Evet ama yine de en azından 2 haftada bir gidilip gelinse daha hoş olur. İnsan kendi ailesi bile olsa çekirdek ailesiyle evinde vakit geçirmek istiyor.
Hani onu geçtim benim bir düzenim var. Ama annem hep düzenime karışıyor kendince bana yardım ediyor ama yine de istemiyorum. Her şeyi eksiksiz yapabiliyorum sadece elim biraz ağır. Yer silsem elimden alıyor seni izlerken ben daralıyorum diyerek. Yemek yapsam elini atıyor yavaş yapıyormuşum.
Misal ben yemekten kalkar kalkmaz bulaşık yıkamayı sevmiyorum. Yakarım bir sigara 5 dk otururum önce. Bulaşık kaçmıyor sonuçta eni sonu yıkanacak. Ama annem bekleyemiyor hemen yıkıyor bulaşığı. Tabakların tencerelerin yeri değişiyor haliyle. Benim düzenimi beğenmiyor.
Ben bundan gerçekten sıkıldım. Laf da ettim değiştirme dedim ama ben öyle yapamam ben gidince değiştirirsin diyor. Çok da bir şey diyemiyorum tatsızlık çıkacağına onlar gidince kendime göre düzenlerim diyorum ama bu böyle sürmez.
Sorun bu.
Annem de farkında çok gelinip gidildiğinin.
Son zamanlarda eşim davet edince gelmeyelim biz falan kem küm etmeye başladı.
Ama kardeşim sağolsun herşeyi bozuyor orda annemin beynini yiyor ben de ayıp olmasın diye ne var ki gelin çocuk istiyor diyorum e hadi gelelim madem diyorlar.