Ailem seni siler beni değil

Esine de ki bir tane de sen doğur git kırk gün annenin yanında kal. Ben kendi annemin yanına gidiyorum de.
Pööff nedir bu kadar kendini ezdirme merakın.
Sen annene git ben de kendi anneme giderim de.
Hayır arkadaş anlamıyorum bu kafayı. Erkeğinki anne de kadininki anne değil mi de böyle ser.fs..ce davranabiliyorlar.

Beni bu halimle üzen bana da çocuğuma da kurban olsun de ... Nasıl mutlu olacaksan onu yap cnm. İnan ki insanın içinde kalıyor hamileyken , loğusayken yapamadıkları. Bir daha doğum yapamayacan belki bi ezik koca, bi vampir kaynanayla zehir etme kendine...

Kendimi ezdirme merakım yok öyle bişey olsa konu açmaz otururdum oturdugum yerde hatta teklif bile etmezdim Aman ben tüm bunlara rağmen kararimdan vazgeçmedim

Bu ilk ve son zaten böyle insanlara bu bile çokmus

Eşimin ailesinde boşanma diye bişey yok onlar çok korkar bosanmaktan çok ayıp biseymis gibi benimm annem babamdan boşanmis diye ona bile tuhaf tuhaf bakan insanlar onlara göre erkek ve annesi konuşur gelin hep susar ama ben böyle bi ailede yetişmedim annemden bunu görmedim o yüzden bende tutmuyor bu tabulari bakalım ne olucak böyle giderse herkes kendi yoluna bakar gencligimi kimse için heba edemem evladıma tek başıma bakabilecek güce sahip bi kadınım

Aynen aynen öyle bi kadın gerçekten hatta bi kere o kadar çok seviyorum ki sütüm gelicek demişti ben şok

Böyle bir adama eş demem kusura bakmayın ...kvye ne oluyor da evladınıelinden alırım diyor otursun yerine git annenin orda doğum yap gelmezlerse gelmesinler ama eşin aklımı kurcaladı annin orya gidip doğum yaparsan seninle gelir mi ?

Kv kocan hepsi delirmiş olmalı.
Bana böyle git annemden izin al silerler desin anneni şimdi sildim derim.
Kv bebeyi elinden alıcam dese git öahkemeye görmek için izin al göstermiyorum derim göstermemde.

Git annenin yanına doğumdan önce doğumdan sonrada 2-3ay kal kocanada söyle annesi özür dilemeden dönmiyceğini

Çok pasif bulmuşlar seni istedikleri atı koşturuyolar hiç dırma topla valizini

Mecbur gelir gelmeyip ne yapıcak gelmezse zaten bi daha çocuğun yüzünü göremez

Mecbur gelir gelmeyip ne yapıcak gelmezse zaten bi daha çocuğun yüzünü göremez
Karar verenildin mi peki nerde doğum yapacağına.. annenin yanına gitmen senin için hayırlı olacak yarın çocuk içinde herşeye müdahale edecekler en azından başka şehirde doğum yapmış olmak biraz uzak tutar onları

O nasıl bir kafa ? Anneye ve bebeğe kendi annesi dışında kimse yardımcı olamaz olsa da hep bir eksiklik vs olur... Ailesine soylemezmis bak bak bak, niye o çocuğu kaynana kişisi ile mı yapmışsn ? Git annemin yanına kırk gün de gelme... Doğumunu riske atma, doğumdan sonra zaten lohusa oluyorsun kanama vs derken zaten yolculuk yapamazsn. Gelmezse gelmesin !

Kvalidende kalmak zorunda değilsin. Öyle bi zorunluluğun yok. Rahat ettiğin yerde kal. Lohusalkta özellikle öz annen yanında olmalı.

Burada dogum yapacak kisi sizsiniz ilk planda sizin sagliginiz rahatiniz olmali, anasinin gonlunu etmek degil.

Senin yerinde olsam gidecegim gun "ben gidiyorum" deyip cikar anneme giderdim. Esin olacak pisirigin madem kendi akli fikri yok, madem anasi babasi olmadan karar veremiyor ben de sormazdim.

Ha ben olsam boyle birini baba yapmam o da ayri mesele.

Evlenince bu kadınları esir olarak mı alıyor nedir erkek aileleri??
Doğumda annenizin evinde olmayı istemek kadar doğal bir şey yok, kimse anne kadar bakamaz, yardımcı olamaz.
Hem annenden her şeyi ister her şeyi yaptırırsın ama kayınvalide bir süre sonra yapar, bakar sonra söylenmeye başlar.
Nasıl bir zihniyet evlisiniz diye sizi ve karnınızdaki bebeği kendilerine ait bir obje bir meta olarak görüyorlar, ay çok sinirlendim.

Basın gidin annenizin yanına, ne 10 günü 1 ay kalın! Silerlerse de silsinler sanki çok bir halta yarıyorlar asabınızı bozmaktan başka. İnşallah silerler, valla çok makbule geçer!

Kararim net kesin pazartesi evimi temizleticem halılarımi yıkamaya vericem herseyimi hazırlayıp anneme gidicem

Basın gidin annenizin yanına, ne 10 günü 1 ay kalın! Silerlerse de silsinler sanki çok bir halta yarıyorlar asabınızı bozmaktan başka. İnşallah silerler, valla çok makbule geçer!

Aynen öyle valla çokta memnun olurum esimde kendi bilir ailesinin kafasiyla giderse gider onlarla yaşar sabah sinir krizi gecirdim tabak bardak ne varsa attım kırdım agladi bir dünya kahvaltıya gidelim diye dışarı çıkardı ağzıma ne geliyorsa saydım

Kararim net kesin pazartesi evimi temizleticem halılarımi yıkamaya vericem herseyimi hazırlayıp anneme gidicem

Keşke iş doğumla bitse, gittin annende kaldın geldin evine, sonrası? Bu mantıkta bir aile bu işin rövanşını almak isteyecektir, eşinin zaten aklı fikri yok arkanda değil,zorlanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…