- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Esine de ki bir tane de sen doğur git kırk gün annenin yanında kal. Ben kendi annemin yanına gidiyorum de.
Pööff nedir bu kadar kendini ezdirme merakın.
Sen annene git ben de kendi anneme giderim de.
Hayır arkadaş anlamıyorum bu kafayı. Erkeğinki anne de kadininki anne değil mi de böyle ser.fs..ce davranabiliyorlar.
Beni bu halimle üzen bana da çocuğuma da kurban olsun de ... Nasıl mutlu olacaksan onu yap cnm. İnan ki insanın içinde kalıyor hamileyken , loğusayken yapamadıkları. Bir daha doğum yapamayacan belki bi ezik koca, bi vampir kaynanayla zehir etme kendine...
Sen kendini düşüneceksin arkadaşım. Kiiiiimse seni düşünmez. Kaynanan hatta bazen eşin bile. O ne der, bu ne der, ona ayıp olur, onun canı sıkılır diye düşünmekten karnı burnunda bütün zahmeti çekecek olan eşini düşünmezler.
Sen kendini düşün, sütün kesilir benim gibi sonra. Kendine bunu yapma. Gitmek istiyorsan git. Kafan rahat olsun. Döndüğünde eşin ve ailesi yüzüne bakmıyorsa kendileri bilir. Mis gibi bebek doğurmuşsun "inşallah" kraliçeler gibi bakarsın. Sana da sebep olur kv mesafe koyarsın anlasın biraz. Kimin bebeğini kimden alıyor o ne biçim laf? Bir sürü sebebin var bir sürü. Yerinde olsam hiç düşünmem haklı olan sensin bunu kullan git. Eşinde kendi bilir tınlama. Kapıları kapatınca içeride eşiyle huzurda onun, huzursuzlukta onun. Tercihi o yapsın
Ya bu şekilde yaşamaya alışacaksın ailesine herşeyi soracaksın ya kafayı yiyeceksin ya da kendini ve çocuğunu düşünüp çekip gideceksin ne yaparsan yap eşin değişmez
Burda bir konu vardı, kadının kayınvalidesi ufacık bebeğe senin annen benim diyordu, kendisine anne dedirtmeye çalışıyordu hatta ağlayınca ağzına memesini veriyordu. Şimdi bulamadım ama bulursam atarım. Senin kayınvalidende aynen bu potansiyeli görüyorum. Kesinlikle annenin yanına git, baştan haddini bilsin, gelecekse de torun görmeye o senin ayağına gelsin. Yoksa doğum sonrası depresyonunun en kralını yaşatacak sana belli. Başına gelebilecek en hayırlı şey kaynananın sana küsmesi. Kocana edecek laf bile bulamıyorum. Allah ona akıl fikir versin.
Böyle bir adama eş demem kusura bakmayın ...kvye ne oluyor da evladınıelinden alırım diyor otursun yerine git annenin orda doğum yap gelmezlerse gelmesinler ama eşin aklımı kurcaladı annin orya gidip doğum yaparsan seninle gelir mi ?Konuya gireyim.hemen doğumuma çok az bi süre kaldı anneme 2 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorum eski konularimdan2bilen olur eşimin ailesi çok değişik insanlar hamileligimin başında kv kisisi bana annemin.yanında bile bağırarak mecbursun 40 gün benim.yanımda kalicaksin yoksa cocugu senden alırım demişti Velhasıl olaylar olaylar hamileligimin sonuna geldim.ve burda düzgün bi doktor bulamadim annemin oturduğu şehirde çok iyi doktorlar var ve annem çalıştığı için buraya gelmesi zor olur diye oraya gidip doğum yapmaya 10 gün kalıp gelmeye karar verdim az önce eşime konuyu açtım ve eşim direk ailem sana hayırlı olsun demez gelip bebeği buraya gelsene görmez seni silerler dedi bende neden dedim beni ailemin karşısındaki düşürMuş olursun dedi bende 10 gün sadece dedim orayada gelebilir ki zaten kv kişisi ne zaman anneme kalmaya gitsem peşime takılıp gelip oda kalır ve burnumdan getirir yok gelmezlermis beni silerlermis bende esimle kararimiz bu dersen bişey demez ler dedim ben senin için ailemi ezemem dedi benimle kötü azar zaten seninle.kötü olurlar dedi sonrada benden değil ailemden izin al bunun için dedi bende seninle evliysem bu çocuğu seninle yaptiysam neden onlardan izin alıyorum dedim hala aynı şeyi söylüyor bende umrumda değil sen sorun etmiyorsan kusen kussun ben sürekli onlara göre hareket etmekten yoruldum madem öyle evlenmeseydin değerimi anlarsın ama geç olur dedim .
Kızlar benim yerimde olsanız ne yapardınız kv kişisi evladımı bile elimden almaya çalışan bi kadın bana asla bakmaz burda kimsem yok sizce anneme gitmelimiyim benim.kendi dusuncem bu zamana kadar hep onların dediği oldu belki bu vesileyle hadlerini bilip mesafeli olurlar ama eşim bile beni savunmuyor ne yapayım çok sinirlerim bozuldu sürekli ailesinden izin alarak yaşıyoruz evime eşya alırken bile onlara sormak zorundaymisim ne yapmaliyim
Böyle bir adama eş demem kusura bakmayın ...kvye ne oluyor da evladınıelinden alırım diyor otursun yerine git annenin orda doğum yap gelmezlerse gelmesinler ama eşin aklımı kurcaladı annin orya gidip doğum yaparsan seninle gelir mi ?
Karar verenildin mi peki nerde doğum yapacağına.. annenin yanına gitmen senin için hayırlı olacak yarın çocuk içinde herşeye müdahale edecekler en azından başka şehirde doğum yapmış olmak biraz uzak tutar onlarıMecbur gelir gelmeyip ne yapıcak gelmezse zaten bi daha çocuğun yüzünü göremez
Karar verenildin mi peki nerde doğum yapacağına.. annenin yanına gitmen senin için hayırlı olacak yarın çocuk içinde herşeye müdahale edecekler en azından başka şehirde doğum yapmış olmak biraz uzak tutar onları
Basın gidin annenizin yanına, ne 10 günü 1 ay kalın! Silerlerse de silsinler sanki çok bir halta yarıyorlar asabınızı bozmaktan başka. İnşallah silerler, valla çok makbule geçer!
Kararim net kesin pazartesi evimi temizleticem halılarımi yıkamaya vericem herseyimi hazırlayıp anneme gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?