Ailem seni siler beni değil

Dediğim gibi yazı orada geçirin.Paşa paşa gelirler görmeye.Gerçi siz görmek istemezsiniz,orası ayrı.

Ben seni bilmem sen beni
Ama benim karnım burnumdayken beynime yeterince oksijen gitmiyordu :)
Hani mantıklı kararlar alamayabilirsin
zira etrafında aklibasinda biri pek yok
(Özellikle ESİN)

Bende işte kararım doğrumu diye konu açtım dogruymus yeterince oksijen gidiyor demekki isteyen istediği gibi davran sin herkes kendi sonunu getirir

Aynen katılıyorum. Ezdirme kendini. Bebeğini al kucağına hayatın o olacak zaten. Lütfen rahat ol o da etkilenir ayy kıyamam yavrum benim

InşaAllah sağ salim.alırım yavrumu kucağıma . Rabbim benide bebegimide üzen herkesten sorsun hakkimizi

Ahh ahh birileri bunları o cahillerede anlatsa vede onlarda anlasa keske

kız boşver git gelmesin işte daha iyi ne demek annemden izin al diyemedin mi sen bostan korkulugu musun benim kocam annen mi bilmeden onunla mı evlendim diye ayy ne değişik insanlar ya

Annenin yanina git esine ve ailesine hadlerini bildir. Onlarin beslemesi misin sen ya ne bu cocugu alirim yok mecbursun

kız boşver git gelmesin işte daha iyi ne demek annemden izin al diyemedin mi sen bostan korkulugu musun benim kocam annen mi bilmeden onunla mı evlendim diye ayy ne değişik insanlar ya

Ahh demedimmi saniyorsunuz neler neler dedim kafa olucak anlamak için hala bana bişey anlatma dedi bende sustum konuşmuyorum

Canimm artik olan olmus bence senin anlatigin bu olaylar genelde yasaniyor ama madem esin istiyor ailesinin yaninda doğumunu yap hem huzurunuzu bozmaya gerek yok ben olsam esimin dedigini yaparim

Canimm artik olan olmus bence senin anlatigin bu olaylar genelde yasaniyor ama madem esin istiyor ailesinin yaninda doğumunu yap hem huzurunuzu bozmaya gerek yok ben olsam esimin dedigini yaparim

Eşim gitme demiyor ki senin en doğal hakkın ama bunu ailem anlamaz seni silerler diyo eşim izin vermiyor değil burda sorun kv kp

Ahh demedimmi saniyorsunuz neler neler dedim kafa olucak anlamak için hala bana bişey anlatma dedi bende sustum konuşmuyorum
insanda biraz olsun sahiplenme duygusu olur karım der ya ben bari izin alayım beraber olalım diye tasa yapacağına ilk anneyi düşünmüş nasıl bir cadı kadınsa artık

insanda biraz olsun sahiplenme duygusu olur karım der ya ben bari izin alayım beraber olalım diye tasa yapacağına ilk anneyi düşünmüş nasıl bir cadı kadınsa artık

Eşimin amcası kanser hastası tedavi için onlara geldi adamı evden kovmus gerisini siz düşünün

Valla ben olsam giderim annemin yanına. Kaynana bebeğimi alacak ha? Saçını başını yolar bindiği süpürgeyi....
Aç bayrağı bacım sen. Kim oluyorsun sen de. Ne demek gelini annesine yalnız göndermemek?? Ağaç kovuğundan mı çıktın, kaynanan bastonun muymuş senin? Tez zamanda gebersin böyle pislik kaynanalar.

Eşim gitme demiyor ki senin en doğal hakkın ama bunu ailem anlamaz seni silerler diyo eşim izin vermiyor değil burda sorun kv kp
Canimmm oyle ama olaylar oluncada esin bence kenara cekilir o zaman da. Ben sana dememismiydimler baslar emin ol bence kendi evinde doğumunu yapmanda fayda var atese odunla gitme tabi bu benim dusuncem rabbim yardimcin olsun canimm

Seni beni Gomer boyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…