ailem ön yargılı mı yada benim göremediklerimi mi görüyorlar?

Normalde goremediklerini goruyorlar derdim.
Kendim yasayana kadar.
Dogu bati catismasi bizde de oldu, hem de olabilecek en sert sekilde.
Simdi ailemin hata yaptigini dusunuyorum, onlar da oyle dusunuyor.
Sevgiline guveniyorsan arkasinda dur. Bi de bi kac sene sonra evlen. Min 24 iyidir.

ya zaten hani çok siddetli tartısmalarımız olmuyo birbirimize göre davranabiliyoruz ama klasik tartışmalarda sadece tartısmanın uzamasını önlemeye calısıyo bi nevi
Anladım canım ayni eve girdiğinde artik ben haklıyım lar cok net duyulmaya başladığı icin temkinli olmanda fayda var. Bu duruma pek guvenme yani.
Acele etme,her seyi zamana birak. Baktin hala durumlar ayni, duygularını dizginleyemiyorsun evlen tabi, hayat sonucta senin hayatın, ailen her zaman yaninda olacaktir iyi de sonuclansa kötü de sonuclansa..

zaten hemen evlilik olmucak sadece küçük bi tanısma tarzında bişey istiyo karsı taraf

zaten hemen evlilik olmucak sadece küçük bi tanısma tarzında bişey istiyo karsı taraf

Dogulular tanisma soz nisan maksimum 1 sene isterler yalniz.
Haberin olsun.

Kisisel fikrim olarak da soyluyorum ki salliyorum 2018 yazinda evleneceksen 2017 eylulde falan tanisma uygundur. Yoksa cidden b.ku cikiyor. Ailelerden olabildigince uzak olmak onemli.

Bak bu soyleyecegimi ister tavsiye de ister oneri olarak al, dogulular uzak duran geline bariz tapiyor, yakin olanin hayatini mahvediyor. Agir ol, uzak ol, canini yesinler.

Ailen de çok bencilmiş. Annen kadını sevmiyorsa sevmiyor. Önemli olan sizin anlaşmanız. Kendisi sevmiyor diye senin mutluluğuna mı engel olacak yani.

bu öneri çok iyiydi gercekten çok tesekkür ederim

Ben egeliyim eşim de doğulu illa ki ufak tefek de olsa farklılıklar oluyor ama tabi sevgilinin de tutumuna bağlı.Bu arada arkadaş da demiş onlarda nişan ve düğün arasında fazla bekleme olmuyor genelde bir sene içinde evlilik istiyorlar o yüzden biraz zamana bırakmak lazım.

evet onlarda öyle istiyor hayırlı iş uzatılmaz falan diyolar ama benim görüşüme de saygı duyuyorlar düğün baskıları şimdilik yok sadece ailemle bu konuyla ilgili konusmak istiyorlar

hiç acele etme ve annenin önyargılarını bir kenara iterek sevgilini ve ailesini tanımaya çalış.tabi sevgiline olan sevginide bir kenara it ve objektif incele.yeni evliyim.annem eşimi erkek kardeşimden ayırmazdı ama ailesini sevmezdi.şimdi sırf ailesi yüzünden eşimle kavgalı devamlı.acele etme ben 10 yıl flört ettim ama çok ince ve dikkatlı olmak lazım

haklısınız tabi ama zaten genel olarak aynı evde yasamadıgın sürece cok iyi sekilde tanıyamıyo insan evlilik gercekten kapalı kutu gibi

sevgilin o zaman ailesini ilişkinin dışında tutsun biraz.bende doğuluyum ama öyle hemen evlilik istemedi ailem 1,5 2 yıla yakın nişanlı kaldım.aile yapısıyla alakalı.benden sana tavsiye sadece sevgilinle yürüt ilişkini.ben 19 yaşındaydım ilişkime başladığımda ve ilk bir kaç yıl anneme bile okuturdum mesajları çok saf çocuksuymuşum ve pişmanım

zaten onun ailesi içeriğine ilişkinin cok karısmıyo benim ailemde onaylamadıgı için ilgilenmiyo bu yüzden sevgilimle yürütmye calısıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…