Olur yarın öyle yaparımDurduğun kabahat.
Hem niye askerden dönmesini bekliyorsun ki? Kayınvalideye kaç.
Asla gelmesinler kapıyı açmam eve de sokmam dedi maelswf kiAilen seni başka şehre göndermekten imtina eden insanlar olsa zaten 'kapi orada' demezler. Sana dedikleri gibi ıssız güçsüz adama kız vermek istemiyorlar. Madem askerden gelmesini bekleyeceksin üç ay daha bekle,ilk maaşını alsin gelsin istesin.
Siz de insan gibi düşünün lütfen.İnsan gibi konuşursanız çok iyi olur.
O an öyle yazmışım burda da insan gibi söyledimHer an kaçabilirim ne demek ? Ozaman askerden gelince kaçabilirim yazsaydın insanlar yazdığına yorum yapıyo
Katılıyorum yanlış anlamıyorum kimseyi bende isterim evimden telli duvaklı çıkmayıBeni yanlış anlamayın ama kaçmış kimi duyduysam eninde sonunda pişman oldu. Kalp kırarak mutlu olunmaz, ailenizle mutluluğunuzu paylaşamazsanız hep eksik hissedersiniz bu konuda... Bence bi daha düşünün kaçma işini.
Korkulacak bir durum yok bence ki ben evdekilere de dedim eğer vermezseniz böyle bir durum olur diye ki hani versinler diye hiç bir şekilde bu dediğim onlara da işlemediSiz de insan gibi düşünün lütfen.
Hiç mi tv izlemiosunuz hiç mi gazete okumuyorsunuz?
Kaçan insanların halini görüp hiç mi korkmuyorsunuz.
Bak gördün mü, bunu istediğine göre bunu yapmasan ilerde üzüleceksin. Vardır ailenin bi bildiği. O oğlan da seni seviyorsa elinden geleni yapar zaten ailenin gözüne girmek için.Katılıyorum yanlış anlamıyorum kimseyi bende isterim evimden telli duvaklı çıkmayı
Gizli değil zaten eğer vermezlerse gideceğimi biliyorlar ikimiz de 24 yaşındayız biraz birikmiş paramız varArkadasiniz askerden gelecek duzen kuracak.
Siz de evlenecek gibi planli yasayacaksiniz.
Gelip isteyecek. Aileniz kabul etmezse, o zaman duruma gore davranacaksiniz.
Yasiniz kucukse zaten baska secenek yok bekleyeceksiniz.
Yasiniz buyuk ve kendi dugununuzu yapacak geliriniz yok ise gene bekleyecek ve calisip birikim yapacaksiniz.
Birikiminiz var ise dugun yapip evleneceksiniz. Veya sadece nikah vs nasil tercih ederseniz. Ailenizi de davet edersiniz.
Ama kapiyi carpip gitmek veya gizli gizli kacmak dogri olmaz. O zaman kimse size saygi duymaz.
Keşke biraz daha ılımlı bir şekilde konuşup tersleme gibi bir konuşma yapmasanız.
Tabi ki üzülücem herkesin kendi istekleri hayalleri vardır ve biliyorum ki bu hayallerin gerçek olmamı durumu da olabilirBak gördün mü, bunu istediğine göre bunu yapmasan ilerde üzüleceksin. Vardır ailenin bi bildiği. O oğlan da seni seviyorsa elinden geleni yapar zaten ailenin gözüne girmek için.
Anne babaların bir bildiği vardır.Korkulacak bir durum yok bence ki ben evdekilere de dedim eğer vermezseniz böyle bir durum olur diye ki hani versinler diye hiç bir şekilde bu dediğim onlara da işlemedi
Problem değil kötü şeyler olmasın diye bu forumu açtım çünkü çevrem de bu konuları paylaşabileceğim insan yokIleride yasayabileceklerini yazdim sadece, seni neden tersliyim.
Forumda ve etrafimizda o kadar cok bu konularla ilgili dert yananlar varki, pismanlik duymaman icindi..
Kirmak istememistim.
O bugün öyle diyor. O gün öyle demeyecektir. Siz de üstüne gitmeyin adamın, iyice inat etmesin, ters tepmesin.Asla gelmesinler kapıyı açmam eve de sokmam dedi maelswf ki
Hayırlısı artıkAnne babaların bir bildiği vardır.
Kabul ettirene kadar ikinizde her yolu deneyin kaçmak hariç.
Anne baba rızası olmadan mutluluk mümkün olmaz.
Gizli değil zaten eğer vermezlerse gideceğimi biliyorlar ikimiz de 24 yaşındayız biraz birikmiş paramız var
Düşüncelerin ve fikirlerin için teşekkür ederim. Kimse üstüne gitmiyor hatta ben konusu açılınca tartışma çıkmasın diye odama geciyorum hır gür olmasın diyeO bugün öyle diyor. O gün öyle demeyecektir. Siz de üstüne gitmeyin adamın, iyice inat etmesin, ters tepmesin.
Babanız anlaşıldığı kadarıyla size bayilmiyor. Tursunuzu kurmayı da düşünmüyor. Neden vermesin ki işi gücü olan adama?
Hem gelsinler babanız gelmesin,bir daha gelsinler yine vermesin, bakin bakalım bir kez daha geliyorlar mi? Sizin için mücadele ediyorlar mı?
Kusura bakmayın ama adamın kucağına hiç zorluk çekmeden havadan düşerseniz o evde çok da kıymetli olmasınız. Kaçacaksaniz da o iyice sizin için mücadele ettikten ve sizi kaynana evinde yasatmayacagina emin olduktan sonra kacin
İnşallah umarım öyle olurIsim hatirlasam keske,
Forumda uyeler var,
Ailesi izin vermemesine ragmen evinden dugun yaparak ayrilan, usulen de olsa ailesini ikna eden.
Siz de o tarz yontemlere yoneleceksiniz o zaman.
Ama icinizi karartmadan bence biraz daha sakince bekleyin. Su akae yolunu bulur. Aileniz zamanla yumusayacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?