- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
O nasıl bir kafa ? Anneye ve bebeğe kendi annesi dışında kimse yardımcı olamaz olsa da hep bir eksiklik vs olur... Ailesine soylemezmis bak bak bak, niye o çocuğu kaynana kişisi ile mı yapmışsn ? Git annemin yanına kırk gün de gelme... Doğumunu riske atma, doğumdan sonra zaten lohusa oluyorsun kanama vs derken zaten yolculuk yapamazsn. Gelmezse gelmesin !
Keşke iş doğumla bitse, gittin annende kaldın geldin evine, sonrası? Bu mantıkta bir aile bu işin rövanşını almak isteyecektir, eşinin zaten aklı fikri yok arkanda değil,zorlanacaksın
Ya kendi akliyla hareket etmeyi öğrenir yada beni kaybeder tahammül edemem o kadar süre bu sabah sakince söyledim herseyi başına gelecekleri anlattım
Sen kararlı olduktan sonra önüne kimse geçemez. Ben anlamıyorum bu erkekler evlendikten sonra niye bu kadar anneci oluyor. Herhalde anasının evini özlüyor. Bu süreçte de eşin anasının evinde kalsın madem çok özlemiş belli ki... 2 saat dediğin su misali akıp gidiyor gelebilirler ... Gelmek istemeyen de kendisi bilir. İnan daha rahat oluyor.. eşim ve ben kendi ailemin olduğu şehirde oturuyoruz kimse gelmedi doğuma rahat rahat yaptım. Sonrasında geldiler görmeye yani ben yine gitmedim.. istediler ki yeni doğmuş çocuğu alıp 15 saat yola vurayım kendimi. Gitmedim paşa paşa geldiler.Istediklerini yapabilirler kararım net anneme gidicem dediğiniz gibi hemen gelmeyide düşünmüyorum
Burada dogum yapacak kisi sizsiniz ilk planda sizin sagliginiz rahatiniz olmali, anasinin gonlunu etmek degil.
Senin yerinde olsam gidecegim gun "ben gidiyorum" deyip cikar anneme giderdim. Esin olacak pisirigin madem kendi akli fikri yok, madem anasi babasi olmadan karar veremiyor ben de sormazdim.
Ha ben olsam boyle birini baba yapmam o da ayri mesele.
İyi yapmışsın taviz tavizi doğurur
Sen kararlı olduktan sonra önüne kimse geçemez. Ben anlamıyorum bu erkekler evlendikten sonra niye bu kadar anneci oluyor. Herhalde anasının evini özlüyor. Bu süreçte de eşin anasının evinde kalsın madem çok özlemiş belli ki... 2 saat dediğin su misali akıp gidiyor gelebilirler ... Gelmek istemeyen de kendisi bilir. İnan daha rahat oluyor.. eşim ve ben kendi ailemin olduğu şehirde oturuyoruz kimse gelmedi doğuma rahat rahat yaptım. Sonrasında geldiler görmeye yani ben yine gitmedim.. istediler ki yeni doğmuş çocuğu alıp 15 saat yola vurayım kendimi. Gitmedim paşa paşa geldiler.
Mecbur anlayacaklar... Kendine Kuluçka makinası muamelesi yaptırma. Eşin çok hatalı hemde çok. Daha aile olmayı öğrenememisOlmasi gereken o zaten ama bunların beyin yeteri kadar calismadigindan algilayamiyorlar ama zorlada olsa ogrenicekler
Mecbur anlayacaklar... Kendine Kuluçka makinası muamelesi yaptırma. Eşin çok hatalı hemde çok. Daha aile olmayı öğrenememis
Giderseniz esiniz yaninizda gelecek mi?
Doguma ve bebegin ilk anlarina sahit olacak mi?
Eger hayirsa ben gitmeyi tercih etmezdim cunku esimi bundan mahrum etmek istemem.
Ama sizin esiniz de ailesi de bir tuhaf.
Esinizi bilemem ama ailesinin sizi silmesi bence cok da tin yani. Hatta daha hayirli bile olur.
Trip mı yapıyor acaba ? Ya da akıl aldı geldi ! Evinin başında dur kendin temizlettir canım. Çok fazla olmaya başlamış sanki. Doğumuna ne kdr kaldi ?Benim.anlamadıgim simdide ben sana izin al demedim tepkilerini söyledim diyo
Bide hadi hazırlanan bugün bırakayim seni diye tutturdu evi temizleticem diyorum ben temizletirim diyo ne bu acelen dedim acele etmiyorum diyo ama tutturdu simdide ya bugün ya yarın goturucem seni diye
Trip mı yapıyor acaba ? Ya da akıl aldı geldi ! Evinin başında dur kendin temizlettir canım. Çok fazla olmaya başlamış sanki. Doğumuna ne kdr kaldi ?
Eşim gelicek doğuma da giricek benimle annemin evinin önünden servisi var hergün yanımda kalmasada gelip kalır arada bir ama doğum yapınca kalır yanımda mutlaka
ah ah işte kimleri baba etti buradaki kadınlarBurada dogum yapacak kisi sizsiniz ilk planda sizin sagliginiz rahatiniz olmali, anasinin gonlunu etmek degil.
Senin yerinde olsam gidecegim gun "ben gidiyorum" deyip cikar anneme giderdim. Esin olacak pisirigin madem kendi akli fikri yok, madem anasi babasi olmadan karar veremiyor ben de sormazdim.
Ha ben olsam boyle birini baba yapmam o da ayri mesele.
Oyleyse ben giderdim. Ailesinden izin almaya gerek yok. Bebek benim bebegim dogum benim dogumum. Silen de silebilir.
ah ah işte kimleri baba etti buradaki kadınlar
Anladım canım hayırlı doğumlar olsun.. belki de huyuna gitmek istiyor ?Bi yere gitmedi sabah ben sinir krizi gecirdim kırdım döktüm her yeri kahvaltıya götürdü ordada ağzıma ne geliyorsa sakin sakin soktum lafları burdan Çine yol olur yani bu ay içinde doğum maksimum 3 haftam var karnim aşağı indi zaten baya
Anladım canım hayırlı doğumlar olsun.. belki de huyuna gitmek istiyor ?
Kalbim o kadar kırıldıki şu halimle dünden beri ne kadar sinirlendim üzüldüm ağzıyla kuş tutsa gözüm görürmü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?