Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

portakalkabugureceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
31
6
1
39
Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı

Bu zamana kadar kimsenin yükünü çekmemişsin kendi ayaklarının üzerinde durmuşsun. Bundan sonra da hiiiiç gerek yok.
Babam seneler once vefat etti evin en büyüğü olarak hep ben çalıştım anneme kardeşlerime baktim
Sakın böyle bir şey yapmayın sakın. Anneniz haklı. Insanlar kendi çocuklarına zor bakıyor siz elin çocuklarına nasıl bakacaksınız.

Uzaktan bile bazı davulların sesi hoş gelmiyor. Bekar durun bin kere daha iyidir.
3 tane yeğenim geliyor onların gürültülerini bile kafam kaldırmıyor. Kardeşlerim de buradan vuruyor elin gülü ele kokmazmış
Valla dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız buyrun evlenin ama sevmek sevilmek evlenmek için yeterli olmuyor her zaman
Şu yaşımda ilk defa aşık oldum biriyle ciddi düşünüyorum ne bileyim artık bende yuva kurmak istiyorum

3 tane yeğenim geliyor onların gürültülerini bile kafam kaldırmıyor. Kardeşlerim de buradan vuruyor elin gülü ele kokmazmış
Tamam işte ne gerek var. Arkadaşımın bir oğlu var nasıl baş ediyor ben şaşırıyorum. Başkasının çocuğu üstelik 3 tane. İyi düşünün.

Bilmiyorum kendisi almak istiyor ama gelirler mi. İkisi baya yetişkin diğerine anneanne bakıyormuş o da verir mi bana güvenip
Sen adamı karşına al iyice bir konuş bakalım. 2 seneyi çöpe atmak, yanlış bir evlilik yapmaktan iyidir emin ol.

Babam seneler once vefat etti evin en büyüğü olarak hep ben çalıştım anneme kardeşlerime baktim

Şu yaşımda ilk defa aşık oldum biriyle ciddi düşünüyorum ne bileyim artık bende yuva kurmak istiyorum
Yuva kurma isteğinizi çok iyi anlıyorum ama gerçekten aşkla sevgi ile çözemezsiniz , üzülen siz olursunuz ve evlilik konusunda tecrübesizken üç çocuklu biri ile nasıl olabilir ki

Evlendikten sonra cocuklarini yanina almak istiyorsa, sizinle onlara baktırmak icin evlenecegi acik. Bakicilar olmus dunya para. Siz duygusal düşünürken, karsi taraf farkli düşünceler içerisinde olabilir.
Ailemde sizin düşündüğünüzü düşünüyor. Bedava bakıcıyı kim olsa istermiş.

Ailemde sizin düşündüğünüzü düşünüyor. Bedava bakıcıyı kim olsa istermiş.
Bence gec olsun ama güç olmasin, daha oldukca gencsiniz. Yanlış kiside tutturmak gereksiz. Diyelim ki o da dedigimiz gibi düşünmüyor ama yine de olmaz.
O cocuklar ve problemleri bir sure sonra gözünüze batar.

Neden bekar birini bulamayasın benim kaç tane kuzenim arkadaşım bu yaşlarda bekar biriyle evlilik yaptı hatta Bi tandığım 3 çocuğuyla kendisinden 10 yaş küçük adamla evlendi. Sırf başka seçeneğim yok diye evlilik düşünme. 3 çocuğun sorumluluğunu alacaksın daha evlenir evlenmez adam iki evlilik yapmış görmüş geçirmiş seninle aynı heyecanları paylaşmayacak. Hadi ilk eşi vefat etmiş ikincisiyle niye yürümemiş vs vs çok sorun yaşayacağın Bi evliliğe benziyor. Ailen haklı bu yaşa kadar beklemişsin bu yaşta faka basma beklediğine değecek düzgün Bi evlilik yap.

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Yaşım gecikti diye düşünmeniz sizi yanlışa sevk etmesin. Heyecan yaşamak sizin de hakkınız. Kendi ayaklarınızın üstünde duruyorken bu sorumluluğu üstlenmeyin . Annenizi dinlemenizi tavsiye ederim.

Üç çocuk siz hiç 24 saat üç çocukla yalnız kaldınız mı hastalandiginda üç çocuğa baktınız mı yemeği üstü başı dersleri ödevleri terbiyesi üç çocuk apayrı üç dünya kolay değil Evlendiğin zaman yeni gelin değil üç çocuklu kadın olacaksın kocanla başbaşa kalamayacaksin daha saysyimmi yarın senin de evladın olunca işte o zaman başlayacak pandemi diğerleri kıskanacak babaları öksüz kıskanmasın diyecek kendi çocuğunu sevemeyecek hep kiyaslayacaklar daha bitmedi bir de kayinvalide görümce elti akıl verirler ayırma çocukları en ufacık bir kadın nerelere gidecek sen ne kadar iyi niyetli olsan adın üvey ana olacak
İyi düşün yeni yeni insanlar tanımak varken ne gerek var sonu belli maceraya 38 yaş gencecik yaş kimbilir nasıl güzelsindir bakımlısindir ne gerek var

Benim arkadaşımın üç cocugu var.
Çok sevdiğim halde yanına çok gidesim gelmiyor kafam götürmüyor.
Çocuk bakmak dünyanın en zor işi.
Benimde bir tane var evlenmeden önce 3 tane yaparim diyordum.
Şimdi ikinciye cesaret kalmadı.
O kadar zor ki.
Hele başkasının cocuguna insan en fazla 5 dakika dayanır.
Bakın bir arkadaşım okul öncesi ogretmeniydi bir okulda ücretli çalıştı atanmadan önce.
Ve kendi dediki hiç böyle hayal etmemiştim ne kadar zormuş bu kadar çocukla uğraşmak.
Bazı şeyler öyle dışardan göründüğü gibi degil.
Sizinki dışardan bile hoş görünmüyor.

Back
X