- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi huzursuztombik
-
katılıyorum..bence bu tespiti şiddetle dikkate almalısınız..genelde aileler haklı oluyor..onların temiz yüreklerine mi doğuyor bilinmez artık..Ailen, ailen , ailen ... İkna etmek yerine biraz da acaba hakli olabilir ler mi diye düşünsen? Yanlış anlama sadece zamanla ailemin nekdr dogru seyler soyledıklerını gostermeye calıstıklarını her zaman haklı cıktıklarını bıldgm ıcın soyledım emınım sennkılerde oyledır
Aile karşı çıkıyorsa bir sebebi vardır.Zorlamayın bence.İşi gücü yerindeyse çalışkansa ailen eğitim durumuna bakmaz,trilyonluk müteahhitlerin hepsi üniversite mezunu değil.Adamda hoş olmayan bizim asla göremediğimiz bir şey görmüşlerdir.hayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık
Ahhh bi anne babada bende var böyle o ne der bu ne der aman o öyle mi düşünür . Annemin babamın isteklerine göre yasasam onada amennna ama baskalari nasıl düşünüyorsa ona göre yaşıyorum ailem böyle istiyo çünkü çok kötü bir şeyailem başkalarının yorumlarına bakarak benim hayatımı belirliyor. aman o ne düşünür aman o ne yorum yapar diye diye benim fikrimi bile sormadılar. istemeye geldiklerinde görüştüğüm kişiyle oturup konuşmadı bile babam kimsin nesin ne iş yaparsın diye. sadece oturdular günlük sohbet ve gönderildiler. ya o kadar rezalet bi gündü ki benim isteme günümdü ama akrabalardan gelmeyen kalmadı ve yorum yorum üstüne eklendi.
Ailen, ailen , ailen ... İkna etmek yerine biraz da acaba hakli olabilir ler mi diye düşünsen? Yanlış anlama sadece zamanla ailemin nekdr dogru seyler soyledıklerını gostermeye calıstıklarını her zaman haklı cıktıklarını bıldgm ıcın soyledım emınım sennkılerde oyledır
hayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık
Ailen canım ikna etmeye çalış rızalarını al kaçarsan hiçbir zaman değerin olmaz nekadar mutluda olsan değersiz kendi ayağınla gitmiş olursunhayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?