ailem mi sevdiğim mi ?

huzursuztombik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
22
43
3
hayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık

Benim bi arkadaşım 10 yıl uğraştı, çabaladı düğünleri anca önümüzdeki aya olacak. . Geç de olsa başardılar.

O değil de ne istiyosunuz abi gençlerden?? Bırakın 3 günlük dünyada insanlar birbirini sevsin. . Bu güzel duyguyu tatsın. Doğurdun diye ona böyle dikte demezsin her şeyi. .

Kesinlikle ailen hiç düşünme bile seveceğin bi adam Mutlaka karşına çıkar ama bidaha anne , baba bulamazsın. Hem şuan srviyoruz diyosun ama inan bana ilerde sorun yaşarsın maddi açıdan aileni kaybedersende daha büyüğü manevi olarakta çok sorun yaşarsın iyi düşün bence liseli aşık değilsin sonuçta hem aileni he m kendini üzecek hatalar yapma arkadaşım. Hakkında hayırlısı o olsun inş...

ailem başkalarının yorumlarına bakarak benim hayatımı belirliyor. aman o ne düşünür aman o ne yorum yapar diye diye benim fikrimi bile sormadılar. istemeye geldiklerinde görüştüğüm kişiyle oturup konuşmadı bile babam kimsin nesin ne iş yaparsın diye. sadece oturdular günlük sohbet ve gönderildiler. ya o kadar rezalet bi gündü ki benim isteme günümdü ama akrabalardan gelmeyen kalmadı ve yorum yorum üstüne eklendi.

Gecenlerde bi yakinimiz derdini anlatti ayni bu durum kizi uni , okuyor sevgilisi ortaokul mez. Olmaz ilerlemeden bitir falan demis .. nasil bi cesaret bu anlamadim falan deci. bunun yaninda kendi ogluda ortaokul mez. Bi kiz var gorucuusulu gitmek istiolar kiz uni .. mezunu .. bana bundan bahsettii bende niye sasirdin seninle ayni cesareti tasiyo demekki cocuk dedim ... gelelim sizinkilere aileler herzamn tecrubelerinden bahseder herzamanda dogru cikar ama kalp frman dinlemez, sabret . Kimse sevginin onunde durmaz onlarda sonunda tamam verelim ditceklerdir...

Ya tek neden eğitimse dışardan okusun liseyi de üniyi de ne istiyorlar hakikaten seven insanlardan, sanki hırsızlık yapmış adam öldürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…