Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

3 tane yeğenim geliyor onların gürültülerini bile kafam kaldırmıyor. Kardeşlerim de buradan vuruyor elin gülü ele kokmazmış
Doğru diyorlar. Siz kendi kanınıza katlanamıyorsunuz, kocaya doyana kadar motivasyon olur, ondan da hevesiniz geçince gözünüze batar o çocuklar.

Öyle bi anlatmışsınız ki, adeta gömmüşsünüz kendinizi ya.. güzel ya da zayıf olmak zorunda değilsiniz i, tüm bunların ötesinde sevilip değer görmeye layıksınız. Herkesten önce kendiniz tarafından. Çevrenize bi bakın yani hep mi çok güzel o sevilenler? Erkeklerden hiç söz etmiyorum o vaziyetlerine bakmadan nasıl da güzel seviliyorlar, bu açıdan daha şanslılar kadınlar duygusal ve vefalı varlıklar bence (genel olarak yani). Kendinize acımayı bırakın lütfen ya
Daha yeni gördüm.Cok zayıf bir erkek şişman bir kız ile nisanlanmis.Kilo ya kel kafaya bakmıyor bu işler.

2.eşi cok kıskançmış anlaşamamışlar sonunda boşanmışlar herkesin düşüncesi o yönde bu kadar bekar kaldıktan sonra değecek biri olsun diyor. Benim öyle büyük beklentim yok beni sevsin değer versin yeter.
Buda var.Birkere boşansa sıkıntı yok.İki kere boşanan insanın iki eşi de kötü karakterli miydi acaba.Eski eşleriyle konuştunuz mu ? Boşanma nedenleri ne olmuş.Bu evlenmek istediğiniz adamın çevresine sordunuz mu ? Acaba iki eşine de ne yaşattı da boşandı.

2.eşi cok kıskançmış anlaşamamışlar sonunda boşanmışlar herkesin düşüncesi o yönde bu kadar bekar kaldıktan sonra değecek biri olsun diyor. Benim öyle büyük beklentim yok beni sevsin değer versin yeter.
Kadını çatır çutur aldatmıştır kesin. Allah'tan acımış da ruh hastası falan dememiş kadıncağıza.

Ee siz çalışmıyor musunuz
Kendi çalıştığı için totosu yemiyor bakmaya 2 sene boyunca almıyor. Sizinle evlenip hemen yanına alacak niye siz bakacaksınız çünkü. Babaları bakmıyor 3 çocuğa siz nasıl bakacaksınız.
3 çocuğa bak evi çekip çevir işte çalış para getir ohh adam için kebap
Çalışıyorum , çalışmak zorundayım annemle oturduğumuz evin kredi borcunu ödüyorum.

Seni sever tabi önce evlatlarını sever, değer verir. Kalanından sana da bırakır.

Evlilik zaten en başta zor insan ne yaptım diyor sen koca yanında 3 cocukla aklını kacirmazsan iyi.
Valla insan kendi öz yavrusuna yeri geliyor tahammül edemiyor. Süslü romantizmle başını yakmaya gerek yok.

Ailen çok çok haklı.
Bekar kal daha iyi.

Burada 3 cocuklu hanimlar ben artik evlenemem diyip kahroluyolar bu adam 3 cocuguyla bekar kadin isterken hic mi utanmiyo resmen bakicilik olcak yapacaginiz sey. Sizi isten de cikarir evlenince. Seviyor seviliyorsunuzdur ona lafim yok ama madem kadinlar bu durumdayken cok zorlaniyo erkekler de zorlansin. Her yonden hayat bu tripodlara guzel ya sinir oluyorum he. Sabah sabah sinirlendim😅

38 yaşında aklı başında bir birey olarak nasıl toz pembe bakıyorsunuz konuyu ve yorumlarınızı şok içinde okudum.
Belki çocuklarıyla anlaşabilirim diyorsunuz ya, olay sadece anlaşmak değil. Sizin hiç çocuğunuz yok, hiç evlenmemissiniz birden eve 4 çocuk girecek evlilik nedir yaşayamadan onları 'annesi' (bakıcısı) olacaksınız.
Gözüm aşktan kör olsa bile ağlaya ağlaya unutsam bile benim yapabileceğim birsey değil. Göz göre göre mutsuzluğa evet diyeceksiniz. Anneniz çok çok haklı. Sakin evlenmeyin çok pişman olacaksiniz

