Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Bu yaştan sonra kız kaçırmayı gururuna yediremiyor tabi o da haklı. Ötenle berinle mi uğraşsın başına bela alsın? Sorunla gelme bana diyor, seni düşündüğünden değil.

3 çocuk ne ki sizde bu aşk bu sevgi varken 10 çocuk bile bakarsınız.
Ben adamı beğendim çocuklarıyla güzel bi yuva kurmak istiyor sizi de bu yuvanın anası görüyor. Çok mutlu bir aile tablosu ben aşkınıza inandım.
Kazan kazan yemek pişirseniz de makinelerce çamaşır yıkasanız hergün temizlik yapsanız saatlerce yılmazsınız. Ama aşk tüm zorluklara gögüs germek, annenin sozunu dinlememek ve en onemlisi kim ne derse desin duymamaktir. Ben size inaniyorum hemen evlenin mutlu olun cok kalp

Düşündürdü tabi ki de. Babasız büyüdüğüm için onun ilgise sevgisine kapıldım 2 senedir de kendimi çok mutlu hissediyorum. Evlenin gitsin demişsiniz ama aileme ikna etmeden bu mümkün değil

Yok 2. eşi vefat etti yanlış mı yazmışım acaba. İlk evliligini 23 yaşında yapmış ikinci evliliğini 30 yaşında evliliğinin 5. senesinde de eşi vefat etmis

İlk eşi kıskançlıktan ayrılmış demiştiniz. 2.çocuğu 15; 3.çocuğu 10 yaşında. İlk eşinden ayrıldıktan ne kadar sonra evlenmiş ikinci eşiyle; hiç sorguladınız mı ?

3 çocuklu adamla ergenler gibi kız mı kaçırsın?
Herkes sizin gibi olgunlaşmamış, aklı bir karış havada değil.
Adamin üniversite çağında çocuğu var, ne diyecek ailesi istemedi bende kaçırdım mı?
Size ne yazılsa boş cidden.

Düşündürdü tabi ki de. Babasız büyüdüğüm için onun ilgise sevgisine kapıldım 2 senedir de kendimi çok mutlu hissediyorum. Evlenin gitsin demişsiniz ama aileme ikna etmeden bu mümkün değil
Ama sadece düşündürdü değil mi? Aksiyon almak, ayrılmak, evlenmemek gibi fikirleri getirmiyor yine de aklınıza.
Bakın sizde farkındasınız neye kapıldığınızın. Aşık değilsiniz, hiç görmediğiniz sevgiyi gördüğünüz için şuan buna tutunmaya çalışıyorsunuz. Ama yanlış yapıyorsunuz. Evlenince sorunlar ve sorumluluklar başlayınca aşk, sevgi, ilgi kalmayacak. Adam kıçını devirip elinde telefon kanepede yatacak sizde çocuklarla ilgilenip işten gelince haldır huldur temizlik, yemek, bulaşık, çocuklar uğraşıp duracaksınız. Değer mi sizce?
Siz önce kendinizi sevmeyi, kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. Kendinizi o kadar hafife alıyor o kadar çok kendinizi küçümsüyorsunuz ki. Sanki kimse sizi sevmez, kimse size ilgi göstermez gibi saçma düşünceler. Siz olumsuzu yayıyorsunuz baştan zaten. Bence siz bi psikolog ile görüşün terapi alın. Kendinizi sevmeyi öğrenmeniz, kendinizle barışmanız lazım.
Ailenizde en güzelini yapıyor. İnşallah bu kararlılıkları devam eder.

İroni yapmış zaten.

İroni :
ad
  1. biriyle ya da bir olayla alay.

2. TİYATRO TERİMİ
    etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

Siz ciddimiziniz?Kabul etse 3 çocuklu adama kaçacaksınız yani? Yarın birgün çocuklarıyla başa çıkamazsanız, pişman olursanız nereye döneceksiniz peki?

İlk eşi kıskançlıktan ayrılmış demiştiniz. 2.çocuğu 15; 3.çocuğu 10 yaşında. İlk eşinden ayrıldıktan ne kadar sonra evlenmiş ikinci eşiyle; hiç sorguladınız mı ?
Kıskançlık yüzünden ayrıldığı ilk eşi evet. Sanırım 2. çocuk 1 yaşındayken ayrılmışlar 2 sene içerisinde de tekrar evlenmiş. Yani şunu mu demek istiyorsunuz 2. eşi evliliği sırasında da var miydi

