Ailem seni siler beni değil

Onu söylediğiyle kalır bebeğime elini uzatsa kolunu Kırarım

Ayy hiç sorma onu sanki bana çok bi faydaları varda çok büyük bi eksiklik yaşarım

ne kadar güçlü ve dik duruşlusun takdir ettim. eşinin fikir değiştirip, hazırlan götüreyim evi ben temizletirim demesi belkide anne babasının haberi olmadan git diyedir

ne kadar güçlü ve dik duruşlusun takdir ettim. eşinin fikir değiştirip, hazırlan götüreyim evi ben temizletirim demesi belkide anne babasının haberi olmadan git diyedir

Böyle Olmasam çok ezilirim. Bilmiyorum şüphelendim acele etmesi hoşuma gitmedi

Kalbim o kadar kırıldıki şu halimle dünden beri ne kadar sinirlendim üzüldüm ağzıyla kuş tutsa gözüm görürmü acaba
Anlıyorum canım sen haklısın. Ama bu kadar takma kafana, bindirme üst üste herşeyi. Bunun doğumdan sonra lohusalk kısmı var çünkü. Şimdiden moralini bozarsan lohusalık çok zor geçer sende biliyorsun

Esle mi evleniliyor kaynanayla mi belli degil ya. Bu ne boyle. Birey olamamis, anasinin agzina bakan tipleri evlendirmesinler arkadas.
Git dogumunu yap. Kimsenin evinde de kalma. Evine cik. Sana bakacaklar evine gelsin. Boylece ananin evinde kaldin surda kaldin burda kaldin muhabbeti olmaz. Sana bakacak kimse gelmezse de esin gelecek mecbur. Iyi gunde kotu gunde demedi mi evlenirken. Esin gelsin baksin.

Bu adamin pesinden sabahin besinde iki lokma yesin diye mi kosuyorsun bir de sen? Yazik. Umarim bir gun o da senin kiymetini anlar.

Bebegine de sana da en iyi annen bakar. Kocandan ve kv'den bir fayda gelecegini sanmam. Herkesten once bebeginin ve senin sagligin gelir. Diger seyler bir zahmet beklesin.

Son düzenleme:
Yok artık daha neler çocuğu almak falan!saçmalık.. Bence git annenin yanında doğum yap madem doktorlar daha iyi.Zaten torun gormek isteyen gelit gelmesede anlayışla karşılar. Eşin konusunda yorum yapamayacağım yuh diyorum yani!

Bu kadar iyi olduğumuz için kaybediyoruzya zaten esege at değeri veriyoruz

Anlıyorum canım sen haklısın. Ama bu kadar takma kafana, bindirme üst üste herşeyi. Bunun doğumdan sonra lohusalk kısmı var çünkü. Şimdiden moralini bozarsan lohusalık çok zor geçer sende biliyorsun

Hayirlisiyla evladımı sağ salim kucağıma alsaydim hepsinin canı cehenneme

Bu kadar iyi olduğumuz için kaybediyoruzya zaten esege at değeri veriyoruz
Neyse canim uzme kendini. Onemli olan sizsiniz simdi. Bebek ve senin icin nasil en iyi olacaksa oyle hareket et. Lohusalikta dinlenmen ve bebeginle ilgilenebilmen cok onemli. Hele bebek bir palazlansin ondan snra herkese ederince muamelede bulunursun.

Ben iyilessem bebeğimin büyümesine bile gerek yok ben bebeğime tek bile bakarım kimseye ihtiyacım yok aslında ama mesele kv kp evliliğimize bu kadar müdahil olması ama hadlerini bildirmenin zamanı geldiii geçiyor tabi eşimin aptalligi burda yok sayilmayacak kadar aleni

Bebegine sen tabi ki bakarsin ama kendi evinde olsan kocan bastira bastira ya kv'yi sana getirebilir ya da tutup seni oraya goturebilir zorla ki lohusaligini zehir ederler. Lohusalik da birilerine haddini bildirmek icin iyi bir donem degil. Bir de konuda esinin cizdigi tablo beni tedirgin etti. Umarim siddet durumu olmaz.

Yok canım asla şiddet egilimli biri değil o söz konusu bile olamaz sert bi karakter değil yani . Evimde kalsam kv kesinlikle gelir ama beni götürmeye kalkamaz çünkü o konuda tavrım net

Doğumu Bu kadar neden dert ediyorsunuz anlamıyorum benim ilk bebeğim ve 9 yıllık çaba sonucu olacak inşallah, ne anama gitme konusu oldu ,ne kaynanama . Hatta annem memlekette olacak Ağustos'ta,kaynanam gösterisi sever zaten bakmaz .. kocam yanımda olsun yeter dünyada ilk doğuran biz değiliz , anneme gidicem kaynanama gitmicem konusu bile olmamali. Ha istiyolarsa gelsinler kalsinlar başımın üstünde yerleri var. Hastanede bile yanımda kocam kalacak refakatçi parasını versin kalmak isteyen diyoruz .. ben bakarım kendimede cocugumada

ben de yurtdisindayin
ilk cocuklarim ikizdi, üstelik sezeryan oldum
ne anam vardi yanimda, ne kayinvalidem
kendi yagimizda kavrulduk
simdi 4 cocugum var
hicbirinde ailemden kimse gelip yardimci olmadi
bence siz kendinizi baskalarina muhtacim psikolojisinden kurtarin
Allah`tan baska kimseye ihtiyacim yok deyin
hersey iyi olur insaAllah

Massallah ikiz bide bir sorunun aynısından bitane daha ,her sıkıntı ×2 .. bravo valla ,ikiz olsa bu kadar rahat konusabilirmiydim bilmiyorum doğruyu söylemek gerekirse ,ama ben bunu doguruyosam bakarımda yani ,sağlıklı olsun yeterki , annemi emzircek kaynanami ,ben emziricem. Evi temizlemeyeyim,yemek yapamayayim bu müddet aman tek derdim o olsun .

izin mizin alma kalk git. o çocuğu sen doğuracaksın eşin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…