Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

2 seneyi de çöpe atmak istemiyorum. Çocuklarıyla tanışmadım hiç belki anlaşabilirim hepsiyle
Çocukla parkta bahçede kafede görüşüp anlaşmak başka şey. Aynı eve girince yemeğini yapıp kıyafetlerini yıkayıp hasta olunca başında bekleyip her şeyleriyle siz ilgileneceksiniz. Tonlarca fedakarlıktan sonra çorabını yerden alır mısın dediğinde üvey anne yaftası yiyeceksiniz. Evlendiğiniz adam çocuklarına laf söyletmeyecek olan size olacak. Bence beyefendi de kendine eş aramaktan ziyade çocuklarını güvenle büyütecek bir anne arıyordur. Umarım hata yapmazsınız

Nasıl ya evlenirsek çocukları almak istiyo ne demek 😀
Çocuk bakıcısı mısınız?
şaka gibi bazı erkekler.
Çok babaysa kendi alsaydı size muhtaç galiba çok belli sizi de zerre sevmiyor çocukları kakalayacak size gece gündüz trip tavır kahır çek el çocuklarının bokunu kusmugunu temizle reva mı bu??

Annemin

Tabi ki azalmayacak evlenince düzeni oturacağı için cocuklarini yanina almak istiyor. Bende farkındayım onların yemeği çamaşırı bakımı olacağını. Çocuklarıyla konuşmuş onlar gelmek istiyormuş
Abla sen onlara tatlı tatlı bakarım mı sanıyorsun? :) Hizmet kısmı senin sadece, terbiye vermeye kalktığında canına okuyacaklar, anası ayrı kaynanan ayrı doldurup doldurup salacak üstüne, o kocan gık demeyecek, az sesin yükselse ağzının ortasına yiyeceksin şaplağı.

Toplam ev tutarının ne kadarını siz ödediniz ? Tek çocuk değilsiniz, evin tüm bedelini siz ödediyseniz; evin annenizin üzerine olması size haksızlık.
Ay bırak iyi olmuş anasının aldığı, koca uğruna onu da hiç ederdi konu sahibi.

Toplam ev tutarının ne kadarını siz ödediniz ? Tek çocuk değilsiniz, evin tüm bedelini siz ödediyseniz; evin annenizin üzerine olması size haksızlık.
Kredi 10 senelik 5 senesini ödedik. Ben ev kredisini ödüyorum annem babamdan maaş alıyor o da evin ihtiyaçlarını gideriyor. Annemle ben senelerdir beraber yaşıyoruz kardeşlerim erken evlendiler hiç düşünmedim kendi üzerime almayı

Abla sen onlara tatlı tatlı bakarım mı sanıyorsun? :) Hizmet kısmı senin sadece, terbiye vermeye kalktığında canına okuyacaklar, anası ayrı kaynanan ayrı doldurup doldurup salacak üstüne, o kocan gık demeyecek, az sesin yükselse ağzının ortasına yiyeceksin şaplağı.
Bilmiyorum cocuklardan biri seneye uniye gidecek biri lise 2de o da uni kazanıp gider. Diğeri tabi küçük onlara nazaran bakarım diye düşündüm

Bilmiyorum cocuklardan biri seneye uniye gidecek biri lise 2de o da uni kazanıp gider. Diğeri tabi küçük onlara nazaran bakarım diye düşündüm
Üniversiteye ve liseye gidenin daha çok sıkıntısı olacak sana, buraya yazıyorum zamanı geldiğinde okur vay kadın geleceği görmüş dersin.

Siz bu arada çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuz galiba. Başkalarının ergen çocuklarını avutmaya niye bu kadar meraklısınız?

Üstelik aileniz çok da güzel araştırmış adamın gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Sanki ailenizi 2 senedir, o adamı 20 yıldır tanıyormuş gibi niye davranıyorsunuz?

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Hiç evlenmemiş kadınların boşanmış ve çocuklu adamlarla olması yanlış. Ailenin onaylamadığı adamdan hayır gelmez zaten. Ayrıca iyi bir halt olsa biri vefat etmiş diğerinden boşanmış adam boşanmazdı. Hiç olacak iş değil kendine yazık edersin. Sevmek birşey ifade etmiyor

Kredi 10 senelik 5 senesini ödedik. Ben ev kredisini ödüyorum annem babamdan maaş alıyor o da evin ihtiyaçlarını gideriyor. Annemle ben senelerdir beraber yaşıyoruz kardeşlerim erken evlendiler hiç düşünmedim kendi üzerime almayı

Babanız vefat mı etti, anneniz babanızdan mı maaş alıyor ?

Evin yarı bedelini veya ne kadarını siz ödediyseniz toplamda; lütfen geç olmadan ortak tapu veya bunu belgelemek için ne yapılabilir araştırın. Kredi bitmediği için ortak tapu olmayabilir belki. Allah korusun bugün annenize bir şey olsa, kardeşleriniz: "ölüm hak, miras helal; ev annemizin üstüne, sana ek pay veremeyiz vb" diyebilirler.

