• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Siz evlenince aşk, çiçek, kelebek modunda yaşayacağınızı sanıyorsunuz,ama ASLA öyle olmayacak yorgun argın eve gelip, koştur koştur yemek, bulaşık ,çay fasli..... azıcık enerjiyle öpüp koklasalim dersiniz çocuklar büyük, gece yarısına kadar otururlar onları bekleyemez yorgunluktan uyursunuz,bir kaç gün kaçalım tatil yapalım dersiniz adam "para yok ,iş güç der çocukları bırakamam der, başıma yeni âdetler çıkarma der."Sikayet etmeye kalksanız -sen istedin ben dürüstçe söyledim der-,böyle hâyâl etmedim dersiniz adam,- kaç yaşında kadınsın ne olmasını bekliyordun der....... derde der .Siz aşk diye başınızı yaktiginizla kalırsınız boşanmaya ar edersiniz geri kalan hayatı onlar için yaşayarak bitirirsiniz . YAZIK

Üç çocuk gerçekten çok çok fazla, tecrübesiz ve anne olmayan biri için.

Aileniz haklı. Bir tane çocuğa bakmak bile zorken birden üç - dörtüne bakmak büyük yük getirir, çok yorulursunuz. Evlenip boşanmış, çocuk sahibi olsaydınız, bu ilişki olumlu olabilirdi.

Eğer gerçekten çok seviyorsanız, bu kişiden başkasını sevemeyecekseniz, katlanırım, bakarım, annelik gücüm fazla diyor ve bünyenize güveniyorsanız o zaman siz bilirsiniz.

Empati yapmaya çalıştım, kalp ve beyin bir arada sıkışmış, birbirini destek olamıyor işte.
Umarım pişman olmazsınız ve başınız hiçbir zaman eğmez. Allah yardımcınız olsun.

Çıldırmış olmalısınız. Bu yaşa geldim bekar biriyle evlenemem ne demek yahu?
Kendinizi bu kadar küçümserseniz zaten kimseden saygı görmezsiniz.
Size ne başkalarının çocuklarının sorumluluğundan?
38 yaşına kadar hayatının patronu ol, sonra dan diye 3 çocuklu üvey anne ol.
Şaka gibi.

Adam bakıcı arıyor farkında mısınız? Ben yeri geliyor kendi bebeme tahammül edemiyorum, annesiyim kızsam da barışıyoruz ama adınız üvey anneye çıkacağı için değil sözünüz, bakışınız bile batar.
Çocuklar yaş dolayısıyla ergen, ergenlik cehennem gibi bir dönem, zırt pırt halalarına, amcalarına vs gidip bize şöyle baktı, şöyle dedi bilmem ne diyecekler. O yaşlardaki gençler kendi ana babalarıyla anlaşamıyor kaldı ki babasının yeni eşiyle anlaşsın.
Ayrıca 38 yaşındasınız ya 58 değil, kendinizi bu kadar yermeyin.
Anneniz çok haklı, benim de kız evladım var aynı durumda bende onaylamazdım

Kadınların+30 olunca neden hiçbirşeyi kendine yakıştıramayıp herseyi kabul etme kafasına giriyor ozguvenleri düşüyor ben anlamıyorum.
Yaşım geçti ne demek 60 mı oldun?
Ayrıca evet ailen haklı o 3 çocuğuna anne arıyor. Kolay mı öyle biran da 3 çocuk yaa... Bu kafayla aileni de silersin sen.

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Aklını peynir ekmekle yemişsin , ömür boyu bedava karın tokluğuna bakıcılık yapmak istiyorsan evlen tabi , bir de yaptıkların begenilmeyecek kötü üvey anne damgası yiyeceksin , Allah akıl versin sana ...

Son düzenleme:
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Sizin gibi saf , akılsız kişiler oldukça bu sorumsuz erkeklerin sırtı yere gelmez 🤷‍♀️

Neden bekar birini bulamayasın benim kaç tane kuzenim arkadaşım bu yaşlarda bekar biriyle evlilik yaptı hatta Bi tandığım 3 çocuğuyla kendisinden 10 yaş küçük adamla evlendi. Sırf başka seçeneğim yok diye evlilik düşünme. 3 çocuğun sorumluluğunu alacaksın daha evlenir evlenmez adam iki evlilik yapmış görmüş geçirmiş seninle aynı heyecanları paylaşmayacak. Hadi ilk eşi vefat etmiş ikincisiyle niye yürümemiş vs vs çok sorun yaşayacağın Bi evliliğe benziyor. Ailen haklı bu yaşa kadar beklemişsin bu yaşta faka basma beklediğine değecek düzgün Bi evlilik yap.

Diğer kadınlara zor geldi tabi kaçtılar bence. Evliliği birkaç kez yapıp yürümeyen insandan korkarım.

Kadınların+30 olunca neden hiçbirşeyi kendine yakıştıramayıp herseyi kabul etme kafasına giriyor ozguvenleri düşüyor ben anlamıyorum.
Yaşım geçti ne demek 60 mı oldun?
Ayrıca evet ailen haklı o 3 çocuğuna anne arıyor. Kolay mı öyle biran da 3 çocuk yaa... Bu kafayla aileni de silersin sen.
60 yaşındaki kadın dahi kafayı yiyip 3 çocuğun içine gitmez ayol.

Babam seneler once vefat etti evin en büyüğü olarak hep ben çalıştım anneme kardeşlerime baktim

3 tane yeğenim geliyor onların gürültülerini bile kafam kaldırmıyor. Kardeşlerim de buradan vuruyor elin gülü ele kokmazmış

Şu yaşımda ilk defa aşık oldum biriyle ciddi düşünüyorum ne bileyim artık bende yuva kurmak istiyorum
Balıkcılığa devam edeceksin ama , sevmek dediğin nedir Allah aşkına, adam karin tokluğuna kendine ve çocuklarına baktıracak ...

60 yaşındaki kadın dahi kafayı yiyip 3 çocuğun içine gitmez ayol.

Çok doğru fakat bu hanım da sanki emekli olmuş gibi konuşuyor 😂 sıfır annelik bilgisi ile 3 çocuk sahibi ol bir anda birde bebek yapsın lohusa sendromu,deneyimsizlik, 4 çocuk derken kafayı da yer heralde. 🫠

Sırf evlenmiş olmak için 2 evlilik geçirmiş 3 çocuk babası biriyle mi evleneceksin. Sırf 38 yaşındayım ve bekarım diye asla ne olduğu belirsiz neden evlenmiş boşanmış neden boşandığını bile bilmediğim çocuklu biriyle evlenmezdim. 38 yaşında birinin annesinin gerçeği görmesi değil ilk kendisinin görmesi lazım.

Hiç evlilik yapmaman bu adamla evlenmenden iyidir. Başını yakacaksın. O çocuklar şimdi gözüne gözükmüyor ama aynı evde yaşayınca her biri ayrı sorun olarak karşında olacak. 3 çocuklu adamla evliliğinden hiç bir şey anlamayacaksın. Dadılık yaparak ömrün geçecek ve büyük ihtimal boşanacaksın.
Aileni dinle sakın evlenme

Evlenip boşanmış biriyle evlenebilirsin ama ben çocuklarına bakmak istemezdim üç cocugun sorumluğunu almak kolay mı yani anneniz bu konuda haklı bence sevgilinize söyleyin elbette gorusursunuz gelir kalırlar çocuklarıda ama devamlı bakamayacaginizi söyleyin

2.eşi cok kıskançmış anlaşamamışlar sonunda boşanmışlar herkesin düşüncesi o yönde bu kadar bekar kaldıktan sonra değecek biri olsun diyor. Benim öyle büyük beklentim yok beni sevsin değer versin yeter.
Tabi tabi eminim kıskançtır kesin ailesini ve çocuklarını kıskanmıştır, 3 çocuklu adamın neyini kıskanacaksa artık, büyük ihtimalle kadına hayatı zindan ettiler ailece ve 3 çocukla kadın da kaçtı gitti , nedense hikaye hep aynı , sana gerçekleri söyleyecek hali yok heralde , kesilecek kurbanın basını da en başta okşar sonra keserler herşeyin bir usulü var seni niye kaçırırtsın ki , bir bakıcı tutsa asla ücretini ödeyemez ama seni evlilik adı altında bedavadan kullanacaklar, valla ömür boyu kocasız kal daha iyi...

Back
X