Ailem istediğime vermiyoo 😔

Yaaaaa. Biraz ayrintili anlatirmisiniz. Evden nasil çiktiniz. Cikarken not falan. Yada gittiginizi kime dediniz. Sonra nasi barişma oldu falan birazcık anlatir misiniz

Sen tozpembe hayaller alemindesin
O hayaller evlenince kara buluta doner
İnsan saglikli insanin kahrini cekemiyor
Kolay mi sandin felcli adama bakacaksin
İsin gucun yok seni oraya bakici olarak tayin ederler anlamazsin bile
Ne cesaretlisiniz maaşallah

Diğer kardeşler kucuk en büyügü bu. Ben dedim büyük ev tutup oturalim diye kendisi dedi olmaz ayri olcak diye. Yani kendi ağzimla teklif ettim direk yok dedi
Tatlım ailenin rızasıyla evlenirse tabi ki ayrı evde oturabilirsin.
Ama kaçarsan nasıl olacak bu iş.Dur tahmin edelim.Diyecek ki şuan para durumlarım sıkıntılı biraz ailemin yanında idare edelim.Hemen ev tutup eşya alamayız.
Ev kurmak eve çıkmak kolay mı?Normal yoldan evlenenler bile aileleri yardım ettiği halde bir sene borç ödüyor.

Kaç kaç sonra noluyor bak. Yıl olmuş kaç ne kaçması güzel kardeşim.
Ben olsam bende başından bu durumu değerlendirirdim. Annen haklı.
Valla bu 3. Aileme dedigim kişi hepsine bir kıl tüy buldu. Annemle aram normal anne kiz gibi degil. Ve gercekden bana dediklerini bana konuştuklarini bilen arkadaşlarim var. Onlar bile bu kaçinci karişmasi git dediler. Mecbur kalsaniz sizde düşünürdünüz. Içınd3 oldugum durum gercekden farkli iyi yada kotu arkamda destek olan bir annem yok. Hatta anne duygusu nasi bişey zerre bilmem. Herkezin hayati bir degil. Yıl kaç olursa olsun.

Yaw ben babasina bakicam demedim ki herkez bunu diyip durmus? Babasiyla benim alakam yok. Bana sira gelene kadar önümde 5 6 kişi var.

Kaçma olayını hiç tasvip etmiyorum, aileni dinle yaşadıkları tecrübelere güven öngörülerine saygı duy , kim çocuğunu bile bile ateşe atar, bekle bakalım sabırlı ol ..
Mevlâm görelim neyler neylerse güzel eyler...

Yaaaaa. Biraz ayrintili anlatirmisiniz. Evden nasil çiktiniz. Cikarken not falan. Yada gittiginizi kime dediniz. Sonra nasi barişma oldu falan birazcık anlatir misiniz
Anlatiyim canim.Kpss ye girdim sabah sinav vardi kiz kardesimle gittim eve geldim kahvalti felan yaptik ailecek bende o gun bi iki yere is gorusmesine gidicem atamam oldu ama sorusturmadaydim bu yuzden 3 5 ay calismak istedigimi soyledim evden boyle ciktim oncesinde her evden cikisimda bi arkadasima ufak ufak esya tasidim 10 gun boyunca otobusle gidicektim esim sakaryada calisiyor samsuna beni almaya gitti ozel aracla geldiler baba polis otobusleri durtturur.Evden boylelikle ciktim hicbir not birakmadim.Esimle bulusup arkadasimdan esyami aldiktan sonra yola ciktik sakaryaya dogru telefonumu hat ve bataryayla cikardim babam cok rahat takip saglayabilirdi.Esime ulastilar tabi yol boyu aradilar herkesi engelledik onunda telefonu kapattik nikah islem baslattik 3 gun sonraya gun verdiler 4 unde kactik 5 inde islemler basladi 7 sinde nikah var polis izimizi buldu karakola alindik ifade su bu yas tutuo serbest kaldik 6 sinda ailem sakaryaya geldi babam polis araciligi ile gorustu bizle telefonla nikahi beraber yapalim edelim dedi riske giremezdim cok uzgundum ama yapcak biseyim yoktu 7 sene beni buna o itmisti.Nikahim oldu pesine ailemle bulustum baristik felan babam kizi alip gidicem sende gelip isticeksin hersey usulunce olcak dedi gondermezdi tekrardan biliorum dedem ordaydi o sira oda gelmisti 7 sene boyunca kizi umursamamissin simdi laf soyleme o artik baska soyad tasiyor kocasinin rizasi olmadan goturemezsin dedi gelinlik kiralandi cekim yaptirdik vs vs dugun istemedim ama ben dugun parasini aldim nikahim olmus o saatten sonraki dugun milleti eglendrmek icin olcakti luzum gormedim.

