- 17 Mart 2022
- 504
- 422
- 23
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
nasil yakalandin sen? Keske yakalanmasaydin. Ailene keske söylemeseydin is hayatina baslayana kadar arkadasim deseydin. Biraz zaman bekle yapacak birsey yokOncekı konuma denk gelmisseniz bilirsiniz yinede kisaca ozetleyeyim , ailem asiri dindar baskici ve sevgilimle iliskiye girdigimi ogrendi ,ozel universtede okuyordum almakla tehdit ediyorlardi , neyseki bu kararlarindan vazgeçtiler, sıkıntı su , artik uniden bile babam aliyor beni (okul cok yakin olmasina ragmen )hic bi sekil de arkadaslarimla aktiviteye izin verilmiyor , hatta bi kere kiz arkadasim cagirdi ders calşsalim kafede diye mesaji gostermeme ragmen inanmadi, dolayisiyla sevgilimle de gezemiyorum hicbi aktivitem de yok robot gibi okuldan eve geliyorum , sevgilimde anlayisli fakat icten ice caninin sıkıldıgını goruyorum sonucta benle vakit gecirmek istiyor , kisaca ailemin guvenını nasil kazanirim , is hayatina atilinca rahatlarsin demeyin bende biliyorum ama o zamana kadar rovot gibi yasayamamki
Hesap vermek zorunda değiller mi yahu biz evladımızı büyütüyoruz bize hesap da veremeyecekse vay anasını yavCinsellik doğal bir süreç, kimse cinsellik yaşadığı için ailesini üzeceğini düşünüp hesap vermek zorunda değildir. Dediğiniz mantık yüzünden insanlar vajinismus olup evliliklerinde yıllarca problem yaşıyor. Anne babalar çocuklarının giderlerini karşıladıkları için cinsellikleri üzerinde söz sahibi olmazlar.
Evden mi ayrılacak nasıl bir kazanç sağlayacak da ev geçindirecek kiralardan habarınız var mı sizinYaşınız 30 ise gerçekten evden ayrılın, ise girin ve ayaklarınızın üzerinde durun yoksa böyle bir ailede nasil serbest kalırsınız bilemedim
Cinsellik konusunda anne ve babaya nasıl hesap verilecek ?Hesap vermek zorunda değiller mi yahu biz evladımızı büyütüyoruz bize hesap da veremeyecekse vay anasını yav
Büyütüyorsunuz diye insanların genital organları üzerinde söz sahibi olmuyorsunuz. Bunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum.Hesap vermek zorunda değiller mi yahu biz evladımızı büyütüyoruz bize hesap da veremeyecekse vay anasını yav
Yetiştirdiğimiz çocuğa da karışamayacaksak vay kine vay konu sahibinin ailesi çok iyi yapmış serbest bırakırlarsa gelir bi tane bebeyle kapıya ya da burada konu açar hamile miyim aa dostlar diyeCinsellik konusunda anne ve babaya nasıl hesap verilecek ?
Siz inanmayın zorunda da kalmayın karışırız efenimBüyütüyorsunuz diye insanların genital organları üzerinde söz sahibi olmuyorsunuz. Bunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum.
Yetiştirdiğimiz çocuk çocuk olarak kalmıyor. Kocaman insanlar oluyor. Bizim onlara çocuk edası ile yaklaşmamız onları çocuk yapmaz.Yetiştirdiğimiz çocuğa da karışamayacaksak vay kine vay konu sahibinin ailesi çok iyi yapmış serbest bırakırlarsa gelir bi tane bebeyle kapıya ya da burada konu açar hamile miyim aa dostlar diye
Kötü haberim var, siz karışıyorsunuz diye çocuğunuz birileriyle seks yapmaktan geri kalmayacak, örnek: konu sahibiSiz inanmayın zorunda da kalmayın karışırız efenim
Aaaa olur mu biz büyüttük. Kukusu içinde pipisi içinde söz sahibiyiz (!).Büyütüyorsunuz diye insanların genital organları üzerinde söz sahibi olmuyorsunuz. Bunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum.
