- 25 Aralık 2024
- 5.144
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.064
- 163
- 29
Yani doğulular aileye çok bağlı işi gücü bir mi seni aileye ezdirir minasıl yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani doğulular aileye çok bağlı işi gücü bir mi seni aileye ezdirir minasıl yani
Umarım senin için en iyisi olur. Zor kararlar bunlar. Tabi ki istediğin kişiyle evlenmen en doğal hakkın. ailen ikna olmasa bile ne yap ne et bir şekilde ailenle bağını koparma. Neyi ne için feda ediyorum muhakemesini hep yap kuzum. İnşallah çok mutlu olursundüşündüm düşünyorum her zaman
Şuan benım ıcın olumlu gorunuyor her sey . ılerde olacakları tabıkı goz onune almalıyız ama bir kötü ıhtımal yuzunden de suan mmutlu olma hakkımız neden elımızden alınıyor. kımse bosanıcaz kotu olacagız dıye evlenmek ıstemıyor ztaen. hata ise veya yasanacak ıyı kotu bır seyler varsa bunu kendım yasayıp kendı kararlarımla olun ıstıyorum
Dogru demiş5 yıllık ilişkimiz annem basından beri istemedi bir sevgilim olması da onlar için büyük bir hayal kırıklığıymış nasıl yaparmışım falan . 3yıl önce söyledim babama biz karadenizliyz ilk önce memleketi doğu dedi nerden buldun dedi asla dedi kapattı konuyu bu yıl tekrar denedim şansımı şimdi de sen üniversite mezunusun o lise diyor denk değilsiniz diyor başka bir şey demiyor. ama ben biliyorum üniversite bitirse başka bir şey diyecek bu seferde. lise mezunu ama iyi bir işi maaşı var ve kendi düzenini kurabilmiş biri. onların hayalinde kendileri aile olrak beğenecek ve görücü usulu evlendirecekler diye vardı hep böyle olunca bana cok kızdılar. bizi tanıstıran arkadasıma bıle dusmanlar. ya o ya biz dıyorlar benı hemen silmeye. hazırlar. başka şekilde kimse anlaşmıyo ve benim yanıımda destekçim değil
inşallah cok tesekkur ederımUmarım senin için en iyisi olur. Zor kararlar bunlar. Tabi ki istediğin kişiyle evlenmen en doğal hakkın. ailen ikna olmasa bile ne yap ne et bir şekilde ailenle bağını koparma. Neyi ne için feda ediyorum muhakemesini hep yap kuzum. İnşallah çok mutlu olursun![]()
sen ne okudun ? lise mezunu adamdan farkın olsaydı iş güç sahibi olurdun ! ailen senin üniversiteyi abartmış.denk değilsiniz eğitim kültür farkı var dıyorlae ama hıc tanısmadılar
:)Dogru demiş
Siz unı o lise mezunuysa.
Gerçi sizde unıden vıddırıvızdık bır bolumden mezunsanız denksinizdir bana göre
huku mezunuyum ve avukatlık yapıyorum. bu donem sınav donemım dıye ara verdımsen ne okudun ? lise mezunu adamdan farkın olsaydı iş güç sahibi olurdun ! ailen senin üniversiteyi abartmış.
Maddi manevi rahat etmeni istiyorlardır. Evlilik pembe bulutlar üstünde kurulmuyor ve o şekilde devam etmiyor maalesef. Kendi düzenini kurmuş diyorsun ev araba vs var mı onu problem etmişlerdir belki. Bazen anne babanın sizin baktıgınız çerçeveden değilde daha mantık üzerinde baktigini unutmayın. Şuan siz göremiyor olabilirsiniz. Ama onlar büyük ve geleceğini de düşünüyorlardır. İllaki istisnalar vardır.5 yıllık ilişkimiz annem basından beri istemedi bir sevgilim olması da onlar için büyük bir hayal kırıklığıymış nasıl yaparmışım falan . 3yıl önce söyledim babama biz karadenizliyz ilk önce memleketi doğu dedi nerden buldun dedi asla dedi kapattı konuyu bu yıl tekrar denedim şansımı şimdi de sen üniversite mezunusun o lise diyor denk değilsiniz diyor başka bir şey demiyor. ama ben biliyorum üniversite bitirse başka bir şey diyecek bu seferde. lise mezunu ama iyi bir işi maaşı var ve kendi düzenini kurabilmiş biri. onların hayalinde kendileri aile olrak beğenecek ve görücü usulu evlendirecekler diye vardı hep böyle olunca bana cok kızdılar. bizi tanıstıran arkadasıma bıle dusmanlar. ya o ya biz dıyorlar benı hemen silmeye. hazırlar. başka şekilde kimse anlaşmıyo ve benim yanıımda destekçim değil
Ve lise mezunu biriyle mi….huku mezunuyum ve avukatlık yapıyorum. bu donem sınav donemım dıye ara verdım
hayır oyle olmadıgını dusnuyourm tanıdıgım kadarıylaYani doğulular aileye çok bağlı işi gücü bir mi seni aileye ezdirir mi
evet....Ve lise mezunu biriyle mi….
Tekrar çalışmaya dönsenizköyde amcamın evindeyim ayrı gelirim ve işim yok
Hukuk mezunuyum ara verdim çalışmaya
ya bu cümleyi avukat biri nasıl kurabiliyor?İkna da edemiyorum. Sıkıştım kaldım kendı hayatıma bıle yon veremıyorum daha 27 yasındayım. kararlarımı kendım alamıyorum. bosuna yasıyormusum gıbı hıssedıyorum
cok. haklısınya bu cümleyi avukat biri nasıl kurabiliyor
Daha mezun değilmiş galiba sınavı kaçırmış kıl payı öyle yazdıya bu cümleyi avukat biri nasıl kurabiliyor?![]()
Hayır canım, aynı durum bende de oldu. Ailem istemedi. Doğuluydu. Çok çok iyi değildi durumu. Bide bazı sebepler vardı. Ben tabiki inatla evlendim:)) çok seviyorum çok şükür o ayrı. Ama onlara hak verdiğim zamanlar çok oldu evlendikten sonra……Kendi hayatınızda her sey mantık cercevesındeymıs gıbı konusmak kolay klavye basında duygular da vardır. Bu dunyada boyle bır seyı yasayan ılk ben degılım.
onların begendıgı bırı olsa da sorunlar yasayabılırım kendım yasayıp gormek ıstiyorumm bende ne guzel sız basarmıssınızHayır canım, aynı durum bende de oldu. Ailem istemedi. Doğuluydu. Çok çok iyi değildi durumu. Bide bazı sebepler vardı. Ben tabiki inatla evlendim:)) çok seviyorum çok şükür o ayrı. Ama onlara hak verdiğim zamanlar çok oldu evlendikten sonra……
Bu bir başarı değil, tercih. Çok iyi düşün evlilik gerçekten düşündüğünüz gibi değil. Ben hala doğru mu yaptım yanlış mı emin değilim çünkü ve annemlerin dediğii problemleri gördüm ve yasiyorum…onların begendıgı bırı olsa da sorunlar yasayabılırım kendım yasayıp gormek ıstiyorumm bende ne guzel sız basarmıssınız