Ailem mi ,"O" mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tutu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beyaz_kelebek bende seni öpüyorum....bu arada zonguldaktaymışsın yaa bende zonguldaklıyım bütün baba tarafım orda...çok güzel bir şehirde yaşıyosun....

aaa gerçektenmi canım....gerçi ben ereğlideyim merkezde değilim...ereğli daha güzeldir merkezdenkaydirigubbakcemile2

aslende trabzonluyuz...ama zong.ta doğdum...hemşeri çıktık haa:1hug:

4-5 yil az bir sure degil
Ne kadar nisanlilik devri uzun olursa o kadar sorunlar huzursuzluk oluyor
Ve ailende hakli, bu kadar uzun bir sure nisanli kalamazsiniz
Yanliz bunlari nisanlanmadan once konussaydiniz iyi olurdu
Ailenizin haberi olsaydi keske...
Insallah duzelir...

belki de 15 ay askerlik çıkacak garantisi mi varmış 5 ay olacağına şimdi okuldan bi arkadaşım asteğmen olarak 15 ay yapıyo yüksek lisansı bile var.

Ya tutu hem şaşırdım hemde çok üzüldüm okurken benim içim yandı sana hak veriyorum ama arkadaşım düşünsene bu adam okadar çok cabuk karar değiştiriyoki ileride seni dahda zor durumlarda bırakabilir.Bence hiç güven vermeyen biri.İnsan sevdiğine güvenmeli.Seni çok hırpalamış çok kırmış sende artık canını acıtma ne olur.Bırak hayat alsın götürsün onu.Öncesi için ne desek boş artk olmuş bitmiş ama seni bitirmesine izin verme hayata yeniden başla.Ömrünün sonuna kadar böyle dengesiz biriyle devam edemezsinki.Ailen de yanında zaten kendini topla ve onunla artık diyaloga girme kendine yapma bunu.Çok seven biri bu kadar laf söyleyemez.Hele yeniden sevgili olmak gercekten bi hakaret boyutunda.Kader de geç arkadaşım umarım hayatında çok mutlu olursun..

her sey ıyı guzel nısanlanmıssınız da abısı neden oyle deyıp set cekıyor
?? daha da gecıktırılmıs olmasını kesınlestırmek kardesını desteklemek ıcın mı ?
kendısı de ev alma bılmemne planlarını sana göre yapmamıs senın uymanı beklıyor ne yanlıs
bence daha devam edın ve yolcu yolunda gerek...

dün bana şarkı yazmış o zaten müzikle ilgileniyo kendi yazmış kendi çalmış kendi söylemiş muhteşem birşey dinleyince içimden bişeylerin kopup gittiğini hissettim bu kadar acıyı hem kendine hem bana neden çektiriyo anlamadım...onu çok anlatılamayacak kadar çok seviyorum ama ben ne yapıcam ki bu aşk için elimden ne gelir....

bence yapabilecek bişeyin kalmamış bu adam için canım çünkü dengesiz ve ne istediğini bilmeyen biri haksızmıyım??

bi düşünsene bu adamla evlendiğini tülay?? Bu seferde en ufak yada hararetli bir tartışmanızda sana boşanalım biraz ayrı kalalım ama aynı evde yaşayalım bakalım yapabiliyormuyuz ona göre tekrar evleniriz demiceğini nerden biliyorsun??

böylesi daha iyi oldu
doğrusu buymuş ikimiz için
cümle alem duydu
ararım kalan eşyalar için...

bundan böyle peşimde dolaşıp
kapatma kısmetlerimi
sen git başkalarına yuttur
çocukça nispetlerini

bitti artık bay yanlış
benim içim zaten yanmış
geçte olsa doğrusu bu
kabul et ya da etme
bu sana kalmış

Herseferinde ne yaptiysan.
Hep göz yumdum affettim bir hata diye.
Hersey farkli bundan sonra.
Kural buysa bende varim bu alemin ortasinda.

Güvenme hiç kendine.
Herkes ben degil
benim gibi zor bulursun.
Bende biraktim seni.
Kendini kaybetme.
çok kosarsan yorulursun.

Senin için agladigim gecelerde
ne safmisim ah yeni anliyorum.
O günler eskide kaldi inan.
Bana dönme sakin seni takmiyorum.

istemem ki ben muhtelif zamanlarda benim olan sevgili
benzemem ki ben başka kimseye aşka aşığım bal gibi
Söyle kalbine zahmet etmesin sevmezse beni kendi gibi
Hiç yorulmadan hiç duyulmadan çeker giderim efendi gibi

Arıza çıkarırım itinayla inanmıyorsam
Hasar da bırakırım ruhunda kandırıldıysam
Dememiş miydim he?

Doğal olarak düşünürüm bi çıkarın mı Vardı benden
Asıl olarak inandığın tuzak kurdun içinden
Tuttun mu yasımı? korudun mu? ya da benden hasını buldun mu?
Zarardasın niye bu satış aşk kaça kalbine sordun mu sen?
Birinci Allahtan korktun mu sen?

Dilimin ucuna geldi iki kelime
Ya sabır! çektim işime baktım
Sana bulaşmıyorum!

Sen daha aşkımızın harflerini hecele
Ya sabır! çektim önüme döndüm
Senle uğraşmıyorum!

