- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.293
- 113
- 29
Bu durumda kardeşlerini okutup evlendirecek. Yani babasının tüm sorumluluğunu o almış. Allah razı olsun.Evet annesi hayatta o bakiyor . Kardeşleri küçük 15 ve 18 yaşinda. Bende üni mezunuyum muhasebe şuan calismiyorum.
kacmamani oneririm, icerde ne olursa olsun esinle aran kotu oldugunda donup gidecek bir evin olsunMerhabalar. 25 yaşindayim. Konustugum biri var aileme söyledik asla olmaz dediler. Sebep ise babasi felçli yatiyo eve o bakiyo diye. Isi gücu yerinde o evde yaşadigi icin bakicak tabi. Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var. Bizde birbirimizi gercekden çok seviyoruz o kadar güzel değer veriyo ki. Annemle aram hic bi zaman anne kiz gibi olmadi ayni evde mecburen yaşayan 2 yabanciyiz. Annem bu zamana kadar ne istesem hep bi kotü yorum karişmaya bayilir. Ve bu aileme söyledigim 3. Kişi annem herzaman mikser gibi ortaligi karistirdi. Babam desem hayattaki en büyük şansim belkide. babamin gönlü vardi ama annemin ağzina bakiyo oda yok dedi ben israr ettikce kavgalar büyüdü. Ve artik kacicaz her yolu denedik gercekden. Sadece kaçarak evlenenlerin yada etrafinda olanlarin tecrübelerini ögrenmek istiyorumm.
Cok yakin bir arkadasimin yasadigi bir olay bu. Ayri bir evi oldu ama esi babasini yanina aldi Babasini ortada birakacak degil ya. Insan eti agir olur derler arkadasim dayanamadi tabi geri gonderdi sonra olaylar büyüdü de büyüdü. Allah korusun senin babanda ayni durumda olabilirdi ve sen kendi babani asla atmazdin. Ayni sekilde bende eger elini bu konuda tasin altina koyamayacaksan hic bu yola cikma. Cunku evlilik sandigimiz gibi bisey degil. Evlenmeden once cogumuz cok mutlu. Cunku hicbisey ortak degil ve hersey uzak...Merhabalar. 25 yaşindayim. Konustugum biri var aileme söyledik asla olmaz dediler. Sebep ise babasi felçli yatiyo eve o bakiyo diye. Isi gücu yerinde o evde yaşadigi icin bakicak tabi. Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var. Bizde birbirimizi gercekden çok seviyoruz o kadar güzel değer veriyo ki. Annemle aram hic bi zaman anne kiz gibi olmadi ayni evde mecburen yaşayan 2 yabanciyiz. Annem bu zamana kadar ne istesem hep bi kotü yorum karişmaya bayilir. Ve bu aileme söyledigim 3. Kişi annem herzaman mikser gibi ortaligi karistirdi. Babam desem hayattaki en büyük şansim belkide. babamin gönlü vardi ama annemin ağzina bakiyo oda yok dedi ben israr ettikce kavgalar büyüdü. Ve artik kacicaz her yolu denedik gercekden. Sadece kaçarak evlenenlerin yada etrafinda olanlarin tecrübelerini ögrenmek istiyorumm.
Bence kaçmamalısın.Anne babanın rızası olmayan hiç bir şeyden hayır gelmiyoMerhabalar. 25 yaşindayim. Konustugum biri var aileme söyledik asla olmaz dediler. Sebep ise babasi felçli yatiyo eve o bakiyo diye. Isi gücu yerinde o evde yaşadigi icin bakicak tabi. Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var. Bizde birbirimizi gercekden çok seviyoruz o kadar güzel değer veriyo ki. Annemle aram hic bi zaman anne kiz gibi olmadi ayni evde mecburen yaşayan 2 yabanciyiz. Annem bu zamana kadar ne istesem hep bi kotü yorum karişmaya bayilir. Ve bu aileme söyledigim 3. Kişi annem herzaman mikser gibi ortaligi karistirdi. Babam desem hayattaki en büyük şansim belkide. babamin gönlü vardi ama annemin ağzina bakiyo oda yok dedi ben israr ettikce kavgalar büyüdü. Ve artik kacicaz her yolu denedik gercekden. Sadece kaçarak evlenenlerin yada etrafinda olanlarin tecrübelerini ögrenmek istiyorumm.
Bu kadar mı karardı gözünüz aşktan? Birlikte oturmayı teklif etmeyin. Güzel kardeşim otur evinde kendi anne babanın kahrını çek illede kahır çekeceğim diyorsan. Ne meraklısınız başkalarına hizmetçi olmaya.Ayri eve çıkıcaz. Hatta ben dedim ailenle oturalim diye o olmaz ayri olcaz dedi. Off offf napcami şaşirdim.
Bence 6ayMaksimum 2 yıla burda yeni bir konu açacaksın ailem haklıymış diye
Diğer konunda kardeşlerden bahsetmemişsin.yada ben mi kaçırdım...tabi kardeşleri bakacak ama ev ayrı olsa bile yapılanların gözüne batmayacağına emin misin?mesela okul masrafları...kişisel masrafları..evlendiklerinde yardım etmesi..sonra para birikmiyor, aileme yardım edeceğim ,edemiyorum; çocuklarıma istediğimi alamıyorum vs dert etmeyeceğine emin misin?Evet annesi hayatta o bakiyor . Kardeşleri küçük 15 ve 18 yaşinda. Bende üni mezunuyum muhasebe şuan calismiyorum.
Marifet gibi kendi kaçma hikayesini anlatanlar var birde. Kendi kızları olunca onada okuturlar inşallah hikayelerini. Burada etkilenip yanlış kararlar verebilecek kaç kişi olduğunu umursadıkları yok nede olsaKonu sahibi pembe bulutların üstünde,
hayal dünyasında, umarım ordan aşağıya çakılmaz.
Kaç evladım arkana bakmadan kaç, umarım pişman olmazsın.
Reşit olan biri niye kaçıyor? Onu da anlamadım ya...
Pişman olacağı kesinde süresini kestiremiyoruzBence 6ay
Aslında ailenin rızası olmadan evlenmek karşısına almak çok yanlış ya da çok büyük bir şey değil. Ama bunu yapacak kisinin güvencesi olmalı yarın bir gün kavga ettiklerinde çantasını alıp çıkabilmeli. Aldatıldı diyelim ailesi kabul etmiyor eşi sevmiyor nereye gidecek ? Kime gidecek ?Marifet gibi kendi kaçma hikayesini anlatanlar var birde. Kendi kızları olunca onada okuturlar inşallah hikayelerini. Burada etkilenip yanlış kararlar verebilecek kaç kişi olduğunu umursadıkları yok nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?