2 seneyi de çöpe atmak istemiyorum. Çocuklarıyla tanışmadım hiç belki anlaşabilirim hepsiyle
Ya at gitsin iki seneyi çöpe. Kendi çocuğumuza zor bakıyoruz elin çocuğu daha zor huyunu bilmezsin suyunu bilmezsin bilmem kaç sene nasıl bir hayat yaşadılar bilmezsin travma ile doludurlar da şimdi. Ömrün heba mı olsun?
3 tane yeğenim geliyor onların gürültülerini bile kafam kaldırmıyor. Kardeşlerim de buradan vuruyor elin gülü ele kokmazmış
Ee doğru diyorlar. Daha yeğenlerine tahammül edemiyorsun başkasının üç çocuğuna nasıl tahammül edeceksin?
Şu yaşımda ilk defa aşık oldum biriyle ciddi düşünüyorum ne bileyim artık bende yuva kurmak istiyorum
Bu adamla olmaz üzgünüm. Annen haklı.
Bilmiyorum kendisi almak istiyor ama gelirler mi. İkisi baya yetişkin diğerine anneanne bakıyormuş o da verir mi bana güvenip
Kendisi almak istiyor da sana fikrini sordu mu? Bu çocuklara bakacak olan sensin ya hani?
Ailemde sizin düşündüğünüzü düşünüyor. Bedava bakıcıyı kim olsa istermiş.
Ailen seni uyandırmaya çalışıyor ama bu erkekler az kurnaz değil. Aşk diye kafanı bulandırmış. Ben artık aşka inanmıyorum. Erkeklerin sevmek gibi bir özelliği varmış gibi gelmiyor altında yatan hep bir menfaat var. Burada da çocuklara baktırmak var. Niye herkesten böyle şeyler duyar oldum bilmem.

Bilmiyorum kendisi almak istiyor ama gelirler mi. İkisi baya yetişkin diğerine anneanne bakıyormuş o da verir mi bana güvenip
Ben de çocuk diyince küçük falan sandım yani söylesene önceden 🙄 öyleyse kabul etme diyecektim ama yetişkinlerse eğer sana pek bir yükü olmaz onların kaç yaşındalar tam olarak

2.eşi cok kıskançmış anlaşamamışlar sonunda boşanmışlar herkesin düşüncesi o yönde bu kadar bekar kaldıktan sonra değecek biri olsun diyor. Benim öyle büyük beklentim yok beni sevsin değer versin yeter.
Ee şimdi kıskanmayacak mı? Çocukların üzerinden vurmayacak mı seni? Kolay sanıyorsun galiba
Onunda niyeti hemen evlenmekti ama ailem izin vermeyince tabi o da ailen izin verene kadar bekleyeceğiz dedi. Sırf çocukları için evlenecek olsa bosver aileni gel hemen evlenelim demez miydi. O hersey usulüne göre olsun istiyor annemle tanışmak istiyor ama annem istemediği için gelemiyor.
Hayır bulmuş böyle enayi af edersin bırakır mı? Başka hangi kadın kabul eder ki? Anlamak istemiyorsun ama gerçek bu. Adamın derdi çocuklarına baktırmak. Belli bir yaşa gelen çocuk akşama kadar babasını bekler okula vs gider. Almak isteyene bahane yoktur. Kendi uğraşmamış şimdi siz mi uğraşacaksınız. Çok saçma
İşte sorun da orada çok güzel biri sayılmam. 3 sene öncesine kadar da kilolu biriydim kendi çabamla 40 kilo verdim. Hem kilolu olup hem de yaşında biraz ilerleyince insan çok seçici olamıyor. Karşı taraftan ilgi görünce birden tutuldum.
Bu gerçek bir aşk bile değil. İlgi gösterince tutulmak normal mi sence? Azıcık öz güvenli ol. Şu hayatını o adamla yaşayacağın hayata bin kere tercih edersin evlendikten sonra anlarsın. Bu kafayla gidersen. Aksi düşünce kabul etmiyor gibi bir halin var. O zaman niye soruyorsun? Sen senin gibi düşünen ve senin düşünceni normalleştirecek biri görmek istiyorsun. Ama üzgünüm şu ana kadar verilen tavsiyeler sadece senin iyiliğin içindi. Anlamak istemiyorsan sen bilirsin

Daha önce evlenip çoluk çocuk sahibi olması benim gözüme batmadı olabilir dedim. İnsan oğlu hersey başına gelebilir diye düşündüm
Herkesle empati yapmaya gelmez. Sen kimin nasıl yetiştirdiği belli olmayan üç çocuğa annelik nasıl yapacaksın aklını peynir ekmek ile yemediysen tabi. O kadar değersiz misin ki? 40 yaşında evlenen var hemde kendi gibi bekar buluyorlar senin neyin eksik? Kendine bu kadar zalim olma.
Ailem, buradaki herkes aynı fikirde yapabilirim dedim ama şimdi sözümden de dönmek istemiyorum kafam iyice karıştı
Sözünden dönünce ailen mutlu olacak onları anladığın dinlediğin ve kendini yakmadığın için mutlu olacaklar. Elin adamını düşünüyor isen insansın fikir bu değişebilir de geç. Sankii çok mu önemli.
2 kız kardeşim benden önce evlendiler en son yakın tarihte de erkek kardeşimde evlenince hüzünlendim annemle başbaşa kaldım o da rahatsız zaten. Ömrüm böyle geçecek diye düşündüm. 2 senedir görüşüyoruz 1 senedir annemle kardeşlerimi ikna etmeye çalışmaktan da yoruldum kardeşlerim de eskisi gibi değiller bana karşı ne halin varsa gör dediler. Kafalar çok karışık
Bak onların evliliği ile aynı değil kendine ait olmayan üç çocuk var. Ben bir çocuk annesiyim. Bazen o kadar zorlanıyorum ki oturup ağladığım oluyor. Elin çocuğuna bakamazsın sıfır annelik deneyimi ile..

Back
X