kızlar inanılmaz bişey yaşadım...gerçekten kimseye güvenmemek gerekiyormuş onu anladım benim yaşadıklarım sizlere ibret olsun şimdi şükrediyorum da yüce Allah ım benim onunla evlenmemi engelleyip onun gerçek yüzünü görmeme sebep oldu,ben gerçekten Allah ın sevdiği kullarındanım buna inanıyorum...bana hat almıştı ben o numarayı beğenmemiştim teyzeme verdim teyzemde bana parasını verdi hattın,o da bana başka hat almıştı...bugün teyzeme msj geldi "hattınızı iptal etme isteğiniz alınmıştır"diye şaşırdık sonra hemen benim hattıma da geldi aynı msj...şok oldum düşünebiliyomusunuz bi zamanlar canım dediğim aşkım dediğim yüzüğünü taşıdığım ona herşeyden çok güvendiğim adam ! kontörlü hattı bile kapattırdı...sonuçta onlar kontörlü bir hat kontörünü biz alıcaz sana ne zararı var..hatta bile tenezzül eden çok alçak bir adammış...insan eski nişanlısına bunu yapar mı,ben onu ne aldattım nede kimseye yan gözle baktım bunları hak etmedim...teyzeme rezil oldum bana o hattın parasını vermişti zorla,şimdi bende ona parayı tekrar zorla verdim içinde kontörü vardı onun parasını da verdim...aradım ona birsürü hakaret saydım aslında çok yanlış yaptım bu şerefsizliği yapan bir adam! yapılan hakaretleri kaale bile almaz, düşünemedim...şimdi diyorum ki hayatta kendinizden ve ailenizden başkasına güvenmeyin...ben güvendim hemde kendimden çok, ama sonuç hastanelik oldum sinirden! onunsa umranda bile değil...onu en büyük merci Allah a havale ediyorum...bu dünyada olmasa bile öteki dünyada karşılaşıcaz onunla, ama hakkımı helal etmiycem!