Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Ve siz bunu bile bile bu herifin "Evliliğim eski karımın kıskançlıkları yüzünden bitti." yalanına inandınız. Adam karısını çatır çatır aldatmış işte. Aferin bütün ailenizi karşınıza alın ki, nasılsa elsiz ayaksız elime düştü diye ezsin de ezsin sizi. Siz belayı bulmadan akıllanmayacaksınız.
Dedikleri hiç birseyi kabul etmedi oralarda ne oturdum ne çalıştım dedi. Kötülemek için de söylemiş olabilirler dedi. Bende zaten onaylamiyorlar özellikle de yalan söylemişler diye düşündüm.

Dedikleri hiç birseyi kabul etmedi oralarda ne oturdum ne çalıştım dedi. Kötülemek için de söylemiş olabilirler dedi. Bende zaten onaylamiyorlar özellikle de yalan söylemişler diye düşündüm.
Dedikleri işyerlerine gidin sorun diyeceğim de, oraları tembihlemiştir o. Bi deneyin ama yine de. Zaten adamın ağzından çıkan her lafa inanma merakınızı bildiği için onlar evet öyle yaptı dese de herkeşler bana düşman herkeş iftira atıyor der siz de inanırsınız. Evlenin görün.

Nasil bir akil tutulmasi bu yarabbim, uc gunluk adam eminim size hep dogru konusuyordur, ama akrabalariniz hasetlikten cekememezlikten o gul gibi adama iftira atiyorlardir. Allah size akil fikir versin. Sizin icin aileniz icin uzgunum, onunuzde hayat sansi var, gidip bu adamla harcayin, anlamiyorsunuz hicbisey

Bir şey söyleyeyim mi bu kadar kadın burada boşuna bir taraflarını yırtıyor.
Konu sahibi sen evlen.
Adam harika bir baba, çok namuslu, yazık eski eşinden darbe yemiş, senin ailen onun kuyusunu kazıyor. Bu zor günlerde sevgilinin elini bırakma sakın.
Daha iyisini bulamazsın ne diyelim artık

Bu arada dayım eniştem sevgilimi benden habersiz araştırmışlar çevresine çalıştığı yerlere. Bana gelip hiç iyi biri değilmiş senden önce bile kaç kişiyle görüşmüş eve çıkan kadınların haddi hesabi yokmuş çalışmayı sevmezmiş falan. Ben tabi inanmadım sordum kendisini kabul etmiyor dediğin yerlerde bile çalışmadım iftira ediyorlar dedi. Annemle tartışmistim o yüzden bana sormadan niye araştiriyorlar diye annemde izin vermediğim halde gider evlenirsen hakkımı helal etmem dedi.
Siz bunları bile bile evlenirsiniz bu adamla. Elin üç çocuğuna bedava bakıcılık yaparsınız artık. Boşanamazsınız da hayatınızı kaydırırsınız.
Bekleyin biraz, illa ki daha uygun biri çıkacaktır. 3 çocuklu 2 evlilik yapmış birinden mutlaka daha iyisi vardır. Bu kadar kötü olmaz şartlar bence. Olabilecek en zorunu bulmuşsunuz, nimet gibi de sarılıyorsunuz.

12 saat çalıştığı için çocuklarıyla yeteri kadar ilgilenemeyecegi için çocukları annelerine vermiş diğeri zaten anneannene de. Hafta sonu görüşüyormus hepsiyle evlenince annesinin cocuklari vereceğinden emin misin dedim verecek tabi dedi.

Belliydi tabi ta baştan söyledi benim için sorun olmadığı için takmadım ailem sorun etti işte onlar da ikna olacak gibi değiller. Çocuklara annesi bakiyor

Babalık yapıyor elinden geldiğince hafta sonu görüşüyor hepsiyle. Bende bilmiyorum nasıl aşık oldum

Planı var mı inanın bilmiyorum eski eşleri hakkında konuşmuyorum ben sordum hatta annesi izin verir mi diye vermek zorunda dedi.
Evlen kölelik yap o zaman ne diyelim , gözün kör olmuş...

Bu arada dayım eniştem sevgilimi benden habersiz araştırmışlar çevresine çalıştığı yerlere. Bana gelip hiç iyi biri değilmiş senden önce bile kaç kişiyle görüşmüş eve çıkan kadınların haddi hesabi yokmuş çalışmayı sevmezmiş falan. Ben tabi inanmadım sordum kendisini kabul etmiyor dediğin yerlerde bile çalışmadım iftira ediyorlar dedi. Annemle tartışmistim o yüzden bana sormadan niye araştiriyorlar diye annemde izin vermediğim halde gider evlenirsen hakkımı helal etmem dedi.
Gerçekten aklını yitirmişsin sen , Allah annene sabır versin senin gibi evlat düşman başına...

Yahu tabiki kabul etmeyecek ne kadar safsın sen , kaç kurtar kendini ...

Yahu adamın evet denilenler doğru demesini falan mı bekliyorsunuz?
Tabi ki yalanlayacak.
Kim niye iftira atsın sevgilinize?
Anneniz akıllı kadın ama size sirayet etmiş o özelliği ne yazık ki.

Siz bunları bile bile evlenirsiniz bu adamla. Elin üç çocuğuna bedava bakıcılık yaparsınız artık. Boşanamazsınız da hayatınızı kaydırırsınız.
Bekleyin biraz, illa ki daha uygun biri çıkacaktır. 3 çocuklu 2 evlilik yapmış birinden mutlaka daha iyisi vardır. Bu kadar kötü olmaz şartlar bence. Olabilecek en zorunu bulmuşsunuz, nimet gibi de sarılıyorsunuz.
Şu zamanda çirkin olmanın imkanı yok be. Kadın başına boydak, koca yok parasına ortak, çocuk yok ayağına dolanacak, her türlü çalışır parasını kazanır, istediği yerini de yaptırır. Mesele buysa bunun çözümü ne halt yediği belirsiz herifin üç çocuğuna bakıcı gitmek değil ailesini ezip. Sokaktan adam çevirse daha iyisinin gelmesi daha yüksek ihtimal.