Zarar ziyan,zaman mekan farketmiyor senin için
Huzurumu hiç bozamam
Hayırlısı olsun bizim için!..

Sana seni anlatmaktan vazgeçtim
Yalan yanlış herşeye çizgi çektim!
Virgül yok nokta koyulacak!
Bu sayfa burda kapanacaak!!..

Gidersen git, ben buna dayanırım
Gidersen git, ben buna dayanırım…

Güçlü olmalıyım, ayakta kalmalıym
Başka sevdalarda yeniden doğmalıyım…

Aşk sandım, yanıldım
Yanlış rüzgara kapıldım
Sen arsız heveslerle, beni hiç anlamadın…

Demek ki sen o değilmişsin
Sevdiğime değmezmişsin
Git şimdi güle güle
Bakarım başımın çaresine…

O SANA ŞARKI DİNLETİYORSA SENDE BU ŞARKILARI DİNLET ONA ŞEKERİM...kaydirigubbakcemile5

kesinlikle ailen haklı bikere mantıklı düşününce yaş meselesi
yani bu süre 4 değil hadi 6 yıl oldu ne olacak
sen 30 yaşında olacaksın yani bunun bebeği var evliliğe alışma süresi var onu var bunu var
aklın yolu birdir bence keşke bunlar en baştan konuşulsaymış yani aileler arasında şimdi sen hep zorda kalacaksın
inşallah gönlüne göre bi çözüme kavuşur herşey
a.s.

kızlar inanılmaz bişey yaşadım...gerçekten kimseye güvenmemek gerekiyormuş onu anladım benim yaşadıklarım sizlere ibret olsun şimdi şükrediyorum da yüce Allah ım benim onunla evlenmemi engelleyip onun gerçek yüzünü görmeme sebep oldu,ben gerçekten Allah ın sevdiği kullarındanım buna inanıyorum...bana hat almıştı ben o numarayı beğenmemiştim teyzeme verdim teyzemde bana parasını verdi hattın,o da bana başka hat almıştı...bugün teyzeme msj geldi "hattınızı iptal etme isteğiniz alınmıştır"diye şaşırdık sonra hemen benim hattıma da geldi aynı msj...şok oldum düşünebiliyomusunuz bi zamanlar canım dediğim aşkım dediğim yüzüğünü taşıdığım ona herşeyden çok güvendiğim adam ! kontörlü hattı bile kapattırdı...sonuçta onlar kontörlü bir hat kontörünü biz alıcaz sana ne zararı var..hatta bile tenezzül eden çok alçak bir adammış...insan eski nişanlısına bunu yapar mı,ben onu ne aldattım nede kimseye yan gözle baktım bunları hak etmedim...teyzeme rezil oldum bana o hattın parasını vermişti zorla,şimdi bende ona parayı tekrar zorla verdim içinde kontörü vardı onun parasını da verdim...aradım ona birsürü hakaret saydım aslında çok yanlış yaptım bu şerefsizliği yapan bir adam! yapılan hakaretleri kaale bile almaz, düşünemedim...şimdi diyorum ki hayatta kendinizden ve ailenizden başkasına güvenmeyin...ben güvendim hemde kendimden çok, ama sonuç hastanelik oldum sinirden! onunsa umranda bile değil...onu en büyük merci Allah a havale ediyorum...bu dünyada olmasa bile öteki dünyada karşılaşıcaz onunla, ama hakkımı helal etmiycem!

canım benim bak sende diyosun allahın sevgili kuluymuşum diye
boşver artık ne hali varsa görsün
bir tek senin başına gelmedi herkes yaşıyo sorunlar çok şükür sen yolun başından döndün
aileden başka kimseye güvenilmez gerçekten
bir zamanlar seni dinini değiştirecek kadar seven sana kul köle olan adam şimdi kalkmış ne hale gelmiş
insanın aklı almıyo gerçekten
ne olacagı belli olmuyo insanoglu işte degişebiliyo malesef :(

zor bir karar fakat baban planların nedir sorusunu bana göre geç sormuş gibi geldi....
sonuçta o kişinin iş olarak ne yaptığını biliyordur baban..ona göre verdmiştir seni diye düşünüyorum..en doğru kararı tabiki siz ve aileniz verirsiniz...5 ay askerlik için 4 yıl bekleyeceğinize 1 yıl bekleyin adam gibi askerlik yapıp kurtulsun diye düşünüyorum tabi ondan sonra iş..ev vss sorunlar olacak her evlenen çiftte olduğu gibi..hayırlısıolsun canım

ona güvendiğim ona inandığım için kendimden nefret ediyorum...beni herkese rezil etti,aileme karşı herkese karşı onun tarafını tuttum ben,oysa şimdi onların yüzüne bakıcak yüzüm yok....beni sevmemiş demekki seven adam pes etmezdi böyle,dünyayı karşısına alırdı,herkese resti çekerdi.ben hep düzelir diye düşünürken meğerse o çoktan çekmiş gitmiş.....

işte yapılan en büyük hata bu işte ya..3 günlük adam için 10 yılık aileni bir anda karşın almak...
onlarda düşünüyor heralde bu beni ailesine tercih ediyrosa bişrey olmaz bundan diye..aman ya dedim ya sevip değer verdikçe kendilerini bir b.... sanıyorlar.

Back
X