldim diyor

Tekdir ile uslanmayanin hakkı kotektir.icim buzzz oldu bir de yerden sekseydi.siz de musibetten uzak durun.uzulmeyin babanıza ve kucuk ablaniza kenetlenin.cok isteseydi küçük ablaniz da kacardi.cok sinirlendim cok
evet ikisinide çok seviyorum ablamla gun de en az 10 defa konuşuruz canım o benim

Sizde haklısınız insanın aklına gelmez o an zaten acı içindesiniz. Bundan sonra laf ettirmeyin ablanız kaybetmiş. Anneniniz mekanı cennet olsun inşallah

abla klinik vaka bence

annesinin cenazesinde kahkalarla yemek kapıyo

bekar kardeşine evde kalmış o... diyo ki bunu düşman olsa demez

kendi yaşamadığı baba evinden kardeşini kovuyo

kardeşten babanın maaşını kıskanıyo

içim daraldı vallahi

bekar ablanıza ve babanıza iyice sarılın onu da yok sayın görüşmeyin selam bile vermeyin

abi bu olayların neresinde onu merak ettim

abim sessiz sakın birisidir olayı anlattık üzüldü ama pek şaşırmadı onun sonu kötüydü zaten dedi

O evli olan ablanizla konusmayin muhatap olmayin sizi de mahveder demekki o ablasi yüzünden stres üstüne stres yasadi bünyesi dayanamaz hale gelip göctü ama ablan gercekten merhametsiz vicdansizin tekiymis!!! Görüsmeyin terbiyesiz ablanizla neyine üzülüyosunuz!! Annenize üzülün... dayagi hak etmis kusura bakma böyle bi evlada böyle bi kardese ne evlat derim ne de kardes derim

Yanınıza yurdunuza koymayın bi daha. Bırakın böyle aile dağılsın zaten. Ablaya bak be yuh

Benim gönlüm hic görüsmeyin demeye razi degil :) yinede siz bilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…