- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Ah keşke anlasanız askerden geldikten sonra eğer ailem hala kabul etmezse en son çare kaçmak
Bekliyoruz zaten dediğim gibi son çare kaçmakGelmesini bekleyin, işi gücü elinde askerliğini yapmış olarak düzgünce gelsin istesin o zaman. Kaçtığınız zaman saygı falan görmezsiniz onun ailesinden. Tersine "Oğlumuza çok hevesli bak kaçtı geldi" derler.
Keşke biraz daha ılımlı bir şekilde konuşup tersleme gibi bir konuşma yapmasanız.Adam askerde diyen sizsiniz.
Heran kacabilirim diyende sizsiniz,
Ama muneccim olup bilmesi,anlamasi gereken biziz..
Basini taslara cok vurursun, kacta gor o aranizdaki guclu bagi..
Bekliyoruz zaten dediğim gibi son çare kaçmak
Ama hiç yüz yüze gelip görüşülme olmadı vardır bir bildikleri için bir araya gelmeleri gerek bana göreTatlım aklın varsa aileni dinle, seni seviyorsa ikna eder bi türlü aileni. Bundan 6 ay önce bende ailelerin önyargılı olduğunu düşünüyordum çoğu zaman, ama İnan bana var bi bildikleri. Tecrübe ile sabittir bunu bilir bunu söylerim
Hayatından memnun olan bir sürü insan gösterebilirim olan da var olmayan da varSon çarelik bir durum yok, ailesini saymadan kaçan insan ne eşinden ne de eşinin ailesinden saygı görür. Burada evinden kaçıp evlenen insanların açtığı bir sürü konu var okuyabilirsiniz. Hayatından memnun olan bir kişi bile yok.
Hayatından memnun olan bir sürü insan gösterebilirim olan da var olmayan da var
Hayırlısı bekliyorum ama bekledikçe konu açıldıkça evde şiddete yönelik olaylar olabiliyor
Kimse hevesli değil hala da dediğimin arkasındayım hevesli değilim sadece istemiyorlar ve eğer böyle devam ederse kaçma söz konusu olabilir dedimIyi o zaman bekleyin gelsin iş bulsun evlenirsiniz. Ailenizin tek derdi işsiz olmasiysa iş bulunca sorun kalmaz belki ama nolursa olsun ayri ev acip, evi gecindirecek duruma gelmeden kacmayin bari illa kacacaksaniz. Kacmak uzereyim diye baslik atip kacmaya hevesli degilim diyorsunuz.
Sadece iş değil Tekirdağ da olması da problemCanım benim, sevgilin askerden gelene kadar evin gündeminden uzak tut bu konuyu. Gelsin, işe girsin, sonra tekrar gündeme getirrsin. Onlar da tekrar değerlendirir işi olduğunu görünce.
İlla da istemezlerse emin ol haklıdırlar. Tecrübeyle sabit. Aileler hissediyor.
İnsan gibi konuşursanız çok iyi olur.Kaçmak mı?
Bu devirde hala bu zihniyette kız kaldı mı ya?
Kaçta gör eben........tövbe estf.....
Kimse hevesli değil hala da dediğimin arkasındayım hevesli değilim sadece istemiyorlar ve eğer böyle devam ederse kaçma söz konusu olabilir dedim
O zaman elbette önce tanımaları gerek. Ama sakın kaçma tatlım her halükarda pişman olursun. Aileni ikna etmek zor değil. Hele bi askerden gelsin, ailesi de madem bu kadar iyi, gelirler tanışırlarAma hiç yüz yüze gelip görüşülme olmadı vardır bir bildikleri için bir araya gelmeleri gerek bana göre
Sadece iş değil Tekirdağ da olması da problem
İnşallah sabırla bekliyorum.O zaman elbette önce tanımaları gerek. Ama sakın kaçma tatlım her halükarda pişman olursun. Aileni ikna etmek zor değil. Hele bi askerden gelsin, ailesi de madem bu kadar iyi, gelirler tanışırlar
Tamam onay verdiysen oldu bu işIyi madem evi, işi hazir ve illa kacacaksiniz.
Kaçın ne yapalim yani.
Ailen seni başka şehre göndermekten imtina eden insanlar olsa zaten 'kapi orada' demezler. Sana dedikleri gibi ıssız güçsüz adama kız vermek istemiyorlar. Madem askerden gelmesini bekleyeceksin üç ay daha bekle,ilk maaşını alsin gelsin istesin.Hayır tabi ki keşke iyice okuyup dalga geçmeden cevap yazsanız askerden geldikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?