Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Ananenin baktığı kaç yaşında?
10
Yani öyle çok cocuk olsun derdinde değilim. Olursa sevinirim olmazsa da üzülmem yani. Gerçekten sanki onu yıllardır tanıyor gibiyim
Babam vefat edeli 13 yıl oldu annem babamdan alıyor maaşı ev konusunda dediğim gibi üzerime almayı düşünmüyorum

Ama tanımıyorsunuz aileniz araştırmış ve hiç hoş şeyler öğrenmemiş. Hiçbir insan benim şöyle kötü huylarım var, böyle yanlış davranışlarım var demez özellikle evlenme arefesinde iken.

Aynı eve girmeyince hiç birsey gözüktüğü gibi olmaz tabi illaki kötü sevmediğim huyları olacaktır. Ben onu denemek için ailem izin vermiyor kaçarak evlenelim dedim kabul etmedi bana öyle geleceksen hiç gelme dedi. Kötü biri olsa kabul ederdi nasılsa bakıcı arıyormuş ya

Evi tamamen üzerinize alın ve kardeşlerinizin hakkını gasp edin demiyorum. Kendi hakkınıza sahip çıkın diyorum. Dinleyip dinlememek sizin tercihiniz. Sizinle aynı durumda olup, sonra pişman olan çok. Bugün annenize bir şey olsa, kardeşleriniz evi satışa çıkarsa; kendi adınıza birikim yapmak yerine yıllarca ödediğiniz kredinin üstüne de 1 bardak su içersiniz.

Hahahaha. 18 yaşında değilsiniz ama neyse.
Kırıcı olmak istemiyorum.

Aynen çok aşık size bakıcı aramıyor bizler sizin film tadında aşkınızı çok kıskandık ondan öyle diyoruz..
3 tane başkasının çocuğuna bakma şerefine nail olamadık.. siz seçilmiş kişisiniz

Ağzına sağlık. Konu sahibi oku bunları sadece beğen atma cevap da yaz cevap ta. Senden bir Marine vibe I alıyorum da hadi hayırlısı
Ya senin herhangi bir konuda aklı başında olmayan bir tane yorumunu görmedim şu sitedeki en aklı başında kadınsın. Konu sahibi ateşe atlıyor yine bir sabır sınavı geliyor ve de bize. Okudukça çıldırıyorum. Bir marine vibe ı var gibi. Maksus mu denk geliyor bu konular anlamadım
12 saat çalışıp evde çocuklarına bakan anneler de var. Ama sen sırf azıcık sana ilgi gösterdi diye aşık oldun tabi bu adama. Ah yazık 12 saat çalışıyor yoruluyor da dersin.
Babalık yapıyor elinden geldiğince hafta sonu görüşüyor hepsiyle. Bende bilmiyorum nasıl aşık oldum
Haftada bir çocuk alınca en mükemmel baba mı olunuyor? İyi baba olmayan adam iyi koca olur mu? Bu yaşına kadar sorumsuz olmuş evliliğinde mi sorumlu olacak?
ben sordum hatta annesi izin verir mi diye vermek zorunda dedi.
Kaç sene kahrını çekmiş istemez ise vermez. Eski eşinin adına karar alabilen saygısız bir adam bu. Bundan koca mı olur? Ah yazık. Çok yazık. Kendine layık gördüğün adama bak.
Araştırma işi usuldendir zaten senden izin almaları gerekmiyor. 38 yaşına gelmişsin bu işin usulü araştırmaktır çevrende hiç görmemişsin. Sende bu saflık varken gider o adamla evlenirsin üç beş ay sonra da konu açarsın çok pişmanım diye.
Katılıyorum.
Aaa niye öyle diyorsun konu sahibi aşık olmuş. Aşk böyle hırt adamların yaptığı ve yapacağı herşeyi meşru kılıyor(!) aman canım sende.

Krediyi ben çektim borç bitmediği için de tapu daha kimsenin üzerinde değil daha 5 senesi var o zamana kadar kim öle kim kala.

Belki de öyledir benim de hayatta ki sınavım bu olur kim bilir

Bilmiyorum kendisi almak istiyor ama gelirler mi. İkisi baya yetişkin diğerine anneanne bakıyormuş o da verir mi bana güvenip

Adamın ilk eşinden olan çocukları 17 ve 15 yaşında; vefat eden ikinci eşinden olan çocuğu da 10 yaşında sanırım.

Bu çocukların masraflarını ödeyince, kendisine para kalıyor mu ?

Bugüne kadar çalışıp, kazandığınızı üzerinize olmayan bir evin kredisine vermişsiniz; şimdi de adamın çocuklarının masraflarına mı vereceksiniz ?

Sınavla ne ilgisi var ? Gidin adama benzer bir hikaye anlatın,bakalım o duracak mı yanınızda.
17 ve 15 yaşındaki çocuklarını niye bugüne kadar yanına almamış , kanunen çocuk olsalar da kocaman bireyler onlar. Seneye evlenseniz, çocuklardan biri reşit olacak. Velayet bile 18 yaşa kadar. Anne ve baba ölene kadar anne baba da adamın yıllarca yanına almadığı çocukları sizinle evlenirse yanına alacak olması çok manidar.

17-15 ilk eşten 10 yaşındaki vefat eden eşinden. Para kalıyor mu bilmiyorum sorgulamadim hiç. Evlenirsek evin borcunu ödemeye devam edeceğim dedim sevgilime maaşına karışmam neye harcamak istersen harca dedi

Koca olsun da isterse 10 çocuğu olsun. Konu sahibi için fark etmiyor.

Madem fikrin sabit kalacak niye konu açıyorsun? Burada senin yanlışını meşru kılacak kimse bulamadın işte? Konuyu kapattır bence çünkü fikrimizin senin için önemi yok aşıksın ya hani.

Şöyle 2.evliligini yaparken ilk evlilikten çocukları küçük olduğu için annede kalmış sonrada velayeti istememiş. Şimdi de almak onlarla aynı evde yaşamak istiyor

Madem fikrin sabit kalacak niye konu açıyorsun? Burada senin yanlışını meşru kılacak kimse bulamadın işte? Konuyu kapattır bence çünkü fikrimizin senin için önemi yok aşıksın ya hani.
Farklı fikirler almak istedim belki benim fark edemediğim şeyleri görüp yazarlar diye konu açtım. Belki de benim bildiğim ama bilmek istemediğim şeyler konusunda ikna olmak için de açmış olabilirim. Evet hayatımda ilk defa aşık oldum

Ayy ne kadar meraklısınız dert çekmeye konu sahibi. Bu yaşta kaçarak evlenmek ne demek yahu?! Yaşınızı bilmesem 22-23 derdim. Bir de sınav diyorsunuz. Yahu siz koşarak gidiyorsunuz bu zorlu sınava zaten. Başkası itmiyor veya başkası zorlamıyor. Gerçekten bu kadar insanın yazdığı şeyler sizi hiç mi düşündürmedi, etkilemedi, ben ne yapıyorum dedirtmedi?
Ben pes ettim valla. Evlenin gitsin. Madem illa tecrübeyle öğreneceğim, rahat bana batıyor, huzursuzluk olsun umurumda değil, ben evlenmek istiyorum diyorsanız buyurun evlenin. Ailenize de bol sabırlar diliyorum. Yazık insanlara size laf anlatacağız da anlayacak kızımız diye uğraşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…