- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
- Konu Sahibi huzursuztombik
-
Elin adamını aileme tercih edeyim mi etmeyeyim mi diye sormanızdan tabii ki.Neyinden utanmam gerek ?
aile her seyden önemli.şu an seviyor olabilirsin ama ileride aranızda bu eğitim farkı sorun olur bencehayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık
10 yil miBenim bi arkadaşım 10 yıl uğraştı, çabaladı düğünleri anca önümüzdeki aya olacak. . Geç de olsa başardılar.
O değil de ne istiyosunuz abi gençlerden?? Bırakın 3 günlük dünyada insanlar birbirini sevsin. . Bu güzel duyguyu tatsın. Doğurdun diye ona böyle dikte demezsin her şeyi. .
İstersen sevginden yataklara düş istersen elli kilo ver ama aradaki eğitim farkından dolayı çok büyük sorunlar çıkar.hayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?