Şu zamanda çirkin olmanın imkanı yok be. Kadın başına boydak, koca yok parasına ortak, çocuk yok ayağına dolanacak, her türlü çalışır parasını kazanır, istediği yerini de yaptırır. Mesele buysa bunun çözümü ne halt yediği belirsiz herifin üç çocuğuna bakıcı gitmek değil ailesini ezip. Sokaktan adam çevirse daha iyisinin gelmesi daha yüksek ihtimal.
Yani illa ki bundan daha iyisi olur. Yani tek evlilik yapmış çocuksuzlar vardır. Yani hiç değilse 3 çocuk yoktur. Ki bekarlara da kıran girmedi. Niye gidip de 2 evlilik geçirmiş 3 çocuklu adama saplanıp kalıyor anlamadım.
Valla benim dayım var çocuksuz bekar, yengem vefat etti. 50 yaşlarında o bile şu adamdan iyidir, yaşını saymazsak. :KK53:
Hepimizin çevresinde bekar, boşanmış çocuksuz adamlar var yani. Konu sahibi olmadığına o kadar inanmış ki, dünyada son kalan erkek bu adam gibi davranıyor.

12 saat çalıştığı için çocuklarıyla yeteri kadar ilgilenemeyecegi için çocukları annelerine vermiş diğeri zaten anneannene de. Hafta sonu görüşüyormus hepsiyle evlenince annesinin cocuklari vereceğinden emin misin dedim verecek tabi dedi.
Peki canım akıllı kardeşim evlendikten sonra çalışma saatleri mi azalacak bu adamın?

Anlasana seni eve hizmetçi alıyor tek başına çocuğun yemeği çamaşırı bulaşığı uğraşmayacağı için almamış yanlarına. Şimdi bedava bu işleri yapacak saf gözü kör birini buldu. Bunu nasıl görmezsin?

Ayrıca anneleriyle konuşmaya tenezzül bile etmeden çocukları hakkında karar vermiş. Ne kadar modern ne kadar düşünceli çocukların iyiliğini düşünen bir baba!!!

He zaten kabul edecekti.

Açsın e devleti sgk dökümünü çıkarsın bakalım çalışmış mı çalışmamış mı?

Sen ailen haklı çıkar diye bunu bile istemezsin.

Senin gibi gözü kör evladım olsa kahrımdan ölürdüm.

Ablacım gerçekten yazık kendine. Biz burada ne dil döksek faydasız. Ben de çevremi ailemi dinlemedim, işsiz güçsüz adamla 3 sene geçirdim. Evlenmedik. Yıprandım ve bitirdim . Ah vah ediyorum şimdi ama giden zaman giden psikoloji geri gelmiyor. Bir de evlenseydim ne olacaktı, yıllarca boşanamayacaktım belki. Bir de toplum içinde düştüğün durum, mental açıdan çökmen vs saymıyorum. gel bu yanlıştan bugün dön.
Yalnızlık kötü ilişkiden kat kat iyidir. Aşk da gerçek bişey değil.
Böyle bir hayata layık değilsin. Kimsenin ergen çocuklarıyla bu yaşta ugrasamazsın.

Peki canım akıllı kardeşim evlendikten sonra çalışma saatleri mi azalacak bu adamın?

Anlasana seni eve hizmetçi alıyor tek başına çocuğun yemeği çamaşırı bulaşığı uğraşmayacağı için almamış yanlarına. Şimdi bedava bu işleri yapacak saf gözü kör birini buldu. Bunu nasıl görmezsin?

Ayrıca anneleriyle konuşmaya tenezzül bile etmeden çocukları hakkında karar vermiş. Ne kadar modern ne kadar düşünceli çocukların iyiliğini düşünen bir baba!!!
Çocuklar babannede sanıyordum heralde yanlış okudum. Annelerinden ne b.k yemeğe alıp düzenlerini bozuyormuş? Zor geliyor nafaka vermek tabi, eve yatabileceği bir hizmetçi alıp ona baktırcak. Pek akıllı bu maşallah ailenin zeka küpü.

Ev kimin üzerine ?
Annemin

Tabi ki azalmayacak evlenince düzeni oturacağı için cocuklarini yanina almak istiyor. Bende farkındayım onların yemeği çamaşırı bakımı olacağını. Çocuklarıyla konuşmuş onlar gelmek istiyormuş

Annemin

Tabi ki azalmayacak evlenince düzeni oturacağı için cocuklarini yanina almak istiyor. Bende farkındayım onların yemeği çamaşırı bakımı olacağını. Çocuklarıyla konuşmuş onlar gelmek istiyormuş
Evde bakıcı olacak sonuçta gelirler babalarının yanına.
Siz işten sonra eve gelip 3 çocuğun yemeği, temizliği, size olan tavırları, nefes alacak vaktiniz kalırsa dua edin.
Ha kocanız da asla memnun olmayacak tabi.
Mükemmel hayat.
Hala da ayni yerdesiniz.

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Tabi ki bir yere kadar 38 yaşında artık bunu anlamanız lazımdı şimdi yanına almıyor çocuklarını sizle evlenince alıyor bu matematik olarak bakıcı olacaksın demek ayrıca bu yaşlarda hiç evlenmemis erkeklerde var hadi onu geçelim boşanmis çocuksuz olanlar hadi onu geçelim tek çocuk olanlar sırtınıza bu kadar yükü neden alasiniz annenizi dinleyin kesinlikle

Back
X