Tamam kaç. Hastaya Allah şifa versin de inş. seni bakıcı niyetine kullanmak için değildir bu sevgi oyunları.

E tamam kaç ozaman ,akabinde ağlayarak konu Acarsiniz. Annenizin burda geçerli sebebi var. Bazen anneler çocukların yapısına göre karar alır ,Mantıklı almaktan ziyade.
Belki sorumluluk alamayan bir yapıniz ya da narin kırılgan bir yapiniz var. Ona göre hareket ediyor olabilir.
Emin olduğun erkek arkadaşın ve annenin gerçekten sebeb bulamayacaği bir ilişkin olsa annen mecbur kalırdı zaten ..Ya da resti çekerdin kacmayarak bastirirdin olucak ona göre diye.

Yaa seninki sonu güzel bitenlerden olmuş. Bide baban polis gerçekden iyi cesaret etmişsin. Bende esyalarimi parca parca göndermeye başlicam haziran gibi virus biterse hazirana gidicez. ama işte bu cesaret eşinin sevgisinden sana olan ilgisinden geliyo bence ben ona inaniyorum tamamen. Insallah ömür boyu mutlu olursunuz

Ayri eve çıkıcaz. Hatta ben dedim ailenle oturalim diye o olmaz ayri olcaz dedi. Off offf napcami şaşirdim.
Ailesinin yükünü üstlenmesi güzel evlat olarak ama sen bunun arasında sıkışıp kalırsın. Daha sonra eşim ailesine çok yardım ediyor istediğimi alamıyorum gibi. Hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez.

Arkadaşlar hepiniz boşuna kaçma falan yazmışsınız hatun kafaya koymuş.
Kaç kurtul bakalım kaçtın diye umarım ‘ev henüz hazır değil bir süre bizimle oturun’ demezler umarım..

hayırlısı ama kaçanların yüzü pek olmuyor bişeylere yarın birgün yüzüne vurur, el oğlu

Kesinlikle, kız kaçmaya kararlı. Bir tane kaçıp mutlu olanı buldu, iş tamam. Ağzınızı boşuna yormayın arkadaşlar.Bize HAYIRLISI olsun demek düşer. Hayat onun, sonuç ne olacaksa da katlanıcak.

Müge Anlının bir sözü vardı kaçan kızi ne kaçtığı aile ne de bırakıp gittiği aile el ustunde tutar. Hem bu durumu yasamistim hem de zaten çevreme de baktığımda da kaçtığı zaman bir sorun olduğunda insan kendi ailesine anlatamıyor kendim ettim kendim buldum diye ağlıyor eee diğer aile de zaten kendi geldi meselesine getiriyor. Birde kaynı varsa ne güzel her iki aile de onayıyla düğün oldu ise o gelin el üstünde tutulur sen de derdine yanarsın. Yani olan kaçana olur tabi benim fikrim.

Sen esinden emin olduktan sonra hersey oluyor bianlik cesaret vallahi geldi oldu bitti su var ailenin evi gibi olmuyor babanin evini ararsin laflarina kulak asma Allahin emriylede cikmis olsun ailenin evi gibi olmicak gene ozliceksin gene o rahatligini aricaksin yani.Bizi bunlara onlar itiyor

Hayat bazen buna itiyor malesef ki kacanda kacmak istedigi icin kacmiyor her iki taraftada el ustunde tutuluyorum cok sukur bu herkes icin ayni olcak degildir heralde 3 ay tanidigin adama kacarsan sorun yasarsin tabiki ama tanidiktan emin olduktan sonra iki gonul bir olunca samanlik seyran oluyor

Kesinlikle, kız kaçmaya kararlı. Bir tane kaçıp mutlu olanı buldu, iş tamam. Ağzınızı boşuna yormayın arkadaşlar.Bize HAYIRLISI olsun demek düşer. Hayat onun, sonuç ne olacaksa da katlanıcak.
Sanirim o ben oluyorum :) kacip mutlu olani buldu diye :) sizlerin dusuncesine hak veriyorum ama yasamayan bilmiyor kimse istemez kacmak ben babamin evinden telli duvakli cikmanin hayalini kurmuyordum kuruyordum ama anne baba buna itiyorsa nolcak sevdigine kusura bakma ailem seni istemuyor sana yol veriyorummu olcak o zaman gorucu usulu evlenelim hep kotuye vurmussunuz eger kiz taniyorsa sevgisinden askindan eminse sahip cikcagindan eminse neyi neden beklesin belki ikna olur diyemi olsalar en basta olurlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…