Ailem guvenmıyor?

nasil yakalandin sen? Keske yakalanmasaydin. Ailene keske söylemeseydin is hayatina baslayana kadar arkadasim deseydin. Biraz zaman bekle yapacak birsey yok

Hesap vermek zorunda değiller mi yahu biz evladımızı büyütüyoruz bize hesap da veremeyecekse vay anasını yav

Yaşınız 30 ise gerçekten evden ayrılın, ise girin ve ayaklarınızın üzerinde durun yoksa böyle bir ailede nasil serbest kalırsınız bilemedim
Evden mi ayrılacak nasıl bir kazanç sağlayacak da ev geçindirecek kiralardan habarınız var mı sizin faturalar da cabası

Hesap vermek zorunda değiller mi yahu biz evladımızı büyütüyoruz bize hesap da veremeyecekse vay anasını yav
Büyütüyorsunuz diye insanların genital organları üzerinde söz sahibi olmuyorsunuz. Bunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum.

Yetiştirdiğimiz çocuğa da karışamayacaksak vay kine vay konu sahibinin ailesi çok iyi yapmış serbest bırakırlarsa gelir bi tane bebeyle kapıya ya da burada konu açar hamile miyim aa dostlar diye
Yetiştirdiğimiz çocuk çocuk olarak kalmıyor. Kocaman insanlar oluyor. Bizim onlara çocuk edası ile yaklaşmamız onları çocuk yapmaz.

Kötü haberim var, siz karışıyorsunuz diye çocuğunuz birileriyle seks yapmaktan geri kalmayacak, örnek: konu sahibi
Gerçekten tüm herşeyden bağımsız olarak bu ailenin şuan sadece okula bırakıp almalarını saçma mı buluyorsunuz? Hiçbirşey yapmamaları mı gerekiyor?

Kazanamazsın ne yaparsan gözlerine batar artık en ufak of bile desen altında birşeyler ararlar allah yardımcın olsn psikolojikmen şiddet başlamış sizinkiler tarafından sana

Gerçekten tüm herşeyden bağımsız olarak bu ailenin şuan sadece okula bırakıp almalarını saçma mı buluyorsunuz? Hiçbirşey yapmamaları mı gerekiyor?
Yapılması gerekenler zamanında yanlış yapılmış gibi görünüyor, bu saatten sonra okuldan alıp bıraksalar bile bu iki tarafı birden yıpratmak dışında ne işe yarayacak? Otuz yaşına gelmiş çocuğumu yine sevişmesin diye okula bırakıp okuldan almak beni utandırırdı. Eğer sorun gayrimeşru bir bebek olmasından korkmaları ise uygun bir doğum kontrol yöntemi uygulanabilir belki. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Babası al kızım doğum kontrol hapı efendine de söyle sakın dikkatli olsun yavrucum demesini bekliyor bu şahıslar

Ee bu sevgilisiyle ayrılınca başkasıyla arkadaşlık yapacak onla da ilişkiye gir ayyy ne iğrenç
Herkesin “hayatım boyunca tek bir kişiyle yatmalıyım” gibi bir düşüncesi olmayabilir. Kimin kiminle yattığı sizi neden midenizi bulandıracak kadar etkiliyor, kendinize baksanıza?

Farklı insanlarla sevişmek bile tuhaf karşılanıyor bu ülkede yav.
Ya olabilir, tek eşlidir. Tek kişiyle beraber olmayı uygun buluyordur kendisi için. Ama başka insanların cinsel eylemlerini bu kadar şahsi algılamak çok hastalıklı değil mi? Kadın üstümüze kusuyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…