Gerçekten tüm herşeyden bağımsız olarak bu ailenin şuan sadece okula bırakıp almalarını saçma mı buluyorsunuz? Hiçbirşey yapmamaları mı gerekiyor?Kötü haberim var, siz karışıyorsunuz diye çocuğunuz birileriyle seks yapmaktan geri kalmayacak, örnek: konu sahibi
Dini inancı, tüm maneviyat dünyası, hayat görüşü… Hepsi içindeAaaa olur mu biz büyüttük. Kukusu içinde pipisi içinde söz sahibiyiz (!).
Ee bu sevgilisiyle ayrılınca başkasıyla arkadaşlık yapacak onla da ilişkiye gir ayyy neKötü haberim var, siz karışıyorsunuz diye çocuğunuz birileriyle seks yapmaktan geri kalmayacak, örnek: konu sahibi
Kazanamazsın ne yaparsan gözlerine batar artık en ufak of bile desen altında birşeyler ararlar allah yardımcın olsn psikolojikmen şiddet başlamış sizinkiler tarafından sanaOncekı konuma denk gelmisseniz bilirsiniz yinede kisaca ozetleyeyim , ailem asiri dindar baskici ve sevgilimle iliskiye girdigimi ogrendi ,ozel universtede okuyordum almakla tehdit ediyorlardi , neyseki bu kararlarindan vazgeçtiler, sıkıntı su , artik uniden bile babam aliyor beni (okul cok yakin olmasina ragmen )hic bi sekil de arkadaslarimla aktiviteye izin verilmiyor , hatta bi kere kiz arkadasim cagirdi ders calşsalim kafede diye mesaji gostermeme ragmen inanmadi, dolayisiyla sevgilimle de gezemiyorum hicbi aktivitem de yok robot gibi okuldan eve geliyorum , sevgilimde anlayisli fakat icten ice caninin sıkıldıgını goruyorum sonucta benle vakit gecirmek istiyor , kisaca ailemin guvenını nasil kazanirim , is hayatina atilinca rahatlarsin demeyin bende biliyorum ama o zamana kadar rovot gibi yasayamamki
Yapılması gerekenler zamanında yanlış yapılmış gibi görünüyor, bu saatten sonra okuldan alıp bıraksalar bile bu iki tarafı birden yıpratmak dışında ne işe yarayacak? Otuz yaşına gelmiş çocuğumu yine sevişmesin diye okula bırakıp okuldan almak beni utandırırdı. Eğer sorun gayrimeşru bir bebek olmasından korkmaları ise uygun bir doğum kontrol yöntemi uygulanabilir belki. Aklıma başka bir şey gelmedi.Gerçekten tüm herşeyden bağımsız olarak bu ailenin şuan sadece okula bırakıp almalarını saçma mı buluyorsunuz? Hiçbirşey yapmamaları mı gerekiyor?
Babası al kızım doğum kontrol hapı efendine de söyle sakın dikkatli olsun yavrucum demesini bekliyor bu şahıslarGerçekten tüm herşeyden bağımsız olarak bu ailenin şuan sadece okula bırakıp almalarını saçma mı buluyorsunuz? Hiçbirşey yapmamaları mı gerekiyor?
Herkesin “hayatım boyunca tek bir kişiyle yatmalıyım” gibi bir düşüncesi olmayabilir. Kimin kiminle yattığı sizi neden midenizi bulandıracak kadar etkiliyor, kendinize baksanıza?Ee bu sevgilisiyle ayrılınca başkasıyla arkadaşlık yapacak onla da ilişkiye gir ayyy neiğrenç
Farklı insanlarla sevişmek bile tuhaf karşılanıyor bu ülkede yav.Herkesin “hayatım boyunca tek bir kişiyle yatmalıyım” gibi bir düşüncesi olmayabilir. Kimin kiminle yattığı sizi neden midenizi bulandıracak kadar etkiliyor, kendinize baksanıza?
Ya olabilir, tek eşlidir. Tek kişiyle beraber olmayı uygun buluyordur kendisi için. Ama başka insanların cinsel eylemlerini bu kadar şahsi algılamak çok hastalıklı değil mi? Kadın üstümüze kusuyor buradaFarklı insanlarla sevişmek bile tuhaf karşılanıyor bu ülkede yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?