Neden izin vermiyorlar önemli olan o ailen çok deli katı bi aile olsa üst katlarında yaşayamazdın ayrı bir evin olmazdı demek ki yanlış bi karar peşindesinMerhabalar hanımlar kendimi çok yalnız hissediyorum uzun zamandır. Ailem öyle katı ve ser davranıyor ki onlar ailem değilde bana yabancı gibiler artık. onlara karşı hiçbir duygu hissetmiyorum hissedemiyorum. konuşmayı kestim1 aydır ama ust katlarında yasıyorum. ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum. bir çıkar yol çare bulamadım. her ne kadar onlara kızgın olsamda kendime de yakıştıramadığımdan onların onayı olmadan evlenmek ıstemıyourm. İkna da edemiyorum. Sıkıştım kaldım kendı hayatıma bıle yon veremıyorum daha 27 yasındayım. kararlarımı kendım alamıyorum. bosuna yasıyormusum gıbı hıssedıyorum
5 yıllık ilişkimiz annem basından beri istemedi bir sevgilim olması da onlar için büyük bir hayal kırıklığıymış nasıl yaparmışım falan . 3yıl önce söyledim babama biz karadenizliyz ilk önce memleketi doğu dedi nerden buldun dedi asla dedi kapattı konuyu bu yıl tekrar denedim şansımı şimdi de sen üniversite mezunusun o lise diyor denk değilsiniz diyor başka bir şey demiyor. ama ben biliyorum üniversite bitirse başka bir şey diyecek bu seferde. lise mezunu ama iyi bir işi maaşı var ve kendi düzenini kurabilmiş biri. onların hayalinde kendileri aile olrak beğenecek ve görücü usulu evlendirecekler diye vardı hep böyle olunca bana cok kızdılar. bizi tanıstıran arkadasıma bıle dusmanlar. ya o ya biz dıyorlar benı hemen silmeye. hazırlar. başka şekilde kimse anlaşmıyo ve benim yanıımda destekçim değilNeden istemiyorlar
köyde amcamın evindeyim ayrı gelirim ve işim yokNeden izin vermiyorlar önemli olan o ailen çok deli katı bi aile olsa üst katlarında yaşayamazdın ayrı bir evin olmazdı demek ki yanlış bi karar peşindesin
denk değilsiniz eğitim kültür farkı var dıyorlae ama hıc tanısmadılarNeden istemiyorlar
Önce işe gir sonra evlen haklılar bi yerde bence 27 yaşında çalışmıyorsundenk değilsiniz eğitim kültür farkı var dıyorlae ama hıc tanısmadılar
babam aile büyüğü ve cok ınatcıdır kımseyı dınlemez denedım sansımı tanısıtrdım bırkac kısıyle begendıler ama bana sabret ıkna edersın dıyorlar babama bır sey dıyemıyorlarbaska aile uyelerinle tanistirsan?
ananen halan falan.
sizi biriyle tanistiracagim de guzel bir restorantta tanışsinlar.
onlar severse ailene de olumlu şeyler söylerler inatlarini kirarlar biraz.
ha bir de neden istemiyorlar?
cok peşşin hükümlüsün canım ben dönemsel olarak bostayım suan zaten bır meslegım var avukatım her zaman calısabılırıımÖnce işe gir sonra evlen haklılar bi yerde bence 27 yaşında çalışmıyorsu
Avukatlar da çok kazanmıyo ama çoğu işsiz artık. 5 senede ikna olmamışlar olmazlar artık. Ayakların yere sağlam basmış olsaydı dinleme derdim ama pişman olursun kültür farkı ciddi bi sıkıntı çünkü.cok peşşin hükümlüsün canım ben dönemsel olarak bostayım suan zaten bır meslegım var avukatım her zaman calısabılırıım
tabiki kültür farklı ise zor ama bende 5 yıldır tanıyorum o farkı anlardık şimdiye kadar kendimde bu konuda ısrracı olmazdım. benim tarafımdan bakıldııgnda tek engel kendı ısımde cok kazanamıyor olmam mı?Avukatlar da çok kazanmıyo ama çoğu işsiz artık. 5 senede ikna olmamışlar olmazlar artık. Ayakların yere sağlam basmış olsaydı dinleme derdim ama pişman olursun kültür farkı ciddi bi sıkıntı çünkü.
Evet bence öyle kendi düzenin işin olsa çok kolay rest çeker hatada olsa bedelini ödersin denersintabiki kültür farklı ise zor ama bende 5 yıldır tanıyorum o farkı anlardık şimdiye kadar kendimde bu konuda ısrracı olmazdım. benim tarafımdan bakıldııgnda tek engel kendı ısımde cok kazanamıyor olmam mı?
kendi düzenimi kurmak için çabalıyorum bende inşallah sonucu istediğim gibi olur.Evet bence öyle kendi düzenin işin olsa çok kolay rest çeker hatada olsa bedelini ödersin denersin
Ailen bi garip ama haklılık payları da var. Adam dünyanın en iyi insanı da olsa hem eğitim hem kültür farkı yıpratıcı olacak evendikten sonra. Üzüntünü anlıyorum ama iyi düşün.5 yıllık ilişkimiz annem basından beri istemedi bir sevgilim olması da onlar için büyük bir hayal kırıklığıymış nasıl yaparmışım falan . 3yıl önce söyledim babama biz karadenizliyz ilk önce memleketi doğu dedi nerden buldun dedi asla dedi kapattı konuyu bu yıl tekrar denedim şansımı şimdi de sen üniversite mezunusun o lise diyor denk değilsiniz diyor başka bir şey demiyor. ama ben biliyorum üniversite bitirse başka bir şey diyecek bu seferde. lise mezunu ama iyi bir işi maaşı var ve kendi düzenini kurabilmiş biri. onların hayalinde kendileri aile olrak beğenecek ve görücü usulu evlendirecekler diye vardı hep böyle olunca bana cok kızdılar. bizi tanıstıran arkadasıma bıle dusmanlar. ya o ya biz dıyorlar benı hemen silmeye. hazırlar. başka şekilde kimse anlaşmıyo ve benim yanıımda destekçim değil
Karşı tarafa da bağlı bukendi düzenimi kurmak için çabalıyorum bende inşallah sonucu istediğim gibi olur.
düşündüm düşünyorum her zamanAilen bi garip ama haklılık payları da var. Adam dünyanın en iyi insanı da olsa hem eğitim hem kültür farkı yıpratıcı olacak evendikten sonra. Üzüntünü anlıyorum ama iyi düşün.
nasıl yaniKarşı tarafa da bağlı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?