Şöyle 2.evliligini yaparken ilk evlilikten çocukları küçük olduğu için annede kalmış sonrada velayeti istememiş. Şimdi de almak onlarla aynı evde yaşamak istiyor
Sonrada velayeti istememiş çünkü bakacak, sorumluluk alacak cesareti yokmuş diyeceksiniz. Kendi bakıp ilgilenmediği yedirip içirip belli bir yaşa getirmediği çocukların sorumluluğunu sizden almanızı isteyecek nesine aşık oluyorsunuz bunun? Sitedeki herkes size aynı şeyi anlatmaya çalışıyor. Sorumsuz bir baba öncelikle kendisi. 12 saat çalışması bahane değil ki bunu yapan kadınlar var çok iyi biliyorsunuz hem çalışıp hem gelip çocukları ile ilgilenen binlerce anne var çok uzak bir coğrafyada değil üstelik türkiyede. 38 yaşında olmanız seçici olamayacağınız gibi saçmalıklar buradaki pek çok kimsenin kendine yakıştıramayacağı şeyler ki size de aynını öğütlüyor herkes. Siz ise sadece sevdim seçici olamam yok güzel değilim yok yaşım yok kilom. Hayatınız mahvoluyor. Şuan ki halinizi mum ile arayacaksınız.
Hanımefendi aşk kelimesinin anlamını bildiğinizi sanmıyorum. Zira size ilk ilgi gösteren insana bunca kusuruna rağmen ailenizle kötü olmayı göze alacak kadar saplantı haline getirmeniz bir aşk değil bir hastalık. Öncelikle bunun farkına varmalısınız. Kurduğunuz cümleler sağlıklı bir insan cümlesi değil. Karşınızdaki adam da hoş akli dengesi yeterince yerinde biri gibi değil. Eski eşinin yerine karar almalar. Kazık kadar çocukları yanında istemeler. Müstakbel eş kişinizin dediği şeylerin tamamını gözden geçirmiyor buradakileri de seviyorum gibi şeyler ile geçiştiriyorsunuz. Farklı birşey duymak istemiyorsunuz bu yüzden çoğuna cevap bile vermediniz. Sizi biz ikna edemeyiz ailesini bile dinlememiş insan yabancı insanları dinleyecek değil ya. Sizi çok seven tek bir kaç kişi görebiliyorum ben çevrenizde. O da anneniz kardeşleriniz ve dayınız. Sizin kendinize biçmediğimiz değeri onlar biçmiş adamı gayret sarf edip araştırmış ama siz kendi kanınızdan olana değil elin adamına inanmayı tercih etmişsiniz. E devlet şifresini isteyin. Sgk dökümüne bakın. Uyaptan neden boşandığına dair dava evraklarına da bakın. Hayatınız ucuz mu bu kadar sizin? Siz pazardan domates mi alıyorsunuz? Araştıran ailenize bile tepki veriyorsunuz. Hadi usul erkan bilmiyorsunuz ilk evliliğiniz olacak diyelim. Büyüklerin sözüne güvenmeyi bilmeyen olgun düşünemeyen 38 yaşında özgüvensiz bir kadın olarak o adama da çocuklarına da verebilecek birşeyiniz yok. Kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz. Konuyu bırakıyorum. Size o sorumsuz adamla hayatta başarılar.

Biz 4 kardeşiz annem son kardeşime hamileyken bir hasta oldu şu yaşında hala öyle hasta kendisi. Evi çekip çeviren kardeşlerime bakan babamın da vefat etmesiyle evin geçimini sağlayan ben oldum hiç aşkla meskle isim olmadi. Herkes evlenip gidince de ilk gördüğüme de aşık oldum işte. Psikiyatrise başka sebeplerden dolayı gidiyorum zaten

2 seneyi de çöpe atmak istemiyorum. Çocuklarıyla tanışmadım hiç belki anlaşabilirim hepsiyle
Cocuk çok büyük sorumluluk ve fedakarlık isteyen bi durum.insan yeri geliyo kendi çocuklarına tahammül edemiyo.

İnsanların bu kadar uyarılarına kulak asmadigina göre biseyleri yaşayarak anlaman gerekiyor.kazan mübarek olsun o halde.

Şöyle 2.evliligini yaparken ilk evlilikten çocukları küçük olduğu için annede kalmış sonrada velayeti istememiş. Şimdi de almak onlarla aynı evde yaşamak istiyor
Sizin basiniz çok ağrır gibi, valla hicbisey öyle sizin şuan dışardan baktığınız gibi tozpembe olmayacak. Adama aşık olup tamamen duygularinizla hareket etmeyin, iştişare yapıyorsunuz ve burdaki insanları dinleyip dikkate alın lutfen

Anneniz ne hastası olmustu?

Yazdıklarınız da haklılık payı elbette var. Sanirim benim sorunum ta aileden yani en basindan geliyor. Evin en büyüğü olarak hep fedakarlık yapan biri oldum. Ev ve iş arası mekik dokudum hep sosyal hayatım pek yoktu. Annem özellikle vakti zamanında sen evlenmezsin bana bakarsın derdi.Benimde beynime yer etti sanırım evleneyim de görsün diye. Hiç evlenip gitmemi istemedi neymiş ben evlensem bile bana düğün yakismazmis elalem ne dermiş. Galiba içten içe anneme kızdığım için ilk gördüğüm adamla evlenmek istedim. Tabi sırf ona inat için değil ama yine de payı var...

Hayatın mahvolacak keyfin bilir. Yok ben evleneyim de annem görsün olayı zaten komple fiyasko. Kesinlikle bu psikolojik bir hastalık. Aşık değilsin. Altta yatan travmaların yüzünden ilk ilgi gösteren adama karşı saplantı geliştirmişsin. Psikolojik bağımlılık bu. Bu adamdan sana zerre fayda gelmez keza bu kafa yapısı ile ona da senden gelmez. Bu kafadan ister çık ister çıkma. Yanacak olan senin hayatın. Paşa gönlün bilir.

Neden size düğün yakışmazmış? Anneniz bilinç altınıza çok yanlış fikirler sokmuş. Kendinize değer vermiyorsunuz, güzel seylere layık olmadığınızı düşünüyorsunuz. Gencecik bir insansınız ama bu saatten sonra bekar biri benimle evlenmez, çocuğumda olmaz diye düşünüyorsunuz. Çıkın bu düşüncelerden. Zaten bu zamana kadar zor bir hayatınız olmuş, bari bundan sonra rahat yaşamayı isteyin. Çocuğunuz olmadı diyelim, başkasının çocuklarına bakıcılık yapmaya niyet edeceğinize eşinizle gezmeyi, tatillere gitmeyi hayal edin. Güzel bir evlilik yapın, güzel bir evde yaşayın, herşeyin en güzelini isteyin.

Ben şunu anlamıyorum, şu an neden ayrı çocuklarıyla? Evlendikten sonra kurulu düzen olur, daha iyi bakarım diye mi düşünüyor, yoksa bildiğin kadına baktırmak niyetinde mi? Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…