Burada 3 cocuklu hanimlar ben artik evlenemem diyip kahroluyolar bu adam 3 cocuguyla bekar kadin isterken hic mi utanmiyo resmen bakicilik olcak yapacaginiz sey. Sizi isten de cikarir evlenince. Seviyor seviliyorsunuzdur ona lafim yok ama madem kadinlar bu durumdayken cok zorlaniyo erkekler de zorlansin. Her yonden hayat bu tripodlara guzel ya sinir oluyorum he. Sabah sabah sinirlendim😅
Çocuklu kadını erkekler görünce bi yutkunuyor , kadınlar bişey var gibi yapışıyor ondan. Suç kadınlarda yani. Bak 3 çocuklu adamcihaz nedense bula bula çöpsüz üzüm olan konu sahibini bulmuş tutulmuş bak Allah'ın işine, 1 çocukluya bile düşmemiş o gönül.

Çocuklu kadını erkekler görünce bi yutkunuyor , kadınlar bişey var gibi yapışıyor ondan. Suç kadınlarda yani. Bak 3 çocuklu adamcihaz nedense bula bula çöpsüz üzüm olan konu sahibini bulmuş tutulmuş bak Allah'ın işine, 1 çocukluya bile düşmemiş o gönül.
En basinda sadece max sevgili olabiliriz mesajini vermeliydi konu sahibi. Ama buyuk ihtimalle cocuklara sevecen falan yaklasmistir adam da hee bu kadin tam benim istedigim kisi diyerek evlilik belirtmistir. Valla erkolar isini biliyo da bizim hatunlar neden boyle eksik ya bazi konularda. 3 cocuklu kartpapazi napican askitom 38 yasinda mis gibi gadinsin.

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
O kadar hakli ki anneniz. Insan kendi cocuklarina bakarken zorlaniyo. Baskasinin egittigi buyuttugu 3 tane cocuga nasil adapte olacaksiniz. 3 cocugu da yanina alacaksa yuku omzunuza atacak demektir. Siteyi kurcalayin cocuklu adamlarla evlenen kadinlarin yazdiklarini okuyun.

Adam açık açık çocuklara ben bakamadım, başkalarının başına attım, şimdi de sen bakacaksın demiş. Bu sizi sevmediğini gösteriyor. Büyük ihtimalle çocukları yetişkin. Yetişkin çocukların zaten bakıma ihtiyacı yok.

Buda var.Birkere boşansa sıkıntı yok.İki kere boşanan insanın iki eşi de kötü karakterli miydi acaba.Eski eşleriyle konuştunuz mu ? Boşanma nedenleri ne olmuş.Bu evlenmek istediğiniz adamın çevresine sordunuz mu ? Acaba iki eşine de ne yaşattı da boşandı.
İlk eşi çok kıskançmıştı sürekli sorgu sual sonunda ayrılmışlar. İkinci eşi vefat etmiş
Kadını çatır çutur aldatmıştır kesin. Allah'tan acımış da ruh hastası falan dememiş kadıncağıza.
Bilmiyorum tabi de öyle biri değil yalnız aksine muhafazakar biri
Çocuklarin yaşları kaç?
17-15-10
38 yaşında aklı başında bir birey olarak nasıl toz pembe bakıyorsunuz konuyu ve yorumlarınızı şok içinde okudum.
Belki çocuklarıyla anlaşabilirim diyorsunuz ya, olay sadece anlaşmak değil. Sizin hiç çocuğunuz yok, hiç evlenmemissiniz birden eve 4 çocuk girecek evlilik nedir yaşayamadan onları 'annesi' (bakıcısı) olacaksınız.
Gözüm aşktan kör olsa bile ağlaya ağlaya unutsam bile benim yapabileceğim birsey değil. Göz göre göre mutsuzluğa evet diyeceksiniz. Anneniz çok çok haklı. Sakin evlenmeyin çok pişman olacaksiniz
Daha önce hic ciddi bir ilişkim olmamıştı aslında şu zamana kadar evlenmek niyetin de değildim. Bu adamı tanıyınca birden evlilik meraklısı biri oldum çıktım ailem de o yüzden şaşırıyor sen böyle değildin diye. Beni sözleriyle hareketleriyle resmen tavladi

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı

Ben de onaylamıyorum bu evliliği

Back
X