Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
38 yaşında.Bekar birisi ile evlenebilirsiniz.Ama belli yaştan sonra tabiki bekar evli ayrımı yapmayabilirsiniz.Cocuk işi sıkıntılı ben burada görüyorum.Esinin çocuğunu kıskanan birsuru bayan var.Esinin çocuğuna para harcamasını ilgisini kıskanıyor.Bunu iyi düşünün.
2 sene beklemeniz tuhaf olmuş.Artik genç degilsiniz.6 ay tanışma yeterli olurdu bence.
4 çocuğa bakma olayı da o çocuklar arada annelerine giderler.

Ailenizi haklı buldum. Öncelikle adamın başından iki evlilik geçmiş. Biri vefat etmiş, diğerinden neden ayrılmış, bunu bir araştırın. 38 yaşında olsanızda sizin için her şey ilk defa yaşanacak, adam sizin bu heyecanınızı paylaşabilecek mi? Başkasının çocuklarının sorumluluğunu almak ağırdır, gönüllerini kırmamak, iyi geçinebilmek gerek. Aynı lafı anneleri dese alınmazlar ama siz deseniz batar. Babalarını kıskanabilirler, siz eşinizi kıskanabilirsiniz. Evlendikten sonra çocukları yanına alması beni düşündürdü, acaba çocukların başında biri dursun diye mi evleniyor? Kendi yeğenlerinizi çekemezken devamlı aynı evde olacağınız çocukları çekebilecek misiniz?

2 seneyi de çöpe atmak istemiyorum. Çocuklarıyla tanışmadım hiç belki anlaşabilirim hepsiyle
2 seneyi degil omrunu cope atiyorsun
Evlendikten sonta adamlar degisiyor. Hep problem alacaksin basina esinle degil cocuklarla ilgilenmekten kendine bile bakamayacaksin. Adam bunalacak firsat buldukca kacacam evden. Eski karisi araya gircek dir dir dir dir. Temizlik yapacan yemek yapacan yani bence hic hayal ettigin bir hayat olmayacak. Inan bana adamlar vok degisiyir evlendikten sonra

2 seneyi de çöpe atmak istemiyorum. Çocuklarıyla tanışmadım hiç belki anlaşabilirim hepsiyle

2 seneyi cope atmak yerine butun hayatinizi cope atmaya niyetlisiniz. Sey yazmamissiniz cok emek verdim kismi eksik olmus. Ayrica bu adamin 3 cocugu var cocuk mocuk istemez bosuna heveslenmeyin. Siz dertsiz basiniza dert ariyorsunuz.

2 seneni kendi hatanla kaybetmişsin zaten ama zararın neresinden dönersen kar. 2 seneme yazık olmasın deyip yaprak dökümü fikretçilik mi oynayacaksın? Ne işin var 3 çocuklu adamla. Adam da uyanık, bekarken kafasından atmış çocuklarını evlenince bakıcı buldu ya eve getirecek. Bunu görmüyor musunuz gerçekten? Siz kendi kendinizi aman yaşım da geçti zaten diye ezerseniz millet de sizi ezer.

Neden bekar birini bulamayasın benim kaç tane kuzenim arkadaşım bu yaşlarda bekar biriyle evlilik yaptı hatta Bi tandığım 3 çocuğuyla kendisinden 10 yaş küçük adamla evlendi. Sırf başka seçeneğim yok diye evlilik düşünme. 3 çocuğun sorumluluğunu alacaksın daha evlenir evlenmez adam iki evlilik yapmış görmüş geçirmiş seninle aynı heyecanları paylaşmayacak. Hadi ilk eşi vefat etmiş ikincisiyle niye yürümemiş vs vs çok sorun yaşayacağın Bi evliliğe benziyor. Ailen haklı bu yaşa kadar beklemişsin bu yaşta faka basma beklediğine değecek düzgün Bi evlilik yap.
2.eşi cok kıskançmış anlaşamamışlar sonunda boşanmışlar herkesin düşüncesi o yönde bu kadar bekar kaldıktan sonra değecek biri olsun diyor. Benim öyle büyük beklentim yok beni sevsin değer versin yeter.

2 seneni kendi hatanla kaybetmişsin zaten ama zararın neresinden dönersen kar. 2 seneme yazık olmasın deyip yaprak dökümü fikretçilik mi oynayacaksın? Ne işin var 3 çocuklu adamla. Adam da uyanık, bekarken kafasından atmış çocuklarını evlenince bakıcı buldu ya eve getirecek. Bunu görmüyor musunuz gerçekten? Siz kendi kendinizi aman yaşım da geçti zaten diye ezerseniz millet de sizi ezer.

Bunca zaman yanına almamış, evlenince yanına alacak çocukları. Yetişkin diyorsunuz birde çocuklara, anlaşmak daha da zor olmayacak mı? Sizde evlenip boşanmış ve çocuklu olsanız hadi bi orta yol bulunurdu ama böyle 3 - 0 geridesiniz
Çünkü çalıştığı için almamış yanına onlarla ilgilenen olmayınca bir ara babaanne gelip bakmış o da vefat edince geri gitmiş çocuklar. Baştan söyledi bana evleneceksen çocuklarımla yaşayacaksın diye. Bende o gazla olur neden olmasın dedim

Teyzem 43 yaşında daha önce hiç evlilik yapmamış biri ile evlendi. Çocuğu da oldu. Yaşim geçti diye kendinizi yakmayın. 3 çocuk çok zor. Evlilik sadece sevgi ile yürümüyor. Ayrıca adam bence bakıcı ariyor. Yapmayın yakmayın kendinizi.

Halamın bir arkadaşı böyle bir evlilik yaptı. Annesi olmuş, 3 çocuk vardı. Aile apartmanıydı. Adamın ergen kızı dünyayı dar etti. Tüm apartman onla ilgilenmek zorunda kaldı. Çok zorlandı.

38 yaşında.Bekar birisi ile evlenebilirsiniz.Ama belli yaştan sonra tabiki bekar evli ayrımı yapmayabilirsiniz.Cocuk işi sıkıntılı ben burada görüyorum.Esinin çocuğunu kıskanan birsuru bayan var.Esinin çocuğuna para harcamasını ilgisini kıskanıyor.Bunu iyi düşünün.
2 sene beklemeniz tuhaf olmuş.Artik genç degilsiniz.6 ay tanışma yeterli olurdu bence.
4 çocuğa bakma olayı da o çocuklar arada annelerine giderler.
Onunda niyeti hemen evlenmekti ama ailem izin vermeyince tabi o da ailen izin verene kadar bekleyeceğiz dedi. Sırf çocukları için evlenecek olsa bosver aileni gel hemen evlenelim demez miydi. O hersey usulüne göre olsun istiyor annemle tanışmak istiyor ama annem istemediği için gelemiyor.

Turkiye sartlarinda hem maddi hem manevi zor

Neden Turkiye diyorum ? Cunku yurtdisinda daha refah bi ulkede yasamis olsaniz o 3 cocugun butun masraflarini devlet ustleniyo. Burasi maddi acisi, manevi olarak kimse kimseye buralarda fazla karismaz iki laf eden olsada kendi kendine konusur susar mesela. ama Turkiyede oyle degil annesi, halasi,teyzesi, amcasi, dayisi, komsusu, bakkali cakkali mahallenin cocugu a dan z ye herkesin agzinda oluyor.

38 yasinda illa 3 cocuklu biriyle evlenirsiniz diye bise yok. Belki karsiniza cocuksuz yada 1 cocuklu cikacak. Sizin icinde cok zor bi evlilik olur . 3 cocuk dile kolay, herbiri ayri bi dert ayri bir sorumluluk ayri bi ozenti isteyecek.

Üç çocuk siz hiç 24 saat üç çocukla yalnız kaldınız mı hastalandiginda üç çocuğa baktınız mı yemeği üstü başı dersleri ödevleri terbiyesi üç çocuk apayrı üç dünya kolay değil Evlendiğin zaman yeni gelin değil üç çocuklu kadın olacaksın kocanla başbaşa kalamayacaksin daha saysyimmi yarın senin de evladın olunca işte o zaman başlayacak pandemi diğerleri kıskanacak babaları öksüz kıskanmasın diyecek kendi çocuğunu sevemeyecek hep kiyaslayacaklar daha bitmedi bir de kayinvalide görümce elti akıl verirler ayırma çocukları en ufacık bir kadın nerelere gidecek sen ne kadar iyi niyetli olsan adın üvey ana olacak
İyi düşün yeni yeni insanlar tanımak varken ne gerek var sonu belli maceraya 38 yaş gencecik yaş kimbilir nasıl güzelsindir bakımlısindir ne gerek var
İşte sorun da orada çok güzel biri sayılmam. 3 sene öncesine kadar da kilolu biriydim kendi çabamla 40 kilo verdim. Hem kilolu olup hem de yaşında biraz ilerleyince insan çok seçici olamıyor. Karşı taraftan ilgi görünce birden tutuldum.

Onunda niyeti hemen evlenmekti ama ailem izin vermeyince tabi o da ailen izin verene kadar bekleyeceğiz dedi. Sırf çocukları için evlenecek olsa bosver aileni gel hemen evlenelim demez miydi. O hersey usulüne göre olsun istiyor annemle tanışmak istiyor ama annem istemediği için gelemiyor.
Sayfanın sonuna geldim baktım belki dedim ikna olmuştur 🙄 belli bir yaştan sonra nir şeyler hissedip evlenmek çok zor evet ama şöyle düşünün; siz 3 çocuklu olsanız beyfendi ne yapardı? Ayrılmayın da bu durumun sizin de kafanızı karıştırdığını, çocuklar içim başka bir çözüm yolu bulabileceğinizi bi söyleyin bakalım. İnanın erkekler bizden çok daha mantıklı kararlar alabiliyor, kendi çıkarları söz konusu olunca nasıl değiştiğini göreceksiniz zaten. Şöyle kaşıyın o yarayı hafiften

38 yaşında şunu bilmeniz lazım.Anne babanın rızası olmayan evlilikten hayır gelmiyor.

İşte sorun da orada çok güzel biri sayılmam. 3 sene öncesine kadar da kilolu biriydim kendi çabamla 40 kilo verdim. Hem kilolu olup hem de yaşında biraz ilerleyince insan çok seçici olamıyor. Karşı taraftan ilgi görünce birden tutuldum.
Öyle bi anlatmışsınız ki, adeta gömmüşsünüz kendinizi ya.. güzel ya da zayıf olmak zorunda değilsiniz i, tüm bunların ötesinde sevilip değer görmeye layıksınız. Herkesten önce kendiniz tarafından. Çevrenize bi bakın yani hep mi çok güzel o sevilenler? Erkeklerden hiç söz etmiyorum o vaziyetlerine bakmadan nasıl da güzel seviliyorlar, bu açıdan daha şanslılar kadınlar duygusal ve vefalı varlıklar bence (genel olarak yani). Kendinize acımayı bırakın lütfen ya

Çünkü çalıştığı için almamış yanına onlarla ilgilenen olmayınca bir ara babaanne gelip bakmış o da vefat edince geri gitmiş çocuklar. Baştan söyledi bana evleneceksen çocuklarımla yaşayacaksın diye. Bende o gazla olur neden olmasın dedim
Ee siz çalışmıyor musunuz
Kendi çalıştığı için totosu yemiyor bakmaya 2 sene boyunca almıyor. Sizinle evlenip hemen yanına alacak niye siz bakacaksınız çünkü. Babaları bakmıyor 3 çocuğa siz nasıl bakacaksınız.
3 çocuğa bak evi çekip çevir işte çalış para getir ohh adam için kebap

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Neden "evlenince" alacakmış çocuklarını? Neden şimdiye kadar almamış?
Size çocuk baktıracak herhalde.

İnsanlar kendi çocuğuna anne babasına katlanamiyor.Fazla romantik olmayın.O çocukların tripleri kaprisleri ile ugrasamazsiniz.Anneniz bunu görüyor ve istemiyor